Chcete mít zahradu podle svých představ? Díky pestré nabídce výrobců a prodejců si můžete pořídit kvalitní zahradní nábytek jako stoly, křesla, židle, lavice, dále houpačky, skluzavky, trampolíny, pískoviště, bazény, altánky, pergoly, dekorace, zahradní domky a také nářadí a zahradní techniku pro údržbu jako sekačky, křovinořezy, ruční nářadí atd.

Zahradní grily a udírny pro profesionály i domácnosti
Vyrábíme vysoce kvalitní grily a kovové zahradní udírny. Přizpůsobíme se Vašim požadavkům. Udělejte si radost a pořiďte si nový a originální gril.
Akumulátorová zahradní technika a stroje Husqarna
Akumulátorovou zahradní techniku značky Husqarna s akumulátorem kompatibilním pro více strojů zakoupíte za jarní akční ceny v prodejně zahradní techniky Agroservis Holý v Moravském Krumlově.
Malosériová a zakázková výroba užitkové keramiky a kameniny  - římské hrnce, džbány a jiné výrobky
Malosériovou a zakázkovou výrobou užitkové keramiky a kameniny se zabývá PKZ Keramika Poštorná a.s. z Břeclavi. Vyrábíme římské hrnce, džbány a jiné keramické výrobky.
Velký výběr zahradních benzínových sekaček  CUB CADET, které se přizpůsobí rychlosti Vaší chůze
Zahradní benzínové sekačky CUB CADET s košem, které se automaticky přizpůsobí rychlosti Vaší chůze, naleznete na eshopu společnosti AGS Agro sortiment se sídlem v Židlochovicích.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Prodej zahrádkářských a zahradnických potřeb, násad a nářadí Brno
Pokud sháníte kvalitní zahrádkářské a zahradnické potřeby, nářadí či násady za skvělé ceny, navštivte Zahradnické centrum Brabec v Brně Modřicích.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Půjčovna zahradní techniky - sekačky, motorové pily za příznivé ceny
Zapůjčení sekaček na trávu, motorových pil, křovinořezů a další zahradní techniky vám zajistí Agroservis Holý sídlící v Moravském Krumlově.
Prodej, servis, náhradní díly na sekačky, křovinořezy Hecht - snadná údržba zahrady
Sekačky a křovinořezy Hecht Vám pomohou s údržbou zahrady. Prodej, servis, náhradní díly zajišťuje Pavel Palme ve Skalici nad Svitavou nedaleko Boskovic.
Pavel Palme - Zahradní technika HECHT
Plotostřihy pro úpravu živých plotů  - jarní akce Husquarna
Ergonomické plotostřihy Husquarna se stříhacími lištami s dalekým dosahem pořídíte za skvělé ceny v právě probíhající jarní akci v prodejně zahradní techniky Agroservis Holý.
Projekce a realizace zahrad a veřejné zeleně včetně jejich údržby
O návrh, realizaci a následnou údržbu zahrad se postará Zahradní centrum Morávkovo. Projektujeme a realizujeme okrasné i užitkové zahrady nebo městské parky.
Zahradní centrum Morávkovo ASTRA LEDNICE s.r.o.
Zahradní centrum Brno, prodej okrasných dřevin, prodej trvalek, keřů, stromů, rostlin a substrátů
Firma PM Agri s.r.o. v Brně se těší na zákazníky provozující zahradní centra, menší prodejny pro zahrádkáře, ale i květinářství s doplňkovým sortimentem drobných dřevin.
Zahradnictví, prodej balkonových rostlin, zeminy, květináčů Brno, Modřice
S blížícím se jarem naleznete v široké nabídce Zahradnického centra Brabec v Brně Modřicích také rozmanitý sortiment balkonových rostlin, zeminy i květináčů.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Prodej zahradních travních sekaček Hecht - benzínová pro střední a větší zahrady s příslušenstvím
Prodej zahradních benzínových travních sekaček Hecht pro střední a větší zahrady s kompletním příslušenstvím zajišťuje Pavel Palme ve Skalici nad Svitavou nedaleko Boskovic a Blanska.
Pavel Palme - Zahradní technika HECHT
Akumulátorové, elektrické odmechovače Husquarna – jarní slevy
Odstraňte jednoduše chomáče travní plsti a mech z trávníků díky odmechovačů, Husquarna. Využijte jarní slevy na elektrické a akumulátorové odmechovače Husquarna v prodejně a e-shopu Agroservis Holý.
Zahradní travní sekačky Husquarna, robotická sekačka – pomoc, kterou oceníte
Od počátku jara až do podzimu se žádný zahradník neobejde bez kvalitní sekačky. Společnost Agroservis Holý se sídlem v Moravském Krumlově představuje robotické sekačky.
Zahradní doplňky, zahrada a stavba Hodonín, prodej fontány, kašny, krby, zahradní sochy, nádoby
Zahradní doplňky, zahrada a stavba Hodonín, prodej fontány, kašny, krby, zahradní sochy, květinové nádoby, sloupy a podstavce, mísy, zahradní umyvadla, imitace dřeva, umělý kámen Magicrete.
Zahradnictví, prodej řezaných květin, okrasné rostliny Brno
Pokud pokukujete po spolehlivém zahradnictví s širokým sortimentem řezaných i okrasných rostlin a jste z okolí Brna, navštivte Zahradnické centrum Brabec.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Prodej, distribuce, e-shop, motorová sekačka LC 356 AWD Husqvarna
Robustní a vysoce účinná rotační motorová sekačka se sběrným košem typ LC 356 AWD Husqvarna. Tuto kvalitní sekačku zakoupíte také v e-shopu firmy Gardentech s.r.o.
Gardentech s.r.o.
Kompletní realizace zahrad od vypracování návrhu až po vlastní realizaci
O realizaci krásné zahrady, která bude vaší vlastní oázou klidu a odpočinku, se postará Zahradnictví Brno Kresa. Zajistíme vše od návrhu, vizualizace až po vlastní realizaci.
Zahradnictví Brno Kresa s.r.o.
Zahradní nářadí, zahradní pomůcky, internetový prodej, e-shop, dodávka Brno
Zahradní ruční nářadí, prodejce zahradních pomůcek, motyk, přihrnovaček a dalšího kvalitního zboží zakoupíte v e-shopu od firmy Gardentech s.r.o., z Brna.
Gardentech s.r.o.
Zahradnictví, prodej květin-pokojové, řezané, balkónové rostliny
Pokud milujete květiny, zavítejte v Brně Modřicích do Zahradnického centra Brabec, kde si jistě vyberete z širokého sortimentu. Naleznete u nás Květiny pokojové, řezané, balkonové i osiva.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
E-shop, eshop, internetový obchod  zahradní techniky Brno
E-shop, eshop, v internetovém obchodě na zahradní techniku firmy Gardentech s.r.o. naleznete široký sortiment techniky a nářadí pro ulehčení Vaší práce na zahradě.
Gardentech s.r.o.
Prodej motorových řetězových pil Hecht - vynikající kvalita za skvělou cenu
Prodejem motorových řetězových pil Hecht na chalupu i do lesa se zabývá Pavel Palme ve Skalici nad Svitavou u Blanska a Boskovic. Pily Hecht se vyznačují vynikající kvalitou za skvělou cenu.
Pavel Palme - Zahradní technika HECHT
Pestrobarevné letničky, balkónovky, dvouletky a voňavé bylinky – prodej v zahradnictví
Široký sortiment letniček, balkónovek a dvouletek, které zkrášlí okna a terasy zakoupíte v okolí Hodonína a Břeclavi v Zahradním centru Malinkovič a Důbrava. Prodáváme také různé druhy bylinek.
Prodej venkovních i vnitřních keramických květináčů či obalů na květináče i od českých výrobců
Velký výběr venkovních, vnitřních keramických i plastových květináčů, obalů či podmisek, které dozdobí každou terasu, balkón či parapet najdete v Zahradním centru Malinkovič-Důbrava v Břeclavi.
Zahradní nářadí, pracovní nářadí do zahrady, prodej, e-shop, internetový obchod
Široký sortiment zahradního nářadí, holandskou motyku, přihrnovačku, cibulovku, rozrušovačku a další pracovní nářadí, e-shop nabízí Gardentech s.r.o., z Brna.
Gardentech s.r.o.