Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Stavební materiál Plzeň.
Zabýváme se výrobou a podejem stavebních prvků, stavebního materiálu: betonové dílce nahrazující bednění, tepelně izolační liaporové tvárnice pro obvodové zdivo, betonové tvárnice pro nosné zdivo, cihly.
Vrata a brány Plzeň
Vyrobíme, dodáme a namontujeme vše od vratových systémů. Nabízíme vjezdové brány, garážová vrata, průmyslová vrata, rychloběžná vrata, garážová vrata Hörmann, průmyslová vrata Hörmann. Pohony pro garážová vrata a brány. Pohony a vrata Hörmann.
Výroba, plastové rozvaděče NN.
Výroba přípojkových, rozpojovacích skříní a elektroměrových rozvaděčů v České republice. Tradiční materiály ocel, beton a hliník, které se používaly na výrobu skříní a rozvaděčů, nahradila naše firma plastem, který splňuje náročná kritéria evropských norem, jako IEC a dalších. Výroba rozvaděčů je soustředěna do provozoven v obcích Mlečice a ...
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Vrata, brány Plzeňský kraj
Vyrábíme a montujeme vjezdové brány, garážová a průmyslová vrata, předokenní rolety, vjezdové závory, parkovací zábrany, pohony pro garážová vrata a brány.
Kotevní a zajišťovací materiál Plzeň.
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -zajišťovací materiál -kotevní materiál -šrouby standardní, ostatní -matice, podložky -vruty, hřebíky, kolíky, nýty, pojistné kroužky, pera, závlačky -kotvy, hmoždinky, doplňky. Pokud chcete vyrobit nějaký specifický spojovací materiál na zakázku, můžete nás kontaktovat emailem na adresu ...
Šrotovné na plynové kotle
Při výměně Vašeho starého plynového kotle za nový kotel obdržíte dotaci až do výše 9 000,-. Zajistíme pro Vás dodávku,montáž,uvedení do provozu,servis a současně také ekologickou likvidaci vašeho starého kotle.
Velkoobchodní i maloobchodní prodej podlahových krytin, Plzeň
Velkoobchod a maloobchod: -koberce, PVC, včetně luxusních materiálů -plovoucí podlahy laminové i dřevěné -parkety-prodej, montáž, renovace -lišty -podlahářské nářadí -lepidla, stěrky -žaluzie -korek -přípravky na čištění podlahových krytin (PVC, kámen, dlažba, dřevo, parkety, lamino). Podlahářské práce: -pokládka ...
Výroba rozvaděčů, Mlečice, Břasy, Rokycany.
Společnost ELPLAST-KPZ Rokycany, spol. s r.o. navazuje na několikaletou tradici výroby přípojkových, rozpojovacích skříní a elektroměrových rozvaděčů v České republice. Tradiční materiály ocel, beton a hliník, které se používaly na výrobu skříní a rozvaděčů, nahradila naše firma plastem, který splňuje náročná kritéria evropských norem, jako IEC a ...
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Odsávání výfukových zplodin Plzeň.
Odsávání výfukových zplodin: -návrhy a řešní a zajištění projektové dokumentace -vlastní dodávky a montáž zařízení -ventilátory -odsávací hadice -koncovky pro odsávání -najíječe odsávacích hadic -pojezdové sběrače.
Solární ohřev vody - nyní opět s dotací
Dodáme a namontujeme solární panely pro ohřev vody, vytápění domu či ohřev bazénové vody. Realizujeme dodávky systémů Stiebel Eltron a Regulus. V případě, že budou splněny podmínky pro zíakání dotace, pomůžeme s vyřízením podkladů.
Přípojkové a rozpojovací skříně okr. Rokycany.
Výroba a prodej: -přípojkové a rozpojovací skříně -rozvaděče plastové -staveništní -atypické -k transfostanicím -pro fotovoltaické elektrárny -pro veřejné osvětlení. Pilíře a skříně: -pro měření elektřiny -pro měření plynu. Více informací viz níže.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Kotevní chemie, tesařské kování, brusné kotouče, vrtáky, nerez vruty, Plzeň.
Další sortiment, který je v současné době v naší nabídce: Hřebíky: - stavební dle ČSN 022825 Chemie: - kotevní chemie: kartuše VM - SF Vrtáky: - pro vrtání - do betonu, do kamene - DIAGER - SDS-plus pr. 6 - 20 mm - ULTRA - válcová stopka pr. 6 - 20 mm - Vrtáky do kovu HSS do pr. 13 mm Sadové závitníky a závitová očka od M3 - ...
Spojovací materiál Plzeň.
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál -šrouby -šrouby speciální -šrouby se šestistrannou hlavou -šrouby s vnitřním šestihranem -matice šestihranné, křídlové, závěsné, kruhové -závitové tyče -vruty -podložky.
Prodej kotlů, Tachov.
Prodej, montáž: -kotle na tuhá paliva, plyn, dřevo, pelety. Značky: KOVOTHERM, JUNKERS, VAILANT, PROTHERM, EKOEFEKT, CARBOROBOT, VIADRUS, ATMOS, DAKON, OPOP.
Výroba nábytku Rokycany
Vyrábíme nábytek, kuchyně na míru, kuchyňské linky, postele na míru, vestavěné skříně. Stavební a zakázkové truhlářství. Čalounické práce.
Veškeré podlahové krytiny Plzeň.
Velkoobchod, maloobchod, pokládka: -plovoucí podlahy -koberce -laminátové, dřevěné, korkové podlahy -linoleum.
Vrtné nářadí Horažďovice.
Výroba: -vrtné nářadí pro stavebnictví a geologii -strojní celky -vrtné tyče, šneky, nádoby vrtací -výroba a renovace náhradních dílů pro stavební stroje -strojní třískové obrábění včetně CNC strojů.
Prodej chladícího zařízení Plzeň.
Prodej a montáž chladicích zařízení, kompaktních tepelných čerpadel vzduchua klimatizačních jednotek. Fotovoltaické systémy.
Chladící zařízení, fotovoltaické systémy Plzeň.
Prodej, montáž: -transportní chladící agregáty zn.CARRIER -komfortní klimatizace na bázi tepelných čerpadel -tepelná čerpadla CARRIER systémů-země-voda, vzduch-voda -autoklimatizace. Fotovoltaické elektrárny na klíč: -návrh celého fotovoltaického systému -vypracování projektové dokumentace -odsouhlasení projektové dokumentace ČEZ -vlastní ...
Chladící agregáty zn. CARRIER, Plzeň.
Transportní chladící agregáty zn. Carrier. Tepelná čerpadla Carrier systémů - země-voda, vzduch-voda. Autoklimatizace. Fotovoltaické systémy. Výstavba chladících a mrazících boxů.
Výroba kamenné kuchyňské desky
Naše společnost nabízí výrobu kamenných kuchyňských desek. Velký výběr žuly a mramoru. Dbáme na cenovou dostupnost a kvalitu. Pro náročné zákazníky máme i vyjímečné kameny. Kámen pro: - stolky - kuchyňské desky - bazény - parapety - dřezy. Více info naleznete viz odkaz níže:
Sanitární vybavení, koupelny Klatovy.
Dodávka, montáže: -plynové spotřebiče, topidla, ohřívače -koupelnový nábytek -umyvadla, dřezy, senzory -záchody, bidety -vodovodní baterie, čerpadla -sanitární vybavení -topná tělesa, radiátory -kotle, kamna, sporáky -bojlery, průtokové ořívače.
Architektonické a urbanistické studie, Plzeň.
Architektonická činnost. -architektonické studie -urbanistické studie -řešení interiéru -grafické práce -zpracování architekt. modelů -dokončení díla ve spolupráci na všech stupních projektové dokumentece -zaměření stávajícího stavu objektu a jeho digitalizace.
Výroba plastových rozvaděčů, okr. Rokycany
Nabízíme rozvaděče nízkého napětí, přípojkové, rozpojovací, elektroměrové skříně z termosetů. Integrované skříně a pilíře pro měření plynu, elektřiny, spojů a pod. Certifikace dle ČSN, EN výroba dle ISO 9001 - 2001
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Tepelná čerpadla Plzeň
Tepelná čerpadla odnímají teplo z okolního prostředí (vody,vzduchu nebo země),převádějí ho na vyšší teplotní hladinu a následně umožnují teplo účelně využít pro vytápění nebo ohřev teplé vody Tepelné čerpadlo se většinou skládá ze dvou částí - venkovní a vnitřní - venkovní a vnitřní.