Chcete mít zahradu podle svých představ? Díky pestré nabídce výrobců a prodejců si můžete pořídit kvalitní zahradní nábytek jako stoly, křesla, židle, lavice, dále houpačky, skluzavky, trampolíny, pískoviště, bazény, altánky, pergoly, dekorace, zahradní domky a také nářadí a zahradní techniku pro údržbu jako sekačky, křovinořezy, ruční nářadí atd.

Kvalitní neprofesionální robotické sekačky za rozumnou cenu
Kvalitní neprofesionální robotické sekačky Husquarna za rozumnou cenu pořídíte v prodejně zahradní a komunální techniky Agroservis Holý v Moravském Krumlově.
Křovinořezy Husquarna za akční ceny - profesionální, hobby i farmářské
Výkonné, snadno ovladatelné a cenově příznivé křovinořezy značky Husquarna určené pro profesionální, hobby i farmářské použití zakoupíte v prodejně zahradní techniky Agroservis Holý
Návrh a realizace automatických závlahových systémů v zahradách, parcích i sportovištích
Automatický závlahový systém, který ušetří Váš čas při zalévání trávníku na zahradách, v parku i na sportovištích, navrhne a nainstaluje Zahradnictví Brno Kresa s.r.o.
Zahradnictví Brno Kresa s.r.o.
Květinářství, prodej květin, květinová vazba Brno
V Mámině květinářství jsme pro vás připravili široký sortiment řezaných i hrnkových květin.
Robotické sekačky Automower Husquarna – nákup za výhodné jarní ceny
Využijte jarní slevové akce na produkty Husquarna a pořiďte si robotickou sekačku Automower. Nakupujte robotické sekačky Husquarna v prodejně nebo na e-shopu Agroservis Holý.
Internetový obchod - tip na dárek jako zahradní technika - naleznete v našem eshopu
Zahradní technika potěší každého zahrádkáře či chalupáře, tip na dárek naleznete v našem eshopu Gardentech s.r.o. Brno.
Gardentech s.r.o.
Dušičky, květinová výzdoba hrobů, smuteční výzdoba, zahradnictví Brno
Pro blížící se dušičky naleznete v Zahradnickém centru Brabec v Brně Modřicích široký sortiment květinové a smuteční výzdoby hrobů.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Pořez dříví - Prodej, dodávka benzínové a elektrické řetězové pily
Pořez dříví, prodej, dodávka benzínové a elekrické pily, kvalitní pily pro profesionály tak i pro domácí kutily zakoupíte od firmy GARDENTECH Jaroslav Toninger.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Jarní slevy na kvalitní a stabilně výkonné sekačky na trávu Husquarna
Nakupujte kvalitní zahradní sekačky na trávu Husquarna v období jarních slev. Nejoblíbenější modely zahradních sekaček Husquarna za skvělé ceny pořídíte u Agroservis Holý v Moravském Krumlově.
Broušení řetězů motorových pil s vysokou přesností
Kvalitní a přesné broušení řetězů motorových pil pomocí automatické brusky zajišťuje v okolí Moravského Krumlova, Znojma a Ivančic společnost Agroservis Holý.
Luxusní zahradní keramika řady Excelent, keramické květináče pro pěstování bonsai
Ozdobte Vaši zahradu kvalitní a designovou zahradní keramikou Excelent, kterou vyrábí česká firma PKZ Keramika Poštorná. V této řadě naleznete i luxusní květináče pro pěstování bonsai.
Kvalitní výkonný křovinořez s akumulátorovým, elektrickým a benzínovým motorem, prodej
Kvalitní výkonný křovinořez s akumulátorovým, elektrickým nebo benzínovým motorem poskytuje firma GARDENTECH Jaroslav Toninger, sídlící v Brně.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Provzdušňování a prořezání trávníku po zimě - vertikutace, prodej vertikutátory, odmechovače
Vertikutace, provzdušňování a prořezání trávníku po zimě, prodej, dodávka benzínového provzdušňovače a odmechovače, vertikutátor od firmy GARDENTECH Jaroslav Toninger.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Prodej a rozvoz čerstvých květin v Praze a Brně
Čerstvé řezané květiny a doplňkové zboží pro květinářství, floristy a všechny, kdo pracují s květinami, rozvoz květin až k vám domů – STORGE s.r.o.
Zahradní traktory - celoroční  pomocníci na zahradě nejen pro sekání trávy
Zahradní traktory značky Husqarna, které použít nejen k sečení trávy, ale i jako pomocníka na zahradě během celého roku, zakoupíte v prodejně Agroservis Holý v Moravském Krumlově.
Prodej květin, věnců, zajištění smutečních vazeb Brno
O smuteční vazby, květinovou výzdobu, dekorace i věnce pro poslední rozloučení s našimi blízkými se postará Zahradnické centrum Brabec v Brně Modřicích.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Zahradní keramika – kvalitní české keramické květináče, vázy a podmisky
Výrobou a dodávkou kvalitní české zahradní keramiky se zabývá firma PKZ Keramika Poštorná a.s. z Břeclavi. Dodáváme keramické květináče, vázy a podmisky různých velikostí a stylů.
Zapůjčení vyvětvovacích pil a odmechovačů za přijatelné ceny
Pokud nevlastníte veškeré zahradnické vybavení a chybí Vám například vyvětvovací pily nebo odmechovače, zastavte se na prodejně Agroservis Holý v Moravském Krumlově.
Velkoochod, prodej, automatické sekačky na trávu, robotické sekačky Automower
Prodej, distribuce - automatické sekačky na trávu, robotické sekačky Automower, to vše nabízí a distribuuje firma GARDENTECH Jaroslav Toninger z Brna.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Nové typy květináčů – zahradní keramické květináče s designem kamene a atypickými tvary
ALFA, ARA a DIAMANT – to jsou nové typy zahradních keramických květináčů od firmy PKZ Keramika Poštorná. Pořiďte si keramické květináče s designem kamene a moderními atypickými tvary.
Rozvozy květin a doplňků Brno, dovoz květin pro květinářství, floristiku a obchodní řetězce
Velkoobchod květin Vonekl zajišťuje dovoz květin, zeleně a floristických doplňků zejména pro odběratele na Jižní Moravě.
Ruční a zádové foukače Husquarna za výhodné podzimní ceny
Ruční a zádové foukače Husquarna, které se hodí pro úklidové práce okolo domu, zahrady i v parku, zakoupíte za výhodné podzimní ceny v prodejně Agroservis Holý.
Dodavatel kvalitních plastových bazénů a průmyslových nádrží jižní Morava
Vysoce kvalitní české plastové bazény, bazény z plastu vyráběné v České republice, průmyslové a víceúčelové nádoby z plastu, vyráběné plastové nádrže a rodinné bazény.
Prodej a výroba osiv, travin a pícnin, Troubsko
Prodej osiv pícnin, travních a jetelotravních směsí, léčivých rostlin a jiných zemědělských komodit. Připravíme Vám travní směsi dle Vašeho přání. Výroba osiva výchozího stupně pro zemědělství.
Návrhy zahrad a úpravy terénu Blansko, zahradní úpravy, zahradní stavby, zahradní architektura
Nabízím účelné řešení zahrady, omezení zbytečných výdajů při zakládání zahrady, zjednodušení údržby zahrady a jejího provozu.