Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Velkoobchod a maloobchod s okrasnými dřevinami a rostlinami, nové okrasné trávy a trvalky Brno
Velkoobchod a maloobchod s okrasnými dřevinami a rostlinami, nové okrasné trávy a trvalky, vzrostlé keře a stromy, kvalitní substráty - PM Agri s.r.o. Brno
Oprava pračky, myčky - záruční i pozáruční opravy
Oprava pračky, myčky do 48 hod. od nahlášení firmě PERFEKT SERVIS spol. s r.o. Provádí záruční i pozáruční opravy a to pro Jihomoravský kraj, Brno, Hodonín, Znojmo a okolí.
Správa a údržba nemovitostí, kontroly, revize a zkoušky plynových i tlakových zařízení
Starost o Vaši nemovitost můžete přenechat spolehlivé a zkušené firmě Sodale, s.r.o. se sídlem v Brně. Zajistíme kompletní správu dané budovy společně s provozními záležitostmi i odbornými kontrolami.
Profesionální žebříky - víceúčelové, opěrné, výsuvné, stojací nebo střešní
Brněnská firma Zarges CZ, s.r.o. poskytuje techniku k práci ve výškách, mez něž patří i široký sortiment profesionálních žebříků. Víceúčelové, opěrné, střešní nebo výsuvné.
Výroba a montáž brány, plotu, markýzy, pergoly i městský mobiliář
Výroba a montáž brány, plotu, markýzy, pergoly, městského mobiliáře od zámečnické firmy RS evostyl s.r.o. Brno. Dbáme na kvalitu a jakost. Plníme dohodnuté termíny.
Internetový prodej vrtáků, záhlubníků, sekáčů do dřeva  i betonu
E-shop, internetový prodej nejrůznějších vrtáků, záhlubníků a sekáčů do betonu, dřeva, zdiva i kovu zajistí firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Architektonická a projekční kancelář Brno, realizace interiérů
Architektonická a projekční kancelář ATELIER TECL s.r.o., Brno, realizuje studie a projekční návrhy interiérů domů, hotelů, kanceláří a restaurací, stavební projekty budov.
Zámečnická výroba, moderní zámečnictví -  výroba kovových výrobků na zakázku
Zámečnická výroba, moderní zámečnictví - výroba kovových výrobků na zakázku, brány, ploty, pergoly, schránky od firmy RS evostyl s.r.o. v Brně.
Výroba skleněného zábradlí - bezpečnostní, kalené, lepené, barevné
Výroba a montáž skleněného zábradlí - bezpečnostní, kalené, lepené, barevné vyrábí dle zhotovených projektů firma RS evostyl s.r.o. v Brně.
Prodej nýtovací matice a potřebný záruční i pozáruční servis
Prodej nýtovací matice od firmy SFS Group CZ s.r.o. a to od výrobce nýtovací techniky GESIPA a dále potřebný záruční i pozáruční servis.
Nýtovací automaty - velkosériové nýtování pro průmysl a automotive, dodávka, prodej
Dodavatel, prodej všechny typů nýtovacích automatů s využitím v průmyslu a automotive. Plně automatické zařízení pro nýtování trhacích nýtů nabízí firma SFS Group CZ s.r.o.
Pronájem nových kancelářských prostor v atraktivní lokalitě Brno Královo pole
Kvalitní kancelářské prostory třídy A. v zázemí moderního a nově zrekonstruovaného komplexu administrativních budov BABÁK OFFICE v Brně Králově poli nabízí k pronájmu společnost IMOS facility, a.s.
Facility services Brno - systematická řešení přidávající hodnotu
Facility services Brno od společnosti MOHLIS Brno pro Vás poskytuje profesionální služby jako je bezpečnostní agentura, online ostraha, údržbové a úklidové práce nebo práce ve výškách.
Údržba nemovitostí - úklidové služby, údržba a drobné opravy
Brněnská společnost MOHLIS Brno, která působí se svými službami po celé České republice poskytuje profesionální údržby nemovitostí, mezi které patří celková údržba budovy, úklid a drobné opravy.
Mobilní WC k pronájmu Brno - Slatina včetně hygienického servisu firmy TOI TOI
Mobilní WC k pronájmu včetně kompletního hygienického servisu zajišťuje společnost TOI TOI v Brně. Najdete nás v Areálu Slatina, Tuřanka 1222/115, Brno - Slatina.
Profesionální on-line správa nemovitostí - elektronický šanon
Předejte nám Vaše starosti se správou nemovitostí a my je vyřešíme k Vaší spokojenosti. Profesionální on-line správu, elektronické šanony a dokumenty zajišťuje v Brně firma Jiří Drašar, a.s.
Profesionální nářadí a dílenský nábytek do firem i domácích dílen
Brněnská firma PROFIKRAFR TRADING, s.r.o. poskytuje profesionální nářadí, které je vhodné do firem i domácích dílen. V široké nabídce najdete nářadí ruční, pneumatické, elektrické a další.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Průmyslové a radiální ventilátory - vývoj, výroba a dodávka
Kvalitní a spolehlivé ventilátory pro průmysl seženete od brněnské firmy ebm-papst CZ s.r.o., která se zabývá vývojem a výrobou ventilací pro průmysl a další odvětví.
Axiální, radiální, spalinové ventilátory, vývoj a výroba
Vyberte si z širokého výběru axálních, radiálních, spalinových a dalších ventilátorů pro průmysl od společnosti ebm-papst CZ s.r.o., která sídlí v Brně a zabývá se vývojem a výrobou ventilátorů.
Trhací nýty PolyGrip, nýtovací technologie, trhací nýty z různých materiálů - dodávka, prodej
Dodávka, prodej trhací nýty PolyGrip®, nýtovací technologie, trhací nýty z různých materiálů dodává firma SFS Group CZ s.r.o., která působí v Brně.
Prodej, dodávka nýty, nýtovací nářadí, nýtovací technika  Accubird
Prodej a dodávka nýty, nýtovací nářadí od firmy SFS Group CZ s.r.o. je Váš partner pro Českou republiku a Slovensko. Záruční i pozáruční servis.
Ventilátory pro hořáky, palivové články nebo kotle na tuhá paliva
Brněnská firma ebm - pspst CZ s.r.o. poskytuje ventilátory pro vytápění v hořácích, palivových článcích, kotlích na tuhá paliva nebo kamnech. Inovativní ventilátory s moderními technologiemi.
Prodej a výroba koupelnových baterií a koupelnových doplňků
Kupujete zboží přímo od výrobce vodovodních baterií a koupelnových doplňků firmy NOVASERVIS spol. s r.o. Vodní baterie, instalatérský materiál, WC sedátka, sprchy a další.
Luxusní finské sauny - návrh, prodej a montáž Brno
Luxusní finské sauny od firmy Finská sauna Brno. Návrh, prodej a montáž infrasauny, vybavení pro saunování, saunové doplňky Brno .
Průmyslové, zemědělské, tangenciální ventilátory, výroba vývoj, prodej
Ventilátory pro průmyslová nebo zemědělská odvětví pořídíte od brněnské firmy ebm-papst CZ s.r.o., která se již dlouhodobě zabývá vývojem a výrobou ventilátorů, které neustále zdokonaluje.