Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Plastové rozvaděče od českého výrobce - Rokycany
Jištění, měření a ovládání elektroinstalace, tak přesně to jsou funkce, které zastává rozvaděč. Je tedy jasné, že pokud chcete, aby vaše elektrická zařízení fungovala tak, jak mají, musíte se v první řadě obrátit právě na výběr kvalitního rozvaděče. Ve společnosti ELPLAST-KPZ Rokycany to víme, a nabízíme vám proto plastové rozvaděče různých druhů, ...
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Prodej elektroměrových rozvaděčů a přípojkových, rozpojovacích skříní Rokycany
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. se zabývá výrobou a prodejem elektroměrových rozvaděčů a přípojkových, rozpojovacích skříní. Společnost sídlí v Rokycanech, ale provozuje internetový obchod.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Velkoobchodní prodej vánočních stromků z plantáží - jedle, borovice, smrky
František Valdman nabízí velkoobchodní prodej vánočních stromků - jedle, borovice, smrk. Stromky pocházejí z plantáží. S pěstováním stromků má pan Valdman zkušenosti již od roku 1995.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Elektroměrové rozvaděče pro přímé i nepřímé měření Rokycany | ELPLAST-KPZ
Elektroměrové rozvaděče pro přímé i nepřímé měření spotřeby elektrické energie. Rozvaděče jsou ideální pro distribuční společnosti E-ON i ČEZ.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Studené asfaltové směsi IZOLSAN ASFALT
Plzeňská společnost POKLOPSYSTEM s.r.o. prodává studené asfaltové směsi IZOLSAN ASFALT, které se používají při opravách výtluků nebo výměnách uličních vpustí a poklopů.
Prodej elektrospotřebičů Plzeň
Prodej elektrospotřebičů v Plzni nabízí společnost Kremal. Navštivte kamennou prodejnu nebo e-shop. Společnost nabízí i záruční a pozáruční servis vybraných značek.
Průmyslová tepelná čerpadla Plzeň
Společnost SERVIS CARRIER Plzeň, s.r.o. představuje svou činnost v oblasti průmyslových tepelných čerpadel, dále pak v oblastech chlazení a klimatizačních zařízení.
Krbové vložky Domažlice - prodej krbových vložek MIJAVA, 10 nebo 15 kW
Domažlická společnost ET - Euroteplo a.s. se zabývá vývojem, samotnou výrobou a prodejem teplovodních, teplovzdušných nebo teplovodních/teplovzdušných krbových vložek Mijava.
Akumulační kamna Domažlice - prodej akumulačních kamen SATTAN, maximální výkon 15 kW
Akumulační kamna z Domažlic jsou opatřena dvoukomorovým spalováním - systémem CB. Tento systém má za úkol dokonale spalovat prachové částice a plyny s minimem dopadu na životní prostředí.
Fréza na vánoční stromky - ořezávač kmene vánočních stromků
František Valdman nabízí frézy/ořezávače kmene stromků na průměr 60mm. Pohon je elektrický nebo benzínový. Přeprava je jednoduchá, frézovací nože výměnné.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Zakázková výroba rozvaděčů Rokycany
Rozvaděčové skříňky jsou dnes již běžným standardem každého domu. Na výrobu rozvaděčů se specializuje společnost ELPLAST – KPZ, která se tímto odvětvím zabývá již dvacet let. Rozvaděče od naší společnosti jsou vysoce moderní, odpovídající standardům Evropské unie. Výroba rozvaděčů byla dříve postavena na materiálech, jakými jsou ocel, beton a ...
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Kotle na tuhá paliva Domažlice - Vulkán 22 kW a automat 33kW pro vytápění rodinných domků
ET - Euroteplo a.s. z Domažlic se zabývá výrobou a prodejem nových ekologických kotlů na tuhá paliva Vulkán 22 a Vulkán automat. Těmito kotly je možné vytápět rodinné domky nebo menší provozovny.
Odvíjecí strojky pro lepící pásky Plzeň - stolní do Vaší kanceláře nebo ruční balení
Odvíjecí strojky na lepící pásky nakoupíte pohodlně a rychle online v e-shopu nebo v plzeňské kamenné prodejně společnosti Obaly Greit s.r.o.
Kuchyně na zakázku Plzeň - kuchyňský nábytek z masivu nebo lamina, moderní či rustikální
Cherbourg s.r.o. vyrábí zakázkové kuchyně na míru v Plzni. Vyrábí kvalitní nábytek z masivu nebo lamina na zakázku v libovolném požadovaném stylu.
Chlazení Domažlice - projektování a instalace vodních a freonových systému chlazení
PROKAT invest s.r.o. zajišťuje projekci a instalace freonových a vodních chladících systémů. Pro instalaci využíváme nejnovějších poznatků pro zvyšování účinnosti chladících zařízení.
Renovace starých dřevěných parket, broušení a povrchové ošetření lakem
O kompletní renovaci starších dřevěných parket se postará společnost CJ Podlahy – Jan Cihlář z Dlouhého Újezdu. Parkety šetrně zbrousíme a natřeme kvalitním lakem.
Plovoucí podlahy – dodávka podlahových krytin a odborná montáž
Plovoucí podlahu Vám dodá a profesionálně položí společnost CJ Podlahy - Jan Cihlář, Dlouhý Újezd. Zajišťujeme dodávky plovoucích podlah včetně montáže a poradenství při výběru.
Kotel VULKÁN – ekologické spalování uhlí i pelet
Hledáte kotel, který nebude nákladný na provoz i obsluhu a zároveň bez problému vytopí rodinný dům i firmu? Pak je pro vás nový ekologický kotel VULKÁN od společnosti ET – Euroteplo tou správnou volbou. Kotel VULKÁN umožní spalování pelet i hnědého uhlí, je úsporný, ekologický a nenáročný na komínový tah. Je tak ideálním řešením pro novostavby i ...
Nejen garážová vrata i brány přehledně na jednom místě – Plzeň
Hledáte vhodná vrata pro průmyslový podnik? Chcete vylepšit vzhled vaší garáže pomocí nových garážových vrat? Zcela jistě vám ve vašich požadavcích vyhoví společnost JH – VRATA Hlinovský. Právě tato firma nabízí široký sortiment vrat a brán různého typu, ať se jedná o garážová vrata, vjezdové brány či průmyslová vrata. Každý z těchto typů vrat ...
Nerezové jehlové ventily
Schwer Ventiltechnik vyrábí jehlové ventily z nerezavějících ocelí pro nejrozličnější použití a průmyslová odvětví.
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň
Garážová vrata Hörmann Plzeň
Úsporná a elegantní garážová sekční vrata Hörmann vyrábí firma JH-VRTA Hlinovský. Vrata vyrábíme tak, aby se otevírala pod střechu. Díky tomu jsou maximálně úsporná a poskytují největší možný prostor v samotné garáži. Díky tomu můžete pohodlněji vjet i vyjet jak s osobním tak s terénním i dodávkovým automobilem. Jsou ochráněny proti ...
Nerezové měřící přípojky
Tam, kde se vyskytují agresivní média a korozivní prostředí, nabývají potrubní systémy a armatury z nerezových ocelí silně na významu.
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň
Nerezové zpětné ventily
Zpětné ventily od Schwer Ventiltechnik zhotovené z nerezavějící oceli DIN 1.4571 (ČSN 17348) garantují nejvyšší spolehlivost a funkčnost.
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň
Nerezové navařovací kužele - kompatibilní s vrtáním a šroubením | Schwer Fittings
Pro stroje a zařízení jsou navařovací kužele ideální z důvodu kombinace s různými dalšími typy šroubení (kužel 24°). Kombinace je možná s kuželovým nebo nerezovým šroubením.
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň
Nerezové hadicové armatury
V oblastech výskytu agresivních prostředí a médií mají armatury z nerezu svá uplatnění. Toto platí obzvláště také pro hadicové armatury a hydraulické adaptery.
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň