Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Primalex inspiro - jednoduchá aplikace, vysoce kryvá a otěruvzdorná barva
SILESIA COLOR nabízí limitovanou edici barev Primalex inspiro, jedná se o jemné tóny bílé barvy, které mají jednoduchou aplikaci a výborné krycí i otěruvzdorné vlastnosti.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Bioklimatická pergola ARTOSI s dlouhou životností – komfort a styl pro Vaši zahradu
Na prodej a montáž bioklimatických pergol ARTOSI, které umožňují regulaci tepla, světla a větrání a zároveň dodávají zahradě styl, se zaměřuje společnost VELLAR s.r.o. pro okolí Lednice a Mikulova.
VELLAR s.r.o. Stínící technika Lednice
Prodej a pokládka koberců a podlahových krytin všeho druhu
Společnost Podlahy Haloda dodá veškeré podlahové krytiny. Na prodej velký výběr kusových koberců i v metráži. Pokládka podlah včetně úpravy povrchu, působnost na Zlínsku a v okolí Uherského Hradiště.
Podlahy HALODA Patrik Haloda
Instalace průmyslových zařízení, potrubních systémů zajistíme pro celou Evropu
Náš profesionální tým Vám poskytne přesné řešení a instalaci průmyslových zařízení na území celé Evropy - demontáže, montáže i opravy potrubních systému přenechejte na nás.
Schuh Industry Group
Stylový moderní i klasický nábytek do obývacích pokojů
Vytvořte z vašeho obýváku jedinečný prostor, který bude odrážet váš osobní styl. Pohodlný, stylový a funkční nábytek do obývacího pokoje na zakázku vyrábí KATPET výroba nábytku, s.r.o. z Olomouce.
KATPET výroba nábytku, s.r.o. Nábytek na míru Olomouc
Odolný velkoobjemový plastový kontejner na ovoce - prodej
Velkoobjemové plastové kontejnery, které Vaše ovoce ochrání před hnilobou, plísní a jinou zkázou, zakoupíte u specialisty na přepravní plastové obaly - Schoeller Allibert s.r.o.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Štěrk, písek, drcené a přírodní kamenivo - prodej, doprava
Společnost Kamenivo Zlín Rybníky se specializuje na prodej a dopravu písku, štěrku, drceného či přírodního kameniva a zeminy v okolí Zlína a Otrokovic.
Kamenivo Zlín Rybníky Igor Čejka
Pronájem sportovní haly, prostor pro pořádání akcí, koncertů
Víceúčelová, sportovní hala Datart Zlín má využití i pro pořádání akcí, koncertů. Domluvte se s námi na pronájem prostor.
Sportovní hala Datart Sportovní kluby Zlín, z.s.
Dodavatel elektrotechniky pro průmysl, komerční použití - rozvaděče, přístroje nízkého napětí, pohony, procesní instrumentace
Divize elektrotechniky ve společnosti ELEXIM a.s. Kroměříž se zaměřuje na zajištění dodávek širokého portfolia produktů pro průmysl i komerční použití - rozvaděčů, přístrojů nízkého napětí, pohonů aj.
ELEXIM a.s. Nabíjecí stanice pro elektromobily
Velkoobchod průmyslových kabelů - ÖLFLEX průmyslové kabely připojovací, ovládací, flexibilní, instalační, jednožilové
Firma LAPP Czech Republic s.r.o. Zlín je dodavatelem průmyslových kabelů a kabelového příslušenství. Mezi naše hlavní produkty patří ÖLFLEX průmyslové kabely připojovací, ovládací, instalační atd.
LAPP Czech Republic s.r.o. Výrobce kabelů, kabelové konfekce
Betonová střešní taška - kvalitní betonové tašky na Vaši střechu
Kvalitní střešní krytiny seženete od společnosti Mediteraran CZ s.r.o. která sídlí v Brně a poskytuje betonovou střešní krytinu.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Ocelové sloupy veřejného osvětlení a venkovního osvětlení vysoké kvality
Ocelové sloupy a stožáry veřejného osvětlení a venkovního osvětlení vysoké kvality, sloupky ručního řízení od firmy AMAKO, spol. s r.o. v Břeclavi.
AMAKO, spol. s r.o.
Prodej činžovních domů, investiční (komerční) nemovitosti – rychlé vyřízení
Na prodej činžovních domů a komerčních nemovitostí, vhodných pro investice, se zaměřuje realitní společnost I.E.T. Reality, s.r.o. v Brně a v Praze, ale i v Ostravě a okolí. Garance rychlé realizace.
I.E.T. Reality, s.r.o.
Zahradní technika Husqvarna, Gardena, Dakr, MTD - servis
Zahradní technika Robert Bílka poskytuje servis v regionu Zlín, Uherské Hradiště pro značky Husqvarna, Gardena, Dakr, MTD, CubCadet, Jonsered.
Robert Bílka - Zahradní technika
Mechové obrazy pro zpříjemnění vzhledu pokojů a dalších prostor v hotelech a penzionech
Vylepšete vzhled pokojů ve Vašem hotelu nebo penzionu pomocí mechových obrazů. Mechové obrazy pro ubytovací zařízení na míru vytváří Romana Design.
Romana Design Mechové obrazy
Kvalitní podlahy a příslušenství na terasu - vše pod jednou střechou
Sháníte-li kvalitní terasovou podlahu s nadčasovým designem, pak oslovte firmu BOMA PARKET. Naleznete zde široký výběr teras včetně příslušenství.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Laminátové nebo dřevěné šatní skříňky pro sportoviště, vybavení šaten na míru
Šatní skříňky pro sportoviště ze dřeva nebo lamina na míru vyrábí Truhlářství a sklenářství Hranol z Ostravy. Dodáváme vybavení šaten pro bazény, fitcentra a další zařízení.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Dodavatel písku, štěrku, kamenné drtě, přírodního kamene i uhelných briket - rozvoz na Zlínsku
Sypké stavební materiály můžete objednat u firmy Jaroslav Mrázek Stavebniny Doubravy, která zajistí dodávky písku, štěrku, kamenné drtě, přírodního kamene i uhelných briket. Řešíme rozvoz na Zlínsku.
Stavebniny Doubravy - Jaroslav Mrázek www.stavebninydoubravy.cz
Pneumatické, vzduchové, elektrické závitořezy pro řezání závitů - eshop
V eshopu firmy VABEX s.r.o. z regionu Zlín zakoupíte pneumatické, vzduchové, elektrické závitořezy pro řezání závitů a další nástroje a vybavení do dílen.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín
Interiérové dveře Náchod - nejlepší kvalita za příjemnou cenu
Potřebovali by už vyměnit vaše staré dveře za nové? Sháníte interiérové dveře za příjemnou cenu? Obraťte se na firmu pana Zdeňka Kozáka.
Zdeněk Kozák s.r.o. Fasádní systémy a izolace Náchod
Kompletní opravy a renovace teracové dlažby pro obchodní centra i hypermarkety
Stavební firma DAGETT 66 v Kopřivnici poskytuje odborné a kvalitní služby v oblasti opravy a renovace teracové dlažby pro obchodní centra i hypermarkety v rámci celé České republiky.
DAGETT 66, s.r.o.
Výroba kuchyní na míru - přineste eleganci do Vašeho domova od společnosti Kuchyně Chábera
Kuchyně Chábera přináší do Liberce mnohaleté zkušenosti v oblasti výroby kuchyňského nábytku. Díky modernímu technologickému vybavení a vysoce kvalitním materiálům nabízíme kompletní kuchyně na míru.
Kuchyně Chábera Kvalitní kuchyně na míru Liberec
Pronájem mobilního oplocení - ploty na stavbu, k organizaci osob během hromadné akce
Firma Alfa Container Rent s.r.o. se specializuje na pronájem kontejnerů, také zajistí mobilní oplocení - ploty na stavbu i k organizaci osob během hromadných akcí. Provozovny - Zlín-Zádveřice, Praha.
Alfa Container Rent s.r.o. Pronájem kontejnerů - řešení na míru
Kvalitní výroba dýhových sesazenek lisováním na plošné desky jako náhrada masivu
Společnost TPR s.r.o. se specializuje na výrobu dýhových sesazenek a jejich lisování na plošné desky. Sesazenky jsou vyrobeny z různých tlouštěk dýhy z přírodního materiálu. Adekvátní náhrada masivu.
TPR s.r.o. Kompletní interiéry na klíč
Herbol lazury na dřevo - sleva 10% s kódem 10NADREVO při nákupu v eshopu
V eshopu nejlepsibarvy.cz, firmy BARVY COLORMAT s.r.o. Zlín, nakoupíte lazury na dřevo Herbol se slevou 10% - s kódem 10NADREVO. Lepší ceny pro registrované zákazníky.
BARVY COLORMAT s.r.o. prodej barev, laků, omítek Zlínský kraj