Chcete mít zahradu podle svých představ? Díky pestré nabídce výrobců a prodejců si můžete pořídit kvalitní zahradní nábytek jako stoly, křesla, židle, lavice, dále houpačky, skluzavky, trampolíny, pískoviště, bazény, altánky, pergoly, dekorace, zahradní domky a také nářadí a zahradní techniku pro údržbu jako sekačky, křovinořezy, ruční nářadí atd.

Zahradní a domácí potřeby – nejen kvalitní sekačky, pily a vysavače na e-shopu
O potřeby pro Váš dům, koníčky, hobby a zahradu se postará společnost AK elektro, s.r.o. z Letovic, která má na svém e-shopu široký sortiment nejen pil a sekaček.
Špičkové a vysoce spolehlivé štípače a štípačky na dřevo pro domácí i profesionální využití
Špičkové a vysoce spolehlivé štípače a štípačky na dřevo AMR pro domácí i profesionální využití přináší GreenMech, s.r.o. Důraz je kladen na kvalitu provedení, bezpečnost a dlouhou životnost.
GreenMech, s.r.o.
Okrasné kamenivo – břidlice, oblázky, kamenná kůra
Jednou z činností společnosti BOŠ spol. s.r.o. ze Znojma, je prodej okrasného zahradního kameniva. Na e-shopu máme ke koupi břidlici, oblázky a kamenné kůry různých frakcí.
BOŠ spol. s r.o.
Okenní zahrádka, držák květinového truhlíku, prodej, montáž bez vrtání, e-shop
Prodej, E-shop, dodávka kvalitní okenní zahrádky, držák květinového truhlíku, rychlá montáž na plastový okenní rám, dvojitá zahrádka, standard, sloupková, zdobně kovaná od EVOokna Tomáš Makeš.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Pro udržení vody v půdě vyzkoušejte půdní kondicionér TerraCottem
Potřebujete-li snížit potřebu zavlažování, pak vyzkoušejte systém na zadržení vody v půdě, firmy TERRACOTTEM Česko kvete s.r.o., a to prostřednictvím stejnojmenného půdního kondicionéru.
Malé zahradnické nůžky, nůžky na větvě, nářadí Fiskars
Široký sortiment kvalitních nůžek značky Fiskars nakoupíte v prodejně Zelená zahrada ve Znojmě. Prodáváme nůžky na větvě, zahradnické a univerzální nůžky i další zahradní nářadí Fiskars.
Zelená zahrada
Uskladnění sekaček na trávu přes zimní období za skvělé ceny
Uskladnění sekačky přes zimní období a následný servis složený z vyčištění sekačky, nabroušení nože a kontroly všech funkcí, poskytuje firma Agroservis Holý nedaleko Znojma.
Velkoobchod květin, dovoz květin pro květinářství, distribuce pro floristy
Společnost Vonekl s.r.o. je Váš spolehlivý partner pro květináře a floristy.
Květinový mobiliář pro města a obce – květináče, truhlíky, mísy
Květinový mobiliář FLORAVIL pro města a obce naleznete u společnosti Česko kvete MV s.r.o. Dodáváme široký sortiment truhlíků, mís, květináčů a různých doplňků v mnoha tvarech, rozměrech a barvách.
Prodej sazenic růží různých odrůd od českého pěstitele v Brně a okolí
Firma Zahradnictví Urban, která sídlí nedaleko Brna prodává sazenice růží v různých odrůdách. Můžete si vybrat z růží velkolistých, pnoucích nebo sadových.
Profesionální sekačka AS 531 4T AS Motor, prodej, dodávka, distribuce, e-shop
Prodejce, distributor, e-shop se zahradní technikou. Kvalitní čtyřtaktní profesionální sekačku AS 531 4T AS Motor zakoupíte u firmy Gardentech s.r.o.
Gardentech s.r.o.
Výroba bazénů a jejich zastřešení, výrobky z polypropylénu, polyetylénu, PVC a dalších termoplastů, řezání vodním paprskem
Firma AMM Otáhal s.r.o. se zabývá především výrobou bazénů a jejich zastřešením. V rámci naší činnosti dále vyrábíme kvalitní plastové výrobky z polypropylénu, polyetylénu, PVC a jiných termoplastů.
