Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Lamelové plastové clony, pruhové závěsy, výroba, prodej, servis a montáž
Výrobu, prodej, servis i montáž lamelových plastových clon, pruhových závěsů, protiprůvanové lamelové clony zajišťuje a dodává firma PortaTherm s.r.o., z Brna.
Pravidelné revize tlakových nádob, kotlů a odborné prohlídky kotelen
Odborné prohlídky kotelen, pravidelné revize tlakových nádob a kotlů podle platných vyhlášek provádí firma Revize a školení s.r.o. z Brna. Zajistíme také školení obsluh.
Revize a školení s. r. o.
Pronájem a půjčovna zahradní techniky a příslušenství, pily, křovinořezy, vertikutátory Brno
Půjčovna, pronájem zahradní techniky a příslušenství, internetový obchod, e-shop, pily, křovinořezy, foukače, vertikutátor, elektrocentrály jedině od firmy Gardentech s.r.o. z Brna.
Gardentech s.r.o.
Klimatizace, klimatizační jednotka, tepelné čerpadlo
Klimatizační jednotky a tepelná čerpadla pro předejití horka či k zatopení v domě, bytě či kanceláří od společnosti FRIGOM, s.r.o., Brno – Líšeň.
Servis, opravy a zapojení domácích spotřebičů - kvalitní služby za rozumnou cenu
Kvalitní servis, opravy a zapojení domácích spotřebičů za rozumnou cenu vám v Brně a okolí zajistí firma Chladservis VaRa, spol. s r.o.
Výroba a prodej průmyslové armatury, pneumatické válce, pohony, filtry
Výroba, prodej průmyslových armatur, pneumatických válců, pohonů, pneumatické systémy, filtry, regulátory, hadice a další zakoupíte od firmy FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o., z Brna.
Designové anglické sporáky - jiskrou vaší luxusní kuchyně
Firma Roháč & Fejta z Brna vyrábí interiérový nábytek na zakázku a dodává luxusní designové sporáky včetně příslušenství jako jsou digestoře a ochranné desky.
Výroba dřevěného nábytku na míru Brno, od návrhu po realizaci dětských pokojů, kanceláří, kuchyní
Výroba dřevěného nábytku na míru Brno, od návrhu po realizaci dětských pokojů, kanceláře, kuchyně, postele, stoly, dveře, schodiště, vestavěné skříně, atypický nábytek.
Prodej, opravy, servis spotřebičů různých značek - WHIRLPOOL, POLAR, IGNIS, AEG, ZANUSSI
Prodej, opravy, servis spotřebičů různých značek - WHIRLPOOL, POLAR, IGNIS, AEG, ZANUSSI, ELEKTROLUX, INDESIT a další nabízí firma PERFEKT SERVIS spol. s r.o. v Brně.
Projekční kancelář, architektonický návrh a projektová dokumentace
Zkušení architekti, kteří vyhotoví kompletní projektovou dokumentaci přesně na přání zákazníka z projekční kanceláře AR projekt, s.r.o. z Brna.
Anglické kombinované sporáky se samostatným grilem - pro náročné kuchaře
O dodávku a montáž anglických kombinovaných sporáků se postará firma Roháč&Fejta z Brna. Sporáky jsou vhodné pro náročné kuchaře, kteří ocení dvě programovatelné trouby se samostatným grilem.
Dřevěná EURO okna pro historické budovy - rustikální nebo kastlové
Kvalitní dřevěná EURO okna pro historické budovy pro Vás zařídí brněnská společnost ALBO, která je tradičním českým výrobce dřevěných oken a dveří z přírodních nebo ekologických materiálů.
Osvětlení místností obytných prostor, kanceláří a průmyslových budov
Světla do kanceláří, domácností, kuchyní i koupelen, průmyslových prostor či exteriérů, žárovková svítidla, LED či zářivky světových značek prodává FULGUR, spol. s r. o., Brno.
Průmyslové armatury, kulové kohouty, klapky, pojistné ventily
Průmyslové armatury prodává firma FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o. Rozšiřují stále sortiment výrobků.
Podlahové studio, pokládka podlah dřevěných, laminátových a plovoucích
Podlahy na míru, podlahové krytiny dřevěné, laminátové, vinylové a plovoucí českých i světových značek dodá a položí KB komplet servis, s.r.o., Brno.
Podlahy dřevěné, laminátové a vinylové – pokládka a renovace
Dřevěné podlahy, parkety, masivní, dýhované či korkové podlahy, lamináty, PVC a vinyl dodá, položí i opraví podlahářství David Albrecht, Jihomoravský kraj.
Moderní a kvalitní kuchyně, obývací stěny, ložnice nebo dětské pokoje za příznivé ceny
Brněnská firma Nábytek Brno Rostislav Životský se zabývá prodejem nábytku, kuchyňských sestav, obývacích pokojů, ložnic nebo dětských pokojů, které jsou moderní, za příznivé ceny nebo na míru.
Odborné revize elektrozařízení pro školy a další veřejně přístupné prostory
Odborné revize elektrozařízení pro školy a další veřejně přístupné prostory zajišťuje firma Ing. Jiří Koláček z Brna. Provádíme pravidelné kontroly elektrospotřebičů, instalací, hromosvodů a nářadí.
Rustikální anglické dvojité sporáky - chytré spotřebiče do vaší kuchyně
Rustikální anglické dvojité sporáky vám dodá i namontuje společnost Roháč & Fejta z Brna. Dvě programovatelné trouby sporáku vám umožní vaření zatímco sportujete, pracujete či nakupujete.
Historická svítidla, lustry, lampy, svícny Brno, prodej a restaurátorské práce, restaurování šperků
Historická svítidla, lustry, lampy, svícny Brno, prodej a restaurátorské práce, restaurování starověkých šperků, benátské lustry, půjčovna lustrů, atypická osvětlovací tělesa.
Sazenice okrasných jehličnatých, listnatých stromů - prodej
Sazenice okrasných jehličnatých i listnatých stromů zakoupíte v okolí Brna v zahradním centru Zahradnictví Brno Kresa s.r.o.
Zahradnictví Brno Kresa s.r.o.
Pračky, myčky, kompletní servis všech značek, prodej náhradních dílů spotřebičů
Kompletní opravy, servis praček, myček všech známých značek, prodej náhradních dílů domácích spotřebičů nabízí firma PERFEKT SERVIS spol. s r.o., z Brna.
Jedinečné kuchyňské sety a sestavy - prodej kuchyní v e-shopu
Výběr nábytku do kuchyně Vám usnadní naše firma Brno Nábytek Životský. Jedinečné kuchyňské sety a sestavy s moderním designem zakoupíte na e-shopu. Zajistíme dopravu po celé České republice.
Výstavba a rekonstrukce komunikací a dlážděných povrchů  - kompletní služby
Potřebujete nechat provést nový povrch komunikace nebo jen opravit stávající cestu? Společnost SK DLAŽBA, s.r.o. poskytuje výstavby a rekonstrukce komunikací a dlážděných povrchů.
Prodej nábytku světových značek a vlastní výroba atypického nábytku- e-shop
Na e-shopu firmy Nábytek Brno naleznete vše pro vybavení Vašeho domu či bytu. Nakoupíte zde nábytek světových značek, ale také vyrábíme atypický nábytek na míru.