Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Zdící prvky, kvalitní cihly a zdící systémy značek Porotherm, Ytong a Heluz
Veškeré potřebné zdící prvky pro Vaši stavbu pořídíte v prodejně stavebnin Kobliha Stavitelství v Hrušovanech nad Jevišovkou. Prodáváme kvalitní cihly a zdící systémy Porotherm, Ytong a Heluz.
KOBLIHA STAVITELSTVÍ s.r.o.
Dulux perfect white -  sněhově bílá barva s dokonalým rozlivem a perfektním výsledným vzhledem
Pokud chcete při malování interiéru dosáhnout perfektně bílého odstínu barvy, vyzkoušejte bílou penetrace a sněhově bílou barvu Dulux Perfect White, kterou zakoupíte v prodejně SILESIA COLOR Ostrava.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Prodej a profesionální pokládka PVC podlah a linolea - podlahářství
Podlahářství Tom&Ka z Opavy Vám zajistí prodej i pokládku PVC či linolea. Jako firma s dlouholetými zkušenostmi Vám zaručujeme profesionální služby a pomůžeme Vám s podlahou dle Vašich představ.
Tom&Ka s.r.o. Podlahářství Opava
Sněhová fréza potřebná na efektivní úhrnování sněhu. Sněhová fréza se širokým záběrem.
Sněhová fréza na čistění chodníku v zimním období zakoupíte u firmy GARDENTECH Brno - Černovicích. Efektivní úhrnování sněhu za krátký čas.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Sloupovité ovocné stromy a dřeviny, jabloně, hrušky, švestky, třešně - vše v jednom zahradnictví
Chcete z Vaší zahrádky sklízet zralé a šťavnaté plody? Sloupovité ovocné stromy a dřeviny prodává zahradnictví RAIDA-GARDENCENTRUM - u nás seženete jabloně, hrušky, švestky, třešně na jednom místě.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Elektroinstalace na klíč - elektro revize a opravy, dodávka i montáž osvětlení
Kompletní elektroinstalační práce na klíč včetně dodávky a montáže osvětlení provádí společnost DK projekt, s.r.o. z Ostravy, na kterou se můžete s důvěrou obrátit.
StavbyDay Realizace staveb
Ruční profesionální nářadí a nástroje značek Bahco, CRONWELL a NEO – kvalita od světových dodavatelů
Poradenství a prodej profesionálního ručního nářadí a nástrojů od světových dodavatelů kvalitních značek Bahco, CRONWELL a NEO zajišťuje společnost Ložiska VILIM spol. s r. o. z Olomouce.
LOŽISKA VILÍM spol. s.r.o. Olomouc
Šlechtění nových odrůd různých okurek a nakládaček – odborníci v oboru pěstování a výroby osiva
Na šlechtění nových odrůd okurek a nakládaček, pěstování zeleniny a výrobu osiva se specializují odborníci společnosti MORAVOSEED CZ a.s. přinášející další 3 novinky v odrůdách okurek.
MORAVOSEED CZ a.s. Šlechtíme zeleninu s chutí
Sklíčidla hydraulická, soustružnická, pro frézování-prodej, eshop
Firma VABEX provozuje eshop s vybavením kovoobráběcích dílen. Na prodej zde jsou sklíčidla soustružnická, hydraulická, pro frézování. Dodáváme zboží po celé ČR i do zahraničí.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín
Pojistné ventily SČA, ARI armaturen, Leser, AVL, Bopp Routher - prodej, servis, seřízení a atesty
Pojistné ventily SČA, ARI armaturen, Leser, AVL, Bopp Routher k ochraně zařízení v systému dodává P.A.servis spol. s r.o. z Olomouce. Prodej, servis, seřízení a atesty zajišťuje pro Brno i Plzeň.
P.A.servis spol. s r. o.
Montáž vertikální či dřevěné žaluzie – elegantní řešení pro váš útulný domov
Chcete-li vyřešit dostatek soukromí a možnost korigování slunečního záření do vaší nemovitosti, budou vertikální či dřevěné žaluzie firmy Garážová vrata a žaluzie Mareček z Telče optimálním řešením.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Výroba, distribuce, prodej Betonové tašky, střešní tašky Terran
Betonové střešní tašky, lehká střešní krytina Terran, kvalitní, vysoce odolné a moderní střešní tašky vyrábí a dodává firma Mediterran CZ s.r.o., sídlící v Brně.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Autorizovaný dealer Milwaukee – prodej a servis kvalitního nářadí, vrtaček a příslušenství
Prodej a servis kvalitního nářadí, vrtaček, křovinořezů, hoblíků a dalšího příslušenství známe značky Milwaukee provádí v Opavě a okolí autorizovaný dealer KVP servis s.r.o.
KVP servis s.r.o. Svařovací technika Opava
Ochrana, impregnace dřeva s přípravky Bochemit - aby Vám dřevěná terasa dlouho vydržela
Kvalitní ochrana a impregnace dřeva - takové jsou přípravky Bochemit! Zabraňte napadení dřeva dřevokaznými houbami, plísněmi a hmyzem, aby Vaše terasa vydržela co nejdéle krásná a zdravá.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Rozsáhlá nabídka průmyslových armatur - ventily, klapky a kulové kohouty
Rozsáhlou nabídku průmyslových armatur má na svém e-shopu Roman Juřík z Ostravy. V sortimentu má litinové či ocelové armatury. Nabízí uzavírací kulové kohouty nebo uzavírací a zpětné ventily a klapky.
Roman Juřík
Materiál na stavbu šikmé i ploché střechy, pro střešní konstrukce - stavebniny pro každého
Materiál pro střešní konstrukce, na stavbu šikmé i ploché střechy seženete za příjemnou cenu ve stavebninách EKOČEK s.r.o. v Jiřících u Znojma. Prodáváme materiál pro každou stavbu.
Stavebniny EKOČEK
Zajištění hypotéky při koupi nemovitostí, stavebních parcel, komerčních pozemků a prostor
Pomoc s pořízením hypotéky i s výběrem při koupi nemovitostí, pozemků i komerčních prostor poskytuje realitní kancelář Znojemské reality se sídlem ve Znojmě.
Malé domácí spotřebiče, osvětlení a svítidla levně, se slevou až 70%
Obchodní dům Morava v Holešově patří mezi skvěle zásobené prodejny elektro ve Zlínském kraji. Zakoupíte zde levně velké a malé domácí spotřebiče se slevou až 70%, dále osvětlení a svítidla.
Obchodní dům Morava Holešov s.r.o. Prodejna elektro, železářství
Realizace aneb kompletní dodávka vzduchotechniky - návrh, výroba a montáž zařízení
Společnost GIOMETAL s.r.o. z Brna zajišťuje realizaci, kompletní dodávku vzduchotechniky. Postaráme se o zpracování prvotního návrhu, výrobu, a také finální montáž zařízení.
GIOMETAL s.r.o.
Prodej automatické sekačky, robotické sekačky v našem eshop, samostatný pomocník
Novinka v našem eshopu automatické sekačky, robotické sekačky Automower Husqvarna u firmy Gardentech s.r.o. Brno. U osobního odběru zaškolení specialistou.
Gardentech s.r.o.
Kvalitní sanitární keramika (sanita) do vaší koupelny - umyvadla, bidety i záchodové mísy
Slaďte svou koupelnu a pořiďte si kvalitní sanitární keramiku značky Geberit. Ve firmě Kover v Jeseníku si vyberete z bohatého sortimentu, umyvadel, bidetů a záchodových mís.
KOVER, spol. s r.o.
Dodávka a prodej - vtloukané, průvlakové kotvy, talířové, zatloukací hmoždinky
Specialistou na spojovací materiál v Ústí nad Labem je společnost Jakub Kokeš CZ, s.r.o. Zajistí prodej kotevní techniky. Dodá talířové a zatloukací hmoždinky, vtloukané a průvlakové kotvy a další.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Designové klimatizace TOSHIBA HAORI  -  velice úsporné klimatizační jednotky se speciálním textilním potahem
Klimatizace, které se stanou designovým kouskem každého interiéru – to jsou klimatizace řady TOSHIBA HAORI, které Vám nainstaluje firma bbklima s.r.o. ze Znojma.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Komplexní výroba nábytku na míru - zakázkové kuchyně, kuchyňské linky, vestavné skříně
Potřebujete nábytek na míru? Komplexní výrobou kuchyní, kuchyňských linek a vestavných skříní se zabývá firma Š+N MIRADE z Krčmaně u Olomouce. Zakázkovou výrobu poskytujeme pro bydlení i kanceláře.
Š+N MIRADE s.r.o.
Spolehlivé, vchodové bezpečnostní dveře - moderní vstupní dveře na míru od firmy BARAN
Firma Baran-FMB, spol. s r.o. doporučuje spolehlivé bezpečnostní dveře vlastní výroby - jde o vchodové dveře s moderním vhledem a bezpečnostním kováním, které dodává také do Karviné, Havířova a okolí.
Baran - FMB, spol. s r.o. okna, dveře, stínění, vrata a brány