Zahradnictví, prodej ovocných stromků, keřů, růží, jehličnanů, substráty
Zahradnictví, prodej ovocných i vzrostlých jehličnanů, listnatých stromů, keřů, růží, prodej substrátů, rašeliny, hnojiva od firmy Zahradnictví Urban z okr. Brno-venkov.
Prodej různých druhů jehličnanů, které se hodí na každou zahradu –  poradenství
Zahradnictví Urban v obci Želešice na jihu Brna se specializuje nejen na prodej ovocných stromků, ale i na prodej různých druhů jehličnanů. Rádi Vám poradíme s výběrem stromku na Vaší zahradu.
Prázdninová akce – zahradní vozík Shark Garden 680 zdarma k čtyřkolce Segway Snarler AT6
Čtyřkolka Segway Snarler AT6 s prázdninovou akcí a možností získání zahradního vozíku Shark Garden 680 zdarma přináší společnost Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky.
Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky
Kovový zahradní nábytek do zahrad, teras i interiéru od UNIKOV STEEL s.r.o.
Společnost UNIKOV STEEL s.r.o. z Bzence pro Vás má moderní kovový zahradní nábytek, který bude ideálním doplňkem pro Vaši zahradu, pergolu nebo terasu.
Rotavátory, kypřiče a kultivátory, prodej, dodávka
Prodej, maloobchod, dodávka rotovátory, kypřiče, kultivátory zn. Husqvarna, Honda, McCulloch, Vari zakoupíte od naší firmy GARDENTECH Jaroslav Toninger z Brna.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Motorové sekačky Weibang nebo elektrické Makita – dokonalý trávník za přijatelnou cenu
Prodej a servis nejen motorových a elektrických sekaček značek Weibang a Makita umožňuje v Moravském Krumlově společnost Agroservis Holý, která provozuje i e-shop.
Prodej a dodávka ochranných stínících plotových clon - sítí
Dodávku a prodej stínících plotových sítí, které jsou vyráběny ze zdravotně nezávadného 100% HDPE polyetylenu a zároveň poskytují až 90% stínění, zajišťuje v okolí Znojma a Třebíče firma Ploty Gaves.
Motorová benzínová řetězová pila Husquarna pro příležitostnou práci na zahradě
Spolehlivá a snadno ovladatelná pila s vysokým řezným výkonem určená pro příležitostnou práci na zahradě – to je motorová pila Husquarna 135 Mark II, kterou pořídíte v prodejně Agroservis Holý.
Vodní prvky na zahradu – okrasné nebo koupací zahradní jezírka, přírodní biotopy Lednice
Zpříjemněte si pobyt na zahradě malebně vypadajícími zahradními jezírky. Vodní prvky, jako jsou zahradní jezírka nebo přírodní biotopy, realizuje v okolí Lednice Zahradní centrum Morávkovo.
Zahradní centrum Morávkovo ASTRA LEDNICE s.r.o.
Automatické závlahové systémy pro zahrady, sportovní plochy i vinice - Závlahy Machač
Společnost Závlahy Machač z Nových Bránic v okrese Brno venkov působí přes dvacet let na trhu a poskytuje kvalitní a spolehlivé automatické závlahové systémy.
Zahradní traktory Kioti - všetranný pomocník pro úklid i sečení trávy prodej, půjčovna
Všestranným pomocníkem nejen pro úklid, sečení trávy či přepravu materiálu je malý zahradní traktor Kioti. Firma Agroservis Holý vám poskytne prodej i půjčovnu za výhodných podmínek.
Prodej vřesů,  ovocných stromků, jahod, růží, zahradnictví Brno
Příjemnou a útulnou zahradu vytvoříte díky rostlinám. Vysázejte ovocné stromy, vřesy, jahody či růže. Vše naleznete v Zahradnickém centru Brabec, s.r.o. v Brně Modřicích.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Výrobce bazénů - sklolaminátový, laminátový bazén v různých barvách včetně montáže, levná doprava
Výrobce bazénů, firma BIO-NANO-TECH s.r.o. Strážnice u Hodonína, dodá originální sklolaminátové, laminátové bazény české výroby. Zajištěna levná doprava a montáž. Možnost výběru různých barev.