Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Prodej elektrodového indukčního kotle Galan Brno, kotel vhodný pro rodinné domy, elektrické topení
Prodej elektrodového indukčního kotle Galan Brno, kotel vhodný pro rodinné domy, elektrické topení šetří Vaše finance.
Autorizovaný servis mrazniček, chladniček, bílé techniky - kvalitní servisní služby
O kvalitní servis mrazniček, chladniček a bílé techniky se vám postará autorizovaný servis firma Chladservis VaRa, spol. s r.o. v Brně.
Kyvné dveře a kyvná vrata pro pohodlné otvírání do obou stran - usnadněte si průchod
Usnadněte si průchod díky kyvným dveřím a vratům, které zajišťují pohodlné otvírání do obou stran. Dodávkou se zabývá brněnská firma PortaTherm s.r.o.
Nábytek do dětského pokoje – funkční, moderní a kvalitní nábytek za skvělé ceny
Vysoce funkční a moderní nábytek do dětských pokojů naleznete u Nábytek Brno Rostislava Životského. Vybírat můžete z pohodlí domova na našem e-shopu či osobně ve vzorkové prodejně v Brně.
E-shop, eshop, internetový obchod  zahradní techniky Brno
E-shop, eshop, v internetovém obchodě na zahradní techniku firmy Gardentech s.r.o. naleznete široký sortiment techniky a nářadí pro ulehčení Vaší práce na zahradě.
Gardentech s.r.o.
Veřejné dražby on-line, výhodné reality - dražební společnost s bohatými zkušenostmi
Zkušenosti s výhodným prodejem realit má naše dražební společnost Prokonzulta, a.s. z Brna. Veřejné dražby realizujeme také on-line formou, zúčastnit se tak můžete z pohodlí Vašeho domova.
Šatny, věšáky, botníky, zrcadla a další vybavení do předsíně - prodej v e-shopu
Moderní vybavení do předsíně prodává firma Nábytek Brno - Rostislav Životský. V e-shopu zakoupíte kompletní sestavy nebo sektorové šatny, věšáky, botníky, které sestavíte přesně tak, jak potřebujete.
Venkovní, interiérové protisluneční okenní fólie - účinné zamezení přehřívání interiérů
Regulujte intenzitu slunečního záření pomocí protisluneční fólie na okna, která účinně zamezení přehřívání interiérů. Venkovní a interiérové okenní fólie vyrábí a dodává firma PortaTherm s.r.o. z Brna
Dřevěný fasádní obklad, obkladové desky Parklex, větrané fasády
Dřevěný fasádní obklad, obkladové desky Parklex, větrané fasády, dřevěné lamelové fasádní obklady zajistí firma G Trade spol. s r.o. z Brna
Prodej a pokládka laminátových, plovoucích a bambusových podlah pro byty a rodinné domy
Odolné podlahy se snadnou údržbou prodává a pokládá firma LASPO podlahářství, s.r.o. v Brně město a venkov. Vyberte si laminátové, plovoucí a bambusové podlahy, které jsou vhodné pro byty a RD.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Zahradní nářadí, pracovní nářadí do zahrady, prodej, e-shop, internetový obchod
Široký sortiment zahradního nářadí, holandskou motyku, přihrnovačku, cibulovku, rozrušovačku a další pracovní nářadí, e-shop nabízí Gardentech s.r.o., z Brna.
Gardentech s.r.o.
Vytápění -  dodávka a montáž otopných systémů, kotlů pro rodinné a bytové domy
Služby v oblasti vytápění poskytuje firma HUK – instalace s.r.o. z Brna, která dodává a montuje nejen otopné systémy a kotle pro rodinné a bytové domy.
HUK instalace s.r.o.
Velkoobchod, prodej hutního materiálu, nerezového materiálu
Hledáte-li velkoobchod zaměřený na prodej hutního a nerezového materiálu, pak se obraťte na Železářství Skořepka, s.r.o. v Brně.
Prodej a pokládka korkové a hydrokorkové podlahy pro byty, RD, restaurace, školy i kavárny
Prodej a pokládku korkové a hydrokorkové podlahy zajistí společnost LASPO podlahářství s.r.o. v okolí lokality Brno město i venkov. Vhodné do bytu, rodinných domů, škol, restaurací i kaváren.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Regály a regálové systémy Brno, atypická řešení a výroba regálů, paletové, spádové a bubnové regály
Regály a regálové systémy Brno, atypická řešení a výroba regálů, paletové, spádové a bubnové regály, zastoupení po celé ČR i na Slovensku.
BEG BOHEMIA, spol. s r.o.
Velkoobchod s květinami a floristickými doplňky
Velkoobchodní prodej a rozvoz čerstvých řezaných květin, hrnkových rostlin z celého světa, květináčů, obalů a stužek zajišťuje STORGE s.r.o.
Sila, zásobníky na piliny a systém automatického šnekového vyprazdňování materiálu
Systém automatického šnekového vyprazdňování materiálu a různé varianty sil a zásobníků na piliny vyrábí a dodává firma G&G filtration CZ, s.r.o. z Brna.
Profesionálně udržovaný trávník, efektivní výsledek - sekačky, mulčovače a traktory
Profesionálně udržovaný trávník i na těžko dostupných místech je hračka s vybavením od firmy GARDENTECH Brno. Svahové sekačky, mulčovací sekačky a traktory.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Autorizovaný servis domácích spotřebičů - záruční i pozáruční servis
Chladservis VaRa, spol. s r.o. je autorizovaný servis domácích spotřebičů - zajistí vám záruční i pozáruční servis speciálně vyškolenými techniky.
Oprava, servis, prodej, myček, praček, domácích spotřebičů, náhradní díly
Opravy, záruční a pozáruční servis domácích spotřebičů známých značek myček, praček, chladniček provádí firma PERFEKT SERVIS spol. s r.o., z Brna.
Prodej, montáž, lepení a pokládka vinylové podlahy Gerflor, pvc, marmolea pro byty, RD, školy
Prodej, montáž, lepení a pokládku vinylové podlahy Gerflor, pvc, marmolea pro byty, RD, školy v oblasti Brno město a venkov spolehlivě zajistí firma LASPO podlahářství, s.r.o.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Prodej, servis, montáž klimatizací Brno
Nefunguje-li Vám klimatizace, pak neváhejte a obraťte se na nás. My Vám ji rádi opravíme. Naše společnost PERFEKT SERVIS spol. s r.o., působí v Brně a mimo jiné se zabýváme také dodávkou a montáží klimatizací. Dodáváme klimatizace, které jsou výborným řešením pro kanceláře, do domácností, ordinací a jiná místa. Provádíme roční servisní ...
Zahradnické, lesnické a floristické práce nejenom v Jihomoravském kraji
Vyhotovení projektů zahrad, realizace výsadby, údržba zeleně, rizikové kácení, léčení nemocných rostlin a stromů, prodej topného paliva, výroba věnců, vazeb a dekorací z dílny společnosti VZ Zahrady.
Servis a záruční, pozáruční oprava trouby, sporáky, mikrovlnné trouby
Servis a záruční, pozáruční oprava trouby, sporáky, mikrovlnné trouby pro Brno a Jihomoravský kraj provádí firma PERFEKT SERVIS spol. s r.o.
Průmyslové podlahy, podlahy pro skladové a výrobní provozy
Průmyslové podlahy, podlahy pro skladové a výrobní provozy, chemicky odolné s rychloumontáží bez omezení provozu od firmy PODLAHY Liška, s.r.o. v Brně.
PODLAHY Liška, s.r.o.