Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Výroba a prodej uzavíracích a zkušebních balonů pro kanalizace
Prodej a výrobu uzavíracích a zkušebních balonů pro kanalizace, plynovody, potrubí ad. zajistí na Brněnsku firma MANIBS BRNO, spol. s r.o.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Praktické vybavení pracovny, kancelářský a sektorový nábytek - prodej v e-shopu
Moderní a klasický sektorový nábytek zakoupíte za férové ceny v e-shopu firmy Nábytek Brno Rostislav Životský. Pořiďte si nové kancelářské vybavení a hned se Vám bude lépe pracovat.
Mobilní plošinové žebříky s protiskluzovým povrchem pro bezpečnou práci ve výškách
Velkou volnost pohybu ve výškách umožňují mobilní plošinové žebříky s protiskluzovým povrchem pro bezpečnou práci ve výškách. Jejich výrobou a dodávkou se zabývá firma Zarges CZ, s.r.o z Brna.
Navařovací prvky, systémy - pro hrotový zážeh, zdvihový zážeh a krátký cyklus
Sháníte na trhu firmu, která dodává navařovací prvky, systémy pro hrotový a zdvihový zážeh či pro krátký cyklus? Pak kontaktujte firmu SIMAF CZ s.r.o., která má v tomto oboru dlouholetou tradici.
SIMAF CZ s.r.o.
Pronájem, prodej a servis stavební mechanizace a nářadí Brno, vrtací kladiva, ruční nářadí, stroje
Nabízíme širokou nabídku mechanizace a nářadí k pronájmu i prodeji a také poskytujeme specializované služby včetně servisu a oprav.
E-shop-internetový prodej spojovacího materálu, samořezné šrouby
Internetový prodej, e-shop samořezných šroubů různých typů a další spojovací materiály zajistí na Brněnsku firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Hřeby navařovací, samolepící hřeby, spojovací materiál -
Hřeby navařovací HN - A, HN – B, samolepící hřeby - ocel galvanicky zinkovaná, spojovací materiál dodává firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. v Brně.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Moderní nábytek pro ložnice - postele a sektorové skříně. prodej na e-shopu
Moderní nábytek pro ložnice můžete zakoupit v e-shopu naší firmy Nábytek Brno Rostislav Životský. Dodáváme postele, sektorové skříně, noční stolky a komody, které lze libovolně kombinovat.
Profesionální žebříky na střešní krytinu pro bezpečný pohyb po střeše
Profesionální střešní žebříky na střešní krytinu z lehkého odolného plechu pro bezpečný pohyb a práci na střeše dodává společnost Zarges CZ, s.r.o z Brna.
Klimatizace do rodinných domů Brno, klimatizace chladí a alergikům čistí vzduch, tichý provoz
Naše firma DAIMOND - chlazení, spol. s r.o. dodává klimatizace, co mají široké využití a jistě pro ni ve vašem domě najdete místo.
Izolační, samosvorné podložky, plastový teleskop  - maloobchod
Izolační, samosvorné podložky, plastový teleskop - maloobchod a velkoobchod s kotevní technikou to je firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. v Brně.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Zahradní centrum Brno, prodej okrasných dřevin, prodej trvalek, keřů, stromů, rostlin a substrátů
Firma PM Agri s.r.o. v Brně se těší na zákazníky provozující zahradní centra, menší prodejny pro zahrádkáře, ale i květinářství s doplňkovým sortimentem drobných dřevin.
Průmyslové podlahy - novinka za skvělou cenu, různé typy zátěžových panelů
Průmyslové podlahy - novinka za skvělou cenu, různé typy zátěžových panelů, protiskluzové podlahy od firmy PODLAHY Liška, s.r.o. v Brně.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Chladící technika - opravy, záruční, pozáruční servis ledniček, mrazniček
Specialistou na opravy a záruční i pozáruční servis ledniček, mrazniček a chladící techniky je firma Chladservis VaRa, spol. s r.o. z Brna.
Kyvné dveře, kyvná vrata do komerčních prostorů, skladů a hal
Kyvné dveře, kyvná vrata do komerčních prostorů, skladů a hal pro usnadnění pohybu lidí i strojů vyrábí, prodává a montuje firma PortaTherm s.r.o. z Brna.
Nábytek do ložnice – postele, noční stolky, skříně, toaletky
Nábytek do Vaší vysněné ložnice, jako postele, noční stolky, skříně či toaletky zakoupíte u Brno Nábytek Životský. Vybírejte nábytek od světových výrobců nebo zadejte výrobu v naší truhlářské dílně.
Prodej kotevní techniky - maloobchod, velkoobchod, dodavatel
Prodej kotevní techniky pro stavební firmy, řemeslníky, pokrývače - maloobchod, velkoobchod, dodavatel to je firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. z Brna.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Výroba SPIRO potrubí, potrubí pro vzduchotechniku
Výrobu SPIRO potrubí na nejmodernějším stroji švýcarské kvality, lisování kovů, kovovýrobu, vzduchotechnické komponenty a další zajistí na Plzeňsku firma GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.
Spojovací materiál do plastu - šrouby, zálisky, DIN16903, šrouby se zápustnou hlavou
Spojovací materiál do plastu - šrouby, zálisky, DIN16903, šrouby se zápustnou hlavou a šrouby s půlkulatou hlavou najdete u firmy SIMAF CZ s.r.o. v Brně.
SIMAF CZ s.r.o.
Prodej, distribuce, e-shop, motorová sekačka LC 356 AWD Husqvarna
Robustní a vysoce účinná rotační motorová sekačka se sběrným košem typ LC 356 AWD Husqvarna. Tuto kvalitní sekačku zakoupíte také v e-shopu firmy Gardentech s.r.o.
Gardentech s.r.o.
Fasádní obklady Silbonit, velkoplošné cementovláknité desky
Brněnská společnost G Trade spol. s r.o., to je specialista na fasádní obklady Silbonit, velkoplošné cementovláknité desky a lamelové fasádní obklady.
Profesionální ruční nářadí - šroubováky, kleště, klíče, vrtáky nebo brusné kotouče
Diamantové kotouče, vrtáky, brusivo, elektrické nářadí, kleště, kladiva, vrtáky, řetězové pily, hoblíky, frézky, akumulátorové nářadí a mnohé další poskytuje brněnská firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Kompletní realizace zahrad od vypracování návrhu až po vlastní realizaci
O realizaci krásné zahrady, která bude vaší vlastní oázou klidu a odpočinku, se postará Zahradnictví Brno Kresa. Zajistíme vše od návrhu, vizualizace až po vlastní realizaci.
Zahradnictví Brno Kresa s.r.o.
Zahradní nářadí, zahradní pomůcky, internetový prodej, e-shop, dodávka Brno
Zahradní ruční nářadí, prodejce zahradních pomůcek, motyk, přihrnovaček a dalšího kvalitního zboží zakoupíte v e-shopu od firmy Gardentech s.r.o., z Brna.
Gardentech s.r.o.
Eshop - Prodej autonabíječky klasické i automatické. Svářečky značky SIL.
Autonabíječka do každé garáže. Ať už klasické či plně automatické autonabíječky naleznete na našem eshopu MITERAL. Dále tak potřebné svářečky.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová