Chcete mít zahradu podle svých představ? Díky pestré nabídce výrobců a prodejců si můžete pořídit kvalitní zahradní nábytek jako stoly, křesla, židle, lavice, dále houpačky, skluzavky, trampolíny, pískoviště, bazény, altánky, pergoly, dekorace, zahradní domky a také nářadí a zahradní techniku pro údržbu jako sekačky, křovinořezy, ruční nářadí atd.

Vertikutátory, nebo také provzdušňovače trávníků pomohou připravit zahradu na jaro
Připravte trávník na jaro pomocí vertikutátorů, provzdušňovačů, a tím dosáhnete krásně zeleného trávníku a zamezíte růstu plevele. Prodává firma AGS na eshopu a na prodejně v blízkosti Brna.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Šlechtitelská stanice, výroba a prodej osiva, ovocných stromků
Výroba a prodej osiva, ovocných stromků, travních směsí, šlechtitelská stanice, velkoobchodní i maloobchodní prodej zajišťuje AGROGEN, spol. s r.o., z okresu Brno-venkov.
Šlechtění osiva, šlechtitelská stanice, travní, jetelo-travní směsi
Šlechtíme a udržujeme odrůdy polních plodin, šlechtění osiva, výroba, dodávka travních, jetelo-travních směsí, šlechtitelská stanice AGROGEN, spol. s r.o.
Šlechtění osiva, šlechtitelská stanice, osivo - prodej a výroba
Výrobu a prodej, šlechtění různých druhů osiv, travní směsi, šlechtitelská stanice, osiva léčivých rostlin, pícnin dodává společnost AGROGEN, spol. s r.o. v Brně.
Motorové pily pro zahradnictví, lesnictví a údržbu pozemků - prodej
Kvalitní motorové pily, které najdou využití v zahradnictví, lesnictví, při přípravě palivového dříví a údržbě pozemků prodává Zahradní a lesní technika v okolí Ivančic a Brno venkov.
Prodej a servis zahradních křovinořezů značky Stihl a Viking
Prodej a servis zahradních křovinořezů, vyžínačů a motorových pil značky Stihl a Viking nabízí firma Zahradní a lesní technika Miloš Hlaváč v Ivančicích.
Servis a opravy lesní a zahradní techniky-křovinořezy, motorové pily
Kvalitní služby, servis a opravy lesní a zahradní techniky, řetězové benzínové, elektrické pily, křovinořezy různých značek poskytuje na Znojemsku firma Agroservis Holý.
Zahradní centrum HORTIS, zahradnictví Židlochovice, realizace a návrhy zahrad, jezírek
Veškeré zahradnické práce, úpravy i návrhy projektů poskytuje společnost HORTISCENTRUM s.r.o. z Židlochovic. Zajistíme údržbu zeleně u silnic včetně kácení a výsadby stromů.
Šlechtění a semenářství plodin. Prodej léčivých bylin, léčivky
Šlechtění a semenářství plodin. Prodej léčivých rostlin - léčivé byliny známé jako léčivky od firmy AGROGEN, spol. s r.o. Prodejny stanice Želešice, Slavice, Troubsko.
Prodej a servis lesní a zahradní techniky Stihl, Viking
Lesní a zahradní techniku včetně příslušenství, prodej servis, revize a opravy značek Stihl, Viking a B&S zajistí v oblasti Ivančic Miloš Hlaváč
Prodej zahradních, travních hnojiv a osiv NATURA BIO od WOLF-Garten
Prodej zahradních, travních hnojiv a osiv s označením NATURA BIO, kvalita od WOLF-Garten nabízí profesionální prodejce firma AGS Ing. Beneš v Židlochovicích.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Prodej lesní a zahradní techniky, oprava a servis za rozumnou cenu
Zemědělská, lesní a zahradní technika, kvalitní opravy, servis, záruční i pozáruční servis a prodej poskytuje firma Agroservis Holý z Moravského Krumlova.
Zahradní technika a zahradní stoje značky Honda - prodej a servis
Autorizovaným prodejcem a servisem zahradní techniky a zahradních strojů značky Honda je firma MOTOMO, s.r.o. v Břeclavi.
MOTOMO, s.r.o.
Prodej pícnin, ovocných stromků, osiva, travních směsí, výroba, prodej, šlechtění Brno-venkov
Ovocné stromky, pícniny, osiva, nebo travní směsi, šlechtění, výrobu a prodej osiva různých odrůd provádí firma AGROGEN, s.r.o., sídlící v okrese Brno-venkov.
Bazény - výroba, montáž a instalace venkovních bazénů na vaší zahradu
Společnost ORYX-CZ, s.r.o., která sídlí nedaleko Hodonína poskytuje služby v oblasti výroby plastových komponentů, mezi něž patří i kvalitní bazény různých tvarů.
Výroba technologií z plastu, výroba plastových nádrží
Výroba technologií z plastu, výroba plastových nádrží, jímek, čistírny odpadních vod, odlučovače od firmy ORYX-CZ, s r.o. v Jihomoravském kraji.
Mobiliář pro obce a města, lavičky, zastávky, informační systémy
Mobiliář do veřejných prostor obcí a měst, lavičky, přístřešky, cyklostojany, odpadkové koše, informační systémy vyrábí a dodává společnost Urbania, s.r.o., okres Brno – venkov.
Zbavte se zahradního odpadu díky zahradním drtičům Viking
Zahradní drtiče a štěpkovače Viking, které Vám pomůžou s úklidem Vaší zahrady, naleznete v okolí Brna-venkov v prodejně Zahradní a lesní technika Miloš Hlaváč v Ivančicích.
Užiteční pomocní při úklidu a péči o zahradu – motorové rosiče, foukače a vysavače listí STIHL
Skvělými pomocníky při úklidu a péči o zahradu jsou motorové rosiče a foukače či vysavače listí STIHL, které v okolí Brno-venkov zakoupíte u firmy Zahradní a lesní technika Miloš Hlaváč v Ivančicích.
Pořiďte si výkonné křovinořezy značky STIHL
Křovinořezy STIHL, které Vám usnadní práci v jakémkoliv terénu, najdete v okolí Brna-venkov u autorizovaného prodejce zahradní techniky STIHL - Zahradní a lesní technika Miloš Hlaváč.
Prodej akumulátorové zahradní techniky značky STIHL
Akumulátorovou zahradní techniku značky STIHL naleznete v okolí Brna u autorizovaného prodejce značky Stihl – v prodejně zahradní a lesní techniky Miloš Hlaváč se sídlem v Ivančicích u Brna.
Prodej zahradních sekaček na trávu značky Viking
Sekačky na trávu od předního výrobce zahradní techniky značky Viking v okolí Pohořelic a Rosic naleznete v prodejně zahradní a lesní techniky Miloš Hlaváč.
Plastové bazény - výroba a prodej bazénů s 10 letou zárukou
Plastové bazény - výroba a prodej bazénů s 10 letou zárukou a širokým příslušenstvím, zdravotně nezávadné bazény odolné UV záření od firmy ORYX-CZ, s r.o. v Brně.
Zahradní a lesní technika, výhradní prodej STIHL, kvalitní servis i půjčovna sekaček a strojů
Prodej a servis zahradní i lesní techniky včetně zapůjčení sekačky, pily či nůžek Vám poskytne společnost Radek Dvořáček z Kladorub. Zajistíme Vám motorovou či řetězovou pilu dle Vašich představ.
Šlechtění osiva, šlechtitelská stanice Brno-venkov
Šlechtění osiva z šlechtitelská stanice AGROGEN, spol. s r.o. Brno-venkov vyrábí a prodává široký sortiment osiv. Šlechtění osiva z mnohaletou tradicí.