Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Objevte luxusní kolekci nábytku Natuzzi Italia - kde se luxus setkává s pohodlím
Vstupte do světa Natuzzi Italia, kde se snoubí italský design s pohodlím a kvalitou. Vyberte si z široké nabídky pohovek, křesel a dalšího nábytku pro dokonalý domov.
Natuzzi Italia – Luxusní designový nábytek
Odsavače par, digestoře vestavné, komínové - prodej, eshop
V eshopu firmy Ventilátory Zlín najdete velký výběr digestoří. Vybrat si můžete podskříňkové odsavače par, digestoře komínové i vestavné. Pro klienty z regionu Zlínský kraj je prodejna Zlín-Lužkovice.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Výsadba a obnova ovocných sadů - projekce, projekty pro dotace
Projekční a poradenská kancelář ARVITA se zaměřuje mimo jiné na oblast výsadby a obnovy ovocných sadů. Připraví návrhy, studie, projekty pro dotace. Působí v lokalitě Morava, převážně Zlínský kraj.
ARVITA P spol. s r.o. Projekty pro obnovu krajiny Zlín
Výroba kuchyní na míru včetně 3D návrhu a montáže
Kompletní realizaci kuchyní na míru včetně 3D návrhu, výroby a následné montáže na místě určení zajistí v okolí Brna a celé jižní Moravy firma Jiří Májek Woodtech.
Jiří Májek Woodtech
Výměna hliníkových střešních oken a instalace oken VELUX v rodinných domech OKAL
Výměna hliníkových střešních oken za okna značky VELUX a následná instalace, osazení a úