Chcete mít zahradu podle svých představ? Díky pestré nabídce výrobců a prodejců si můžete pořídit kvalitní zahradní nábytek jako stoly, křesla, židle, lavice, dále houpačky, skluzavky, trampolíny, pískoviště, bazény, altánky, pergoly, dekorace, zahradní domky a také nářadí a zahradní techniku pro údržbu jako sekačky, křovinořezy, ruční nářadí atd.

Květináče, truhlíky, pěstební substráty, hnojiva, postřiky-eshop
Firma PETABO Kvasice u Kroměříže nabízí na prodej květináče, truhlíky, substráty, hnojiva a další sortiment. Vše lze zakoupit i v eshopu.
Bateriový zádový postřikovač FOX MOTORI - lehký, tichý a bez škodlivých emisí
Firma FORSCH, s.r.o. se sídlem ve Zlíně nabízí bateriový zádový postřikovač FOX MOTORI, který je lehký, tichý a bez škodlivých emisí.
Prodej mulčovací kůry, těžené, drcené kamenivo v pytlích
Kvalitní mulčovací kůra a drcené kamenivo v pytlích je na prodej u firmy Správa a údržba silnic Kroměřížska. Odběr v libovolném množství.
Zahradnické substráty, mulčovací kůra, zahradní rašelina, zemina na prodej
Správa a údržba silnic Kroměřížska je obchodní společností - na prodej zahradnické substráty, mulčovací kůra, rašelina, zemina. Prodejní sklad funguje pro potřeby zákazníků z regionu Zlínský kraj.
Pytlované pěstební, výsevní substráty a rašelina, zemina na prodej
Správa a údržba silnic Kroměřížska má pro zájemce z okolí Kroměříže, Přerova na prodej pytlované substráty, rašelinu i zeminu. Sklad je přímo v areálu společnosti.
Kompletní údržba zeleně ve Valašském Meziříčí - obecní, městské i soukromé pozemky
Technické služby TS Valašské Meziříčí se postarají o kompletní údržbu zeleně ve Vašem městě, obci nebo na Vašem soukromém pozemku. Veškeré služby od úklidu ploch zeleně až po výsadbu různých rostlin.
Květinové vazby, bytové doplňky, dekorace, keramika, dárkové zboží - prodej
Na prodejně Fantazia Uherské Hradiště si vyberete nejen květiny, ale i bytové doplňky, dekorace, keramiku i jiné dárkové zboží. Květinové vazby děláme z živých i umělých květin.
Profesionální a farmářská zahradní i komunální technika, e-shop
Zahradní a komunální technika pro profesionály i farmáře, dovoz a prodej sněžných fréz, zametacích kartáčů, sekaček, pil, rotavátorů zajišťuje GLOBAL ENTERPRISES LTD spol. s r.o., Vizovice.
Prodej, e-shop - zahradní, lesní technika, sekačky
Za rozumné ceny lze pořídit v e-shopu agro-centrum.cz zahradní techniku. V nabídce travní sekačky, zahradní traktory, lesní technika. Prodejna Uherský Brod.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Zahradní centrum připraví smuteční vazby, hřbitovní věnce, dekorace na hřbitov
Zahradní centrum Květinka Zlín-Želechovice váže sezónní vazby - objednávejte s předstihem hřbitovní věnce, smuteční vazby, kytice i jiné dekorace na hřbitov.
Koupací, okrasná jezírka, vodní prvky, zahradní potůčky
Společnost Ing. Ladislava Nagyová GARD&N s.r.o. z regionu Zlínský kraj realizuje i originální prvky do Vašich zahrad - koupací, okrasná jezírka, vodní prvky, zahradní potůčky.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Kosení, sečení trávy, trávníku, tvarování, stříhání živých plotů
Údržbu zahrady, trávníku obstará v regionu Zlín, Uherské Hradiště firma GARD&N. Provádíme kosení, sečení trávy, trávníku, stříhání i tvarování živých plotů.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Projektování, realizace, revitalizace městských parků, veřejné zeleně
Firma GARD&N se věnuje projektování městských parků, veřejné zeleně. Dodá pro obce, města potřebné podklady pro revitalizace a postará se o realizace. Působí v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Květinářství, zahradnictví Želechovice - velký výběr semen, balkonových, řezaných květin
Jaro je tu a Zahradní centrum Zlín-Želechovice je připraveno - najdete u nás jak velký výběr řezaných květin, tak balkonové květiny a také široký výběr semen zeleniny i okrasných květin.
Zahrádkářské potřeby pro jaro – cibule sazečka, postřiky, hnojiva
Zahrádkářské potřeby jako jsou hnojiva a postřiky včetně semen a cibule sázečky Vám nabízíme v naší prodejně s dlouholetou tradicí DROGERIE Petr Poruba v Rožnově pod Radhoštěm.
DROGERIE Petr Poruba
Chytré, parkové lavičky Eblocq - se zásuvkou na dobíjení elektrokol, s USB zásuvkou
Firma mmcité 1 z regionu Zlínský kraj vyrábí chytré parkové lavičky Eblocq. Jde o sedací prvek s rozšířenou funkcí - obsahuje uzamykatelné boxy vybavené zásuvkou na dobíjení elektrokol i USB zásuvkou.
Eshop, prodej zahrádkářské potřeby, sazečka, semena, postřiky insekticid Mospilan, fungicid Kuprikol
Velkoobchod MONSIVA, s.r.o. Hulín zve k nákupu zahrádkářských potřeb zákazníky z okolí Kroměříže. Již v prodeji cibule sazečka, semena, postřiky Mospilan, Kuprikol. Objednávejte i přes náš eshop.
Parková lavička Portiqoa - kvalitní lavičky s lamelovým roštem
Společnost mmcité 1 z regionu Zlínský kraj vyrábí kvalitní parkové lavičky - parková lavička Portiqoa s lamelovým roštem uspěla i v zahraničí.
Doplňky pro parkové lavičky Smartcité - lavičky s integrovaným USB nabíjením, ocelovými stolky, Led podsvícením
Firma mmcité 1 ze Zlínského kraje přichází s novým programem Smartcité, který přináší doplňky pro parkové lavičky - dodá lavičky s integrovaným USB nabíjením, ocelovými stolky, Led podsvícením.
Kvalitní, masivní parkové lavičky Woody, Portiqoa, Miela, Forma, Diva-výroba
Firma mmcité 1 je výrobce parkových laviček ze Zlínska - doporučujeme kvalitní lavičky Woody s masivním roštem, modely Portiqoa, Miela, Diva a Forma s dřevěnými lamelami.
Betonová lavice Construqta, odpadkový koš Minium a jednosedák Blocq v designovém provedení
Produkty městského mobiliáře firmy mmcité a.s. získali prestižní cenu Good Design - mezi produkty je betonová lavice Construqta, odpadkový koš Minium a jednosedák Blocq v designovém provedení.
Dušičkové vazby, věnce a kytice
Přichází zimní čas a společně s ním i dušičky nebo-li památka zesnulých. Proto vám ve firmě Proplant Group s.r.o. rádi pomůžeme a zajistíme dušičkové i vánoční vazby, věnce a kytice dle vašeho přání.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč
Výroba-odpadkové koše, stojany a přístřešky na kola, parkové lavičky
Různé vybavení městského mobiliáře dodá firma mmcité 1 z okresu Uherské Hradiště. Jde o přístřešky a stojany na kola, parkové lavičky, odpadkové koše, informační nosiče apod.
Nerezové, velkoobjemové, vysoce odolné odpadkové koše-výroba
Firma mmcité 1 se mimo jiné zaměřuje na výrobu vysoce odolných odpadkových košů. Jde o velkoobjemové odpadkové koše různých tvarů- nerezové, celoocelové, různé druhy opláštění.
Projektování, realizace krajinných úprav - návrhy krajinné zeleně, přírodních parků
Společnost GARD&N dodá návrhy krajinné zeleně, přírodních parků. Projektování i realizace krajinných úprav probíhá s ohledem na původní ráz krajiny. Firma působí v lokalitě Zlín, Zlínský kraj.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště