Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Podlahy pro sklady, skladové provozy a všechny nepřetržité provozy s vysokou zátěží
Podlahy pro sklady, skladové provozy, skladové haly, skladové prostory jsou vystaveny dlouhodobému vysokému zatížení. Podlahové panely z PVC jsou ideálním řešením.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Svařování plastů - vložky studní různých tvarů i objemů
Potřebujete opravit, svařit nebo vyrobit vložky studní nebo nádrž? Pak neváhejte a obraťte se na Svařování plastů Petroš Brno!
Svařování plastů Pavel Petroš
Kontroly a ekologizace kotlů, seřízení kotle na tuhá, kapalná i plynná paliva
Kontroly a ekologizace kotlů provádí firma Detekta s.r.o. Brno. Seřízení kotlů, měření hlučnosti a účinnosti kotlů. Výpočty ročních poplatků.
Detekta s.r.o.
Prodej plazmové pálící stroje, pro strojní řezání, pro pálící CNC stroje
Prodej plazmové pálící stroje od firmy FORMICA WELD spol. s r.o. Brno Chrlice. Vhodné pro strojní řezání, pro pálící CNC stroje.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Dodávka vysokonapěťových a nízkonapěťových zařízení pro energetiku
Dodávka vysokonapěťových a nízkonapěťových zařízení pro energetiku, pro zařazení do distribučních sítí pro napájení. Kioskové trafostanice jedině od firmy S.G. CZ, spol. s r.o. Brno.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Střešní krytina TERRAN, kvalitní betonová krytina od společnosti Mediterran CZ s.r.o.
Střešní krytina, střešní taška TERRAN, kvalitní betonová krytina, taška od výhradního dodovatele - od společnosti Mediterran CZ s.r.o. v Brně.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Uzavírací a zkušební balony pro plynovody - profesionální uzavření plynovodu
Brněnská společnost MANIBS BRNO, spol. s.r.o. poskytuje speciální uzavírací a zkušební balony pro plynovody, které jsou z kvalitní gumy, která vydrží i vysoký tlak.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Autorizovaný servis domácích spotřebičů - myček všech značek Brno
Autorizovaný servis myček všech značek, záruční i pozáruční servis vám poskytne firma Chladservis VaRa, spol. s r.o. v Brně.
Výroba kvalitní svařované sítě v rolích na oplocení zahrad nebo rozvoden
Firma Betafence se specializuje na výrobu svařovaných plotových sítí. Tyto sítě jsou vhodnou volbou pro funkční oplocení zahrad, rozvoden, průmyslových areálů. Kontaktujte firmu s dlouhou historií.
Betafence s.r.o.
Zprostředkování pronájmu i prodeje obchodních prostor, kanceláří, výrobních hal i skladů v okolí Brna, Ostravy a Prahy
I.E.T. Reality s.r.o. je jednou z největších realitních kanceláří v Brně se specializací na pronájem a prodej komerčních prostor. Nyní i v Ostravě a v Praze jsme schopni Vám zajistit své služby.
I.E.T. Reality, s.r.o.
Plotové dílce vcelku pro oplocení rodinných domů, objektů
Společnost Betafence s.r.o. z Brna se zabývá výrobou a prodejem různých typů oplocení. Vyrábí a dodává plotové dílce vcelku na oplocení rodinných domů, firemních areálů, sportovišť či staveb.
Betafence s.r.o.
Náhradní díly na domácí spotřebiče - autorizovaný servis AEG, Electrolux a další
Odborníkem na domácí spotřebiče je firma Chladservis VaRa v Brně. Zajistí vám originální náhradní díly na domácí spotřebiče. Jsme autorizovaným servisem značek AEG, Electrolux, Gorenje, Venus a další.
Textilní a kokosové rohože - interiérové rohože k efektivnímu odstranění nečistot
Textilní a kokosové rohože, interiérové rohože k efektivnímu odstranění nečistot Vám dodá firma DIAMANT AK s.r.o. Brno v rámci celé České republiky i Slovensko.
DIAMANT AK s.r.o.
Zátěžové, protiskluzové podlahy do provozů, hal. Montáž podlahových systémů.
Zátěžové, protiskluzové podlahy do provozů, hal zajišťuje firma PODLAHY Liška, s.r.o. z Brna v rámci celé ČR. Dodávka i následná montáž podlahových systémů.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Oprava plastových nádrží a odpadních šachet - svařování a výroba
Oprava plastových nádrží a odpadních šachet - svařování a výroba, specialista na plastové obaly je firma Svařování plastů Pavel Petroš v Brně.
Svařování plastů Pavel Petroš
Půjčovna brusek na podlahy a parkety – kvalitní technika a brusivo za skvělé ceny
Kvalitní techniku, brusivo, půjčování brusek na podlahy a parkety za příznivé ceny a poradenství v oblasti renovací podlah zajišťuje půjčovna BH Podlahy z Brna.
Bedřich Hlavoň BH Podlahy
Interiérová a exteriérová industriální okna – dlouhá životnost a možnost individualizace
Dopravu a montáž, návrh a možnost individualizace interiérových a exteriérových industriálních oken s dlouhou životností zajišťuje společnost Activity promotion s.r.o. z Brna.
Activity promotion s.r.o.
Uzavírací a zkušební balony pro kanalizace
Společnost MANIBS BRNO, spol. s.r.o. poskytuje izolační systémy, mezi něž patří i uzavírací a zkušební balony pro kanalizaci, které jsou vyrobené z pevné a odolné gumy.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Kvalitní střešní krytina - betonové tašky různých druhů
Betonová střešní krytina různých barevných variant a kvality seženete od brněnské společnosti Mediterran CZ s.r.o., která poskytuje kvalitní střešní krytiny.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Ruční plazmové řezací zařízení, zdroj je možné používat na ruční i strojní řezání
Ruční plazmové řezací zařízení prodává firma FORMICA WELD spol. s r.o. ve svém eshopu či přímo na prodejně v Brně.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Zajistíme bezpečný a rychlý prodej pozemků pro bydlení, komerční výstavbu, sklady i zemědělské pozemky
Prodej pozemků pro stavbu rodinných domů, komerční výstavbu, sklady i zemědělské pozemky zajistí realitní společnost I.E.T. Reality s.r.o. v okolí Brna, Ostravy a Prahy, kde najdete jejich pobočky.
I.E.T. Reality, s.r.o.
Betonové střešní tašky, krytiny, prodejce střešního systému TERRAN
Betonová střešní krytina, betonové tašky, střešní systém TERRAN, moderní estetická kvalitní krytina, výhradní prodejce, dodavatel je firma Mediterran CZ s.r.o., z Brna.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Automatické okenní pohony pro stínící techniku  – chytrá domácnost
Automatické okenní pohony pro žaluzie, rolety a jinou stínící techniku naleznete u společnosti TECHNOPARK CZ s.r.o. z Brna, která je největším dodavatelem pokrokové techniky pro chytrou domácnost.
TECHNOPARK CZ s.r.o. Automatizační technika Brno
Zimní uskladnění robotických sekaček - roční servis a aktualizace systému
Na roční servis robotických sekaček, aktualizaci systému, kontrolu funkcí, výměnu nožů a zimní uskladnění se zaměřuje společnost Gardentech s.r.o. - specialista na zahradní techniku.
Gardentech s.r.o.
Uzavírací prvky pro potrubí a kanalizace - zkušební a uzavírací balony
Antikorozní a izolační systémy a další výrobky pro opravu, repase a údržbu potrubí a kanalizace Vám poskytne brněnská firma MANIBS BRNO, spol. s.r.o., která je na českém trhu již od roku 1979.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody