Chcete mít zahradu podle svých představ? Díky pestré nabídce výrobců a prodejců si můžete pořídit kvalitní zahradní nábytek jako stoly, křesla, židle, lavice, dále houpačky, skluzavky, trampolíny, pískoviště, bazény, altánky, pergoly, dekorace, zahradní domky a také nářadí a zahradní techniku pro údržbu jako sekačky, křovinořezy, ruční nářadí atd.

Vánoční květiny, dekorace, věnce a výzdoba – květinářství s obrovským výběrem
Na výrobu a prodej vánočních dekorací, věnců, květin, kytic a výzdobu v různých barvách a provedeních se zaměřuje květinářství Květinka Pospíchal ze Znojma, která Vám pomůže s výběrem.
Květinka Pospíchal POSPÍCHAL SMUTEČNÍ FLORISTIKA s.r.o.
Zimní uskladnění robotických sekaček - roční servis a aktualizace systému
Na roční servis robotických sekaček, aktualizaci systému, kontrolu funkcí, výměnu nožů a zimní uskladnění se zaměřuje společnost Gardentech s.r.o. - specialista na zahradní techniku.
Gardentech s.r.o.
Servis zahradní techniky a zahradních strojů všech značek – kompletní péče o Vaše zařízení
Kompletní péči a servis zahradní techniky a strojů všech různých značek zajišťují odborníci ze společnosti Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky pro oblasti Boskovic a Blanska.
Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky
Posezónní servis zahradních strojů – sekačky, křovinořezy, mulčovače v perfektním stavu
Na posezónní servis, vyčištění a opravy zahradních strojů jako jsou sekačky, křovinořezy, mulčovače a další se zaměřují vyškolení technici ze společnosti Gardentech s.r.o. z Brna.
Gardentech s.r.o.
Sněhová fréza potřebná na efektivní úhrnování sněhu. Sněhová fréza se širokým záběrem.
Sněhová fréza na čistění chodníku v zimním období zakoupíte u firmy GARDENTECH Brno - Černovicích. Efektivní úhrnování sněhu za krátký čas.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Šlechtění nových odrůd různých okurek a nakládaček – odborníci v oboru pěstování a výroby osiva
Na šlechtění nových odrůd okurek a nakládaček, pěstování zeleniny a výrobu osiva se specializují odborníci společnosti MORAVOSEED CZ a.s. přinášející další 3 novinky v odrůdách okurek.
MORAVOSEED CZ a.s. Šlechtíme zeleninu s chutí
Prodej automatické sekačky, robotické sekačky v našem eshop, samostatný pomocník
Novinka v našem eshopu automatické sekačky, robotické sekačky Automower Husqvarna u firmy Gardentech s.r.o. Brno. U osobního odběru zaškolení specialistou.
Gardentech s.r.o.
Bohatý výběr letniček, balkónovek a bylinek – nádherné surfínie, muškáty a petúnie
Na prodej letniček, balkónovek, bylinek, skalniček, okrasných stromů, keřů a surfínií, muškátů a petúnií se zaměřují se zaměřují specialisté na květiny ze společnosti Zelená zahrada ze Znojma.
Zelená zahrada
Lem trávníku, mřížovina pro popínavé rostliny a další – bohatý výběr zahradních dekorací
Bohatý výběr zahradních dekorací, jako je například lem trávníku nebo mřížovina pro popínavé rostliny má ve svém širokém portfoliu společnost Zelená zahrada ze Znojma.
Zelená zahrada
Pomalu rozpustná hnojiva v tabletách – vhodné nejen pro balkónové a pokojové květiny
Na výrobu a prodej pomalu rozpustného hnojiva ve formě tablet s vysokým obsahem všech živin, které jsou vhodné nejen pro balkónové a pokojové květiny se zaměřuje společnost Silva Tabs.
Silva Tabs Hnojiva v tabletách
Půjčovna stavební, zahradní techniky, nářadí, lešení pro Vaši kvalitní práci
Autodoprava Bohdálek z Moravského Krumlova provozuje půjčovnu nářadí. Pronajmeme Vám stavební nářadí, svářečky, centrály, pojízdné hliníkové věže, bourací, vrtací i zahradní techniku. Za výhodné ceny.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Objednávejte odrůdy paprik, které získaly ocenění v soutěži Hortikomplex 2022 v Olomouci
Společnost Moravoseed se může pyšnit vynikajícími odrůdami paprik, se kterými získala ocenění na výstavě Hortikomplex 2022 v Olomouci. Vyzkoušejte široký výběr sladkých i pálivých odrůd paprik.
MORAVOSEED CZ a.s. Šlechtíme zeleninu s chutí
Motorové pily Husqvarna, typ - benzínové motorové pily, prodej i zaškolení
Motorové pily Husqvarna - typ benzínové motorové pily jsou výkonné a ideální pro profesionály i chalupáře. V prodejně GARDENTECH Brno Černovice Vás na ně zaškolí zdarma.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Prodej benzínový a Aku křovinořez Husqvarna, ochranný štít a žací struna ZDARMA - v našem eshopu
Benzínové a Aku, elektrické křovinořezy Husqvarna prodává v eshopu firma Gardentech s.r.o. Osobní odběr Brno-Černovice. Ochranný štít a žací struna ZDARMA.
Gardentech s.r.o.
Pěstování zeleniny na balkónech a terasách - rajčata, papriky, ředkvičky, saláty
Novým trendem se stává pěstování zeleniny na balkónech nebo terasách. Firma MORAVOSEED CZ a.s. Vám předá pár zajímavých rad jak se pustit do pěstování rajčat, paprik, ředkviček i salátů.
MORAVOSEED CZ a.s. Šlechtíme zeleninu s chutí
Půjčovna zahradní techniky, Husqvarna, Honda, Vari a invalidních vozíků
Půjčení zahradní techniky značky Husqvarna, Honda, Vari a invalidních vozíků SELVO poskytuje prodejna Gardentech s.r.o. Brno - Černovice. Půjčovna i prodej.
Gardentech s.r.o.
Stroje a technika pro sečení trávy - příkopové sekačky, zahradní traktory
Veškerou potřebnou techniku pro sečení trávy v parcích, zahradách ale i na loukách zakoupíte v prodejně firmy SYNPRO s.r.o. Prodáváme příkopové sekačky BOMFORD i výkonné zahradní traktory SECO.
SYNPRO, s.r.o. Prodej a servis zemědělské techniky
Prodej nákladní elektrické tříkolky ADVENTO - známá taky jako E-tříkolka
Prodej nákladní elektrické tříkolky ADVENTO u firmy GARDENTECH Jaroslav Toninger, Brno. Na menší zahrady, rozsáhlejší farmy, vinice či dokonce zemědělská družstva.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Prodej, eshop motorové pily Husqvarna. S dárkem řetěz a olej zdarma.
Prodej, eshop motorové pily značky Husqvarna od firmy Gardentech s.r.o. Brno. Všestranná výkonná pila profesionální kvality s dárkem. Řetěz a olej zdarma.
Gardentech s.r.o.
Hospodářské potřeby – vše potřebné pro dům i zahradu na jednom místě
Veškeré potřebné hospodářské potřeby zakoupíte v prodejně KOVOMAT společnosti Ungrmat v Brně. Prodáváme hospodářské potřeby pro dům i zahradu
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Hnojiva, substráty pro pěstování rostlin, zeleniny, okrasných keřů a květinových záhonů
Hnojiva a substráty pro výživu a podporu růstu pěstované zeleniny, zahradních rostlin, okrasných keřů nebo květinových záhonů prodává Zelena zahrada ve Znojmě.
Zelená zahrada
Prodej sekačky na trávu, benzínové, elektrické, vřetenové, bubnové
Prodej sekačky na trávu od firmy GARDENTECH jak v kamenné prodejně v Brně tak i na eshopu. Benzínová, elektrická, vřetenová, bubnová, automatická sekačka na trávu.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Prodej, eshop pohonná jednotka nebo-li motor do malotraktorů VARI. Eko dotace 6000.-
Prodej, eshop pohonná jednotka nebo-li motor do malotraktorů VARI kupte na eshopu firmy Gardentech s.r.o.. Jak získat eko dotace 6000.- na tento motor?
Gardentech s.r.o.
Údržba nejen veřejné zeleně – zakládání a péče o trávníky, výsadba květinových záhonů, prořezy stromů
Pokud potřebujete posekat parkový nebo luční porost, prořezat stromy v parku, založit trávník nebo vysadit květinové záhony, obraťte se na úsek údržby zeleně společnosti TESPRA Hodonín s.r.o.
TESPRA Hodonín, s.r.o. Technické služby a sběrný dvůr
Prodej křovinořezy, vyžínače Husqvarna, VARI
Prodej křovinořezy, vyžínače Husqvarna, VARI v prodejně či eshopu firmy GARDENTECH. Lehký vyžínač s akumulátorem a nabíječkou. Možnost zvýšení nastavitelných řídítek.
GARDENTECH Jaroslav Toninger