Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Prodáváme výrobky z umělého kamene, plastové plotové profily.
Prodej: -výrobky z umělého kamene -plastové plotové profily, plastová zatravňvací dlažba.
Stavební práce,Domažlice.
Stavby a rekonstrukce rodinných domů, hospodářské stavby, zámkové dlažby, zemní práce, zateplování budov. Půjčovna nářadí.
Pneumatické nářadí okr. Plzeň
Pneumatické nářadí: -příklepové a ráčnové utahováky, sekací kladiva, brusky, nářadí na karoserie a na opracování plechů, vrtačky a šroubováky, ofukovací pistole, pistole na kartuše, mycí pistole, pneuhustiče, sponkovačky a hřebíkovače, příslušenství.
Instalatérské a plynoinstalatérské potřeby Klatovy.
Prodej: -plynoinstalatérské zboží -instalační materiál, instalatérské potřeby -izolace -solární panely na ohřev vody.
Prodej a servis kotlů Klatovy.
Prodej a servis: -kotle Dakon, Beretta, Imergas, Wolf, Vailant, Ling, Atmos, Viadrus, Protherm, Viessmann -kotle na tuhá paliva.
Elektronické výkonové součástky Česká republika.
Oficiální zastoupení firmy SEMIKRON pro Českou republiku. Nabízíme elektronické výkonové součástky, IGBT moduly, tyristorové moduly.
Zajišťovací materiál Plzeň.
Prodej zajišťovacího materiálu: -kolíky, nýty, čepy, závlačky -ségrové kroužky, třmenové kroužky.
Výhodné ceny průmyslových vrat HÖRMANN.
Nabízíme kvalitní průmyslová vrata Hörmann za velmi výhodné ceny. Průmyslová vrata, pohony a řídící jednotky společnosti Hörmann tvoří perfektně vzájemně sladěný systém od jednoho dodavatele. To šetří čas a náklady! Rozhodující je perspektivní technika, kvalita až do detailu a spolehlivá trvalá funkce. To Vám dává u průmyslových vrat Hörmann ...
Sekční garážová vrata  HÖRMANN v akčních cenách.
Nabízíme cenově výhodná sekční garážová vrata Hörmann. Vrata Hörmann RenoMatic light ,včetně pohonu Hörmann ProMatic jsou konstrukčně stejná jako dvoustěnná tepelně izolovaná sekční garážová vrata Hörmann EPU v šesti akčních velikostech ,vzhled - drážka M ,povrch - woodgrain ,odstín - čistě bílá RAL 9010. Cena na letáku obsahuje: sekční vrata ...
Výroba rolovacích mříží, vrat, okr. Rokycany.
Rolovací vrata, rolovací mříže, jejich podskupiny a komponenty. Nůžkové shrnovací mříže III.bezp.tř., pevné mříže. Kovové okenicové žaluzie. Vjezdové brány, kovová oplocení, schodiště, zábradlí, výkladce.
Kovovýroba Rokycansko.
Firma vyrábí: -vrata a mříže rolovací -mříže nůžkové, shrnovací a pevné -žaluzie okenicové kovové -brány vjezdové -oplocení kovová -zábradlí a schodiště
Realizace koupelen Sušice
V našem koupelnovém studiu nabízíme prodej: -koupelnové obklady, dlažby -sanitární keramiku, sanita -baterie -sprchové kouty -koupelnové doplňky, nábytek. Rekonstrukce a realizace: -koupelny od návrhu po kompletní dodávku včetně montážních prací.
Elektronické výkonové součástky Plzeň
Oficiální zastoupení firmy SEMIKRON pro Českou republiku. Nabízíme elektronické výkonové součátky, IGBT modul, tyristorové moduly.
Nářadí a nástroje pro řemeslníky Klatovy
Nabízíme prodej nástrojů a nářadí pro profesionály a laiky: čerpadla, elektrické nářadí, svařovací techniku, dílenské nářadí, zednické náčiní, nářadí na malování, brusky, vrtačky, Gola sady, ochranné pomůcky.
Plynové kotle, spotřebiče Plzeň
Nabízíme plynové kotle, plynové spotřebiče značek MORA, IMMERGAS, THERM DAKON, KARMA, QUANTUM, GAS, MEVA, GASEX - provádíme dodávku a montáž. Prodáváme pokojové termostaty, instalační materiál, vařiče, plynové lampy, teplomety
Výroba razníků a razidel. okr. Domažlice.
Na zakázku jsme schopni pro Vás vyrobit libovolný razník, razidlo, raznici či lisovací značicí nástroj. Vyrábíme: -razníky, razidla, raznice, lisovací nástroje, raznice pro tepelné značení, matrice, patrice, jiné nástroje a pomůcky pro ražbu. Pomocí špičkové gravírovací technologie a Vámi dodaných grafických podkladů (CAD data, ...
Investiční příležitosti a zemědělské pozemky
Nabízíme k prodeji zemědělské farmy a pozemky od 100ha. Dále je možné nabídnout investiční příležitosti v oblasti komerčních a zemědělských nemovitostí, případně podniků s výnosem až 12,5% p.a. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat. Zabýváme se i prodejem dieselgenerátorů, elektrocentrál, UPS a krizovým řízením (plánováním).
Vodotěsná jímka Domažlice
Nabízíme 2 ks betonových vodotěsných jímek o obsahu min, 6 m3 i s přejezdnými bet. poklopy.
Vázací a uchopovací prostředky Plzeň
Závěsné a vázací prostředky pro jednodušší manipulaci s nákladem.
JOKR  - montáže s.r.o. Revize jeřábů a zdvihacích zařízení
Prodej bytů a rodinných domů Plzeň.
Prodej nových bytů a rodinných domů. Pronájem kanceláří v centru Plzně. Služby: -developerské projekty -zprostředkování prodeje nemovitostí -pozemky -zajištění právního servisu -vypracování smlouvy -zprostředkování úvěru.
Sanitární keramika, keramické obklady, dlažby, Sušice.
Prodáváme obklady, dlažbu, sanitární keramiku, keramické obklady českých i zahraničních výrobců. Prodáváme vany, sprchové kouty, koupelnový nábytek, vodovodní baterie, stavební chemii.
Výstavba a rekonstrukce komunikací Horšovský Týn
Nabízíme asfaltové směsi a beton, zabýváme se recyklací stavebních materiálů, výstavbou a rekonstrukcí komunikací.
Bezpečnostní dveře Plzeň
Již od roku 1997 zastupujeme v našem regionu předního německého výrobce interierových dveří firmu Prüm. Značka Prüm je synonymem pro precizní zpracování, širokou nabídku modelů a solidnost, výhodou jsou dodací termíny již od 1 týdne. Nabídku doplňuje naše vlastní modelová řada VV Manufactura a dále možnost inividuální výroby veškerých ...
Nástroje a nářadí, Klatovy.
Velkoobchod pro řemeslníky a kutily. Nabízíme nástroje a nářadí pro profesionály a laiky.
Prodej stříkací techniky okr. Plzeň.
Prodej stříkací techniky, stříkací pistole, tryskací pistole a zásobníky na materiál pro řemeslníky.