Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Kompletní služby v oblasti realit Klatovy, prodej pronájem nemovitostí, prodej pozemků, apartmány
Naše realitní společnost MÜLLER - REALITY/IMMOBILIEN, s.r.o. z okresu Klatov Vám ráda zprostředkuje prodej, nákup nebo pronájem nemovitostí, bytů, apartmánů či chalup.
DC/DC měniče napětí VITEC
Společnost Vienna Components Trading, s.r.o. nabízí zákazníkům sortiment kvalitních DC/DC měničů napětí ve standardních průmyslových pouzdrech od spolehlivého dodavatele VINTEC.
VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. Elektromechanické a elektronické díly
Koberce J+V Prusíkovi Plzeň, prodej koberců, plovoucí podlahy, linolea, vinylové podlahy, metráž
Naše společnost Vám nabízí kompletní služby v oboru prodeje koberců, linoleí, plovoucích podlah, stavební chemie, matrací a dalších bytových doplňků.
Klest na věnce a zdobení na Dušičky a Vánoce
Ozdobné chvojí ze Šumavy Vám dodá František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě Hrádek u Sušice. Ta nejkvalitnější okrasná klest je z plantáží.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Prodej zahradní a lesní techniky Plzeň, servis zahradní a lesní techniky, prodej na splátky
Společnost AT SERVIS spol.s r. o. se sídlem v Plzni se zabývá velkoobchodní a maloobchodní činností a servisem zahradní a lesní techniky, prodej na splátky.
Správa a provoz budov Plzeň, úklid budov, mytí skel, strojové čištění budov, pravidelné úklidy budov
Společnost Dorfner s.r.o. se sídlem v Plzni nabízí kompletní nabídku služeb spojených se správou budov a infrastruktury, úklid firem, úklid prostor, strojové mytí podlah a mnoho dalšího.
Krbová kamna Domažlice
Toužíte po nezaměnitelném teple z krbových kamen? Krásna, kvalitní a v elegantní krbová kamna v mnoha provedeních naleznete v nabídce českého výrobce a dodavatele, firmy EURO TEPLO a.s. Domažlice.
Nábytek do domácnosti i kanceláře na míru, truhlářské práce
Vyrobíme špičkový nábytek dle Vašeho přání. AŠ STYL TRUHLÁŘSTVÍ Vám vyrobí nábytek na míru. Kuchyně, dveře, atypické prvky a ostatní nábytek dle Vašeho přání.
Architektonická kancelář Rokycany, projektování staveb, vypracování projektů, podklady pro průzkum
V naší architektonické kanceláři v Rokycanech nabízíme ucelené architektonické služby od přípravy podkladů až po projektování staveb.
Truhlářské výrobky na zakázku Plzeň, vyrábíme postele, nábytek, sauny, altány, pergoly, zábradlí
Truhlářství Kavan Plzeň-Kyšice se zabývá výrobou truhlářských výrobků na zakázku, kuchyně, nábytek, postele, pergoly, altány, zábradlí, sauny.
Vzduchotechnika Plzeň
Hledáte spolehlivého dodavatele v oblasti vzduchotechniky se zárukou kvalitně provedené práce? Neváhejte kontaktovat prověřenou společnost SERVIS CARRIER Plzeň, s.r.o.
Klimatizační a vzduchová technika
Kompletní realizace vzduchové techniky a klimatizačních jednotek Plzeňský kraj a okolí, vzduchotechnika od prvotního projektu až po finální servis od jednoho dodavatele, a to IPC Klima s.r.o.
Zahradnictví a prodej Anglických růží Plzeň, maloprodej okrasných rostlin, vlastní pěstební zahrada
ARBO – zahradnictví s.r.o. se věnuje projekci a výsadbě soukromých zahrad i veřejné zeleně po celých Čechách.
Dřevo ateliér Plzeň, interiérové a exteriérové dekorace, výroba soch ze dřeva, dřevěné cedule
Vyrábíme vše od velkých zahradních soch, cedulí, poutačů po drobné dárkové předměty či šperky, až po servírovací prkénka, misky nebo různé podložky.
Kuchyně přímo od výrobce na míru Plzeň, výroba a montáž kuchyňských linek
Kuchyně přímo od výrobce na míru Plzeň, výroba a montáž kuchyňských linek
Zateplení, revitalizace domů a budov Vysočany, výměna oken a dveří, rekonstrukce balkónů
Provádíme zateplení, opravy mezipanelových spár, provádíme kompletní revitalizace domů i veřejných budov, výměna oken a dveří, rekonstrukce balkónů.
eSVe Stav s.r.o.
Betony, cementové potěry a suroviny na stavbu
Stavební beton, podkladové vrstvy, cementové potěry a sypký stavební materiál Vám prodá a na stavbu dopraví společnost Beton Lorenc z okresu Domažlice.
Rozvody potrubí plynu, vody, par pro průmyslová odvětví
Montáž a opravy potrubí pro potravinářský a chemický průmysl, plynové přípojky, instalace plynových zařízení a jiné potrubářské práce zajišťuje společnost SWE Technologies a.s.
Poskytovatel rozvaděčů, skříní a doplňkového příslušenství
Výroba plastových rozvaděčů, skříní a přípojek, komponenty na míru i prázdné skříňky, zboží pro prodejce elektroinstalace, distributory elektřiny, dodavatele osvětlení, fotovoltaické elektrárny.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Montáž tepelných čerpadel Plzeň, kvalitní švédská tepelná čerpadla značek NIBE a Regulus
Montáž tepelných čerpadel Plzeň, kvalitní švédská tepelná čerpadla značek NIBE a Regulus, zdroj tepla pro vytápění a ohřev vody, úspora energie, velmi tichý chod, rozumná cena.
Klimatizace a tepelná čerpadla - dodávka, montáž a servis
Nástěnné, kazetové, parapetní a podstropní klimatizace pro Váš domov. Tepelné čerpadla značky Daiakin. Konzultace, dodávka i montáž s kompletním servisem v jednom.
Tlumivky
Vinuté díly pro elektronická zařízení z měděného drátu a lanka, tlumivky a jiné součástky pro automotive zhotovuje ALLTRONIC, spol. s r.o.
Dodávky vzduchotechniky a klimatizace Plzeň, projektové činnosti, záruční servis
Kompletní dodávka a servis vzduchotechniky a klimatizace dle přání a požadavků zákazníka od společnosti IPC Klima s.r.o. se sídlem Klementa 1257, 330 23 Nýřany.
Vzduchotechnika a klimatizace Plzeň - diagnostika, projekce, montáž či servis
Hledáte odborníky na svém místě pro oblast vzduchotechniky a klimatizace pro Váš objekt? Kompletní služby v oblasti vzduchotechniky a klimatizace provádí společnost IPC Klima s.r.o. v Nýřanech.
Architektonická činnost, projekty pro obytné i průmyslové objekty
Rodinná firma AREA group s.r.o. pracující na zakázkách po celé České republice navrhuje architektonická řešení a projekty rodinných i bytových domů, sportovních areálů i průmyslových komplexů.