Chcete mít zahradu podle svých představ? Díky pestré nabídce výrobců a prodejců si můžete pořídit kvalitní zahradní nábytek jako stoly, křesla, židle, lavice, dále houpačky, skluzavky, trampolíny, pískoviště, bazény, altánky, pergoly, dekorace, zahradní domky a také nářadí a zahradní techniku pro údržbu jako sekačky, křovinořezy, ruční nářadí atd.

Kompletní zahradnické služby od návrhu zahradního architekta po realizaci zahrad, parků
Firma GARD&N poskytuje kompletní zahradnické služby, působí převážně v lokalitě Uherské Hradiště, Zlín. Jde o služby zahradního architekta od návrhu po realizaci zahrad, parků i krajinných úprav.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Realizace zahrady, levné bydlení v přírodě-konzultace ohledně financování
Společnost Jezírko Servis ví jak zbudovat levné bydlení v přírodě - poskytuje konzultace ohledně financování bydlení i realizace zahrady. Působí převážně v regionu Zlín, Zlínský kraj, Praha, Brno.
Dovoz a prodej kvalitní zahradní techniky a zahrádkářských potřeb
Zahradní technika, pomůcky všeho druhu. Domácí potřeby, ochranné prostředky, nově plastové plotové sestavy na ochranu staveb, sekačky prodává Global ENTERPRISES LTD.
Realizace zahradního jezírka, zahrady a okolí domu
Společnost Jezírko servis se zaměřuje na realizace zahrady, zahradního jezírka i celého okolí domu. Působí velmi často v regionu Praha, Středočeský kraj, Zlínský kraj.
Realizace bydlení, mobilní dům v přírodě-poradenství ohledně financování
Touhu po bydlení v přírodě můžete snadno realizovat se společností Jezírko Servis. Základem projektu je mobilní dům a zahrada. Působíme převážně v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Odborné zahradnické služby - realizace a návrhy zahrad
Zahradnické služby Hastík poskytuje odborné zahradnické služby nejen v okolí Zlína a Vsetína, ale po celé České republice. Máme dlouholeté zkušenosti s realizaci a návrhy zahrad.
Zahrady - Hastík s.r.o.
Výprodej borovice kleč zakrslá - vhodná do skalek, předzahrádek, vřesovišť
Zahradnictví PROPLANT GROUP v Kelči má nyní výprodej borovice kleč zakrslé za skvělou cenu. Pokud jste z okolí Vsetína, valašského Meziříčí nebo Přerova, pak neváhejte a přijďte si vybrat tu svou.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč
Elektrické řetězové, motorové pily ECHO-nízká spotřeba, vysoký výkon
Profesionální pily i modely pro zahrádkáře pořídíte u firmy Zahradní technika Omelka - lehké elektrické řetězové a motorové pily ECHO s nízkou spotřebou a vysokým výkonem.
Kovový zahradní nábytek-výroba stoly, židle, lavice
Firma SEADD Uherské Hradiště vyrábí kovový zahradní nábytek, výroba je zaměřena na stoly, židle, lavice i celé sestavy v provedení celokovové i v kombinaci kov a dřevo.
Přípravky, postřiky na ochranu rostlin-proti slimákům, plísním, plevelu
Společnost PETABO na prodejně Kvasice u Kroměříže nabízí přípravky na ochranu rostlin - postřiky proti plísním, plevelu, granule proti slimákům. Jsme dobře zásobeni.
Výroba opěrné drátěné konstrukce do vinohradu, sadu - vinohradnické dráty, sloupky, kotvy
Firma TRIDIF s.r.o. dodá kompletní sortiment drátěných konstrukcí do vinohradu a sadu. Vyrábíme vinohradnické dráty, sloupky, kotvy. Působíme na Moravě, převážně v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Balkónové květiny, macešky, okrasné dřeviny - prodej
Firma PROPLANT GROUP s.r.o. zahajuje prodej okrasných dřevin, balkónových rostlin a macešek. Ať už jste z okolí Hranic nebo Vsetína, pak nás neváhejte navštívit.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč
Malotraktory, benzinové sekačky a křovinořezy-nejlepší péče zahradě
Tu nejlepší péči zahradě poskytnete díky zahradní technice od firmy Zdeněk Omelka-Zlínský kraj. Malotraktory, benzinové sekačky, křovinořezy i další pomocníci pro údržbu.
Zakládání zahrad, služby arboristy - údržba zeleně, rizikové kácení stromů
Maco studio s.r.o. sídlí ve Fryštáku u Zlína. Zaměřuje se na zahrady - od návrhu, zakládání po údržbu. Poskytuje kompletní služby arboristy ve Zlínském kraji, včetně rizikového kácení stromů.
Prodej komunální, zahradní techniky a domácí potřeby
Prodejna zahradní techniky Zdeněk Omelka Napajedla nabízí i komunální a lesní techniku a domácí potřeby. Poskytujeme i záruční a pozáruční servis.
Rotační sekačky, mulčovače do náročných podmínek
Za příznivou cenu můžete pořídit rotační sekačky, mulčovače u firmy Zahradní technika Omelka, která má prodejnu v Napajedlech pro klienty ze Zlína a Uherského Hradiště.
Využíjte dotace na střešní zahrady - návrhy, realizace
Společnost GARD&N z regionu Uherské Hradiště pomůže s vyřízením dotace na realizace střešní zahrady. Provádíme zakládání zahrad a pravidelnou údržbu zahrad, převážně v regionu Zlín, Brno.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Péče o vzrostlé dřeviny, rizikové kácení i výsadby stromů a zahrad, arboristické práce Zlín
Komplexní péči o vzrostlé dřeviny různých druhů zajišťuje společnost Marek Vidlák ze Zlína. Postaráme se o zcela odborné kácení nebezpečně situovaných stromů i stromů v havarijním stavu.
Zatravňovací rohože, plastová ochrana trávníků, parkovací rohože pro parkování i chodníky
Zahradnický sortiment pro maloobchod i velkoobchod zajišťuje společnost GLOBAL ENTERPRISES LTD spol. s r.o. z Vizovic. Poskytujeme zahradní nářadí, hadice i nůžky.
Dušičkové vazby, dekorace na hrob - Smuteční floristika
Květinářství FANTAZIA Uherské Hradiště připraví dekorace na hrob a dušičové vazby ke dni Všech svatých. Máme zkušenosti v oboru smuteční floristika, s citem tvoříme výzdobu pietních míst.
Prodej mulčovací kůry, rašeliny, sypkých hmot, kameniva, oblázky
Výhodný prodej mulčovací kůry, rašeliny, sypkých hmot, kamenivo a oblázky nabízí Správa a údržba silnic Kroměříž. Odběr možný ve všední dny.
Drcená kůra modřínová, smíšená - prodej čerstvé mulčovací kůry
V prodejním skladu společnosti Správa a údržba silnic Kroměřížska je na prodej drcená kůra modřínová i smíšená. Čerstvé mulčovací kůry je skladem více jak 40 m3.
Ruční nářadí Fiskars pro zahrádkáře, kutily, řemeslníky-slevy v eshopu
Přes eshop firmy PETABO Kvasice můžete zakoupit ručnío nářadí Fiskars pro zahrádkáře, kutily a řemeslníky. Aktuálně jsou platné jarní slevy.
Letní údržba zeleně, komunikací, sečení trávy zajistí Správa údržba silnic
V regionu Kroměříž zajistí letní údržbu zeleně, sečení trávy a údržbu všech komunikací a cest Správa údržba silnic Kroměřížska.
Nářadí, zahradní technika Stihl, Stiga, Dolmar-půjčovna Zlín
Nářadí, zahradní i lesní technika značky Stihl, Stiga, Dolmar je na prodej u firmy PATRICK Zlín. K dispozici je Vám i půjčovna strojů a nářadí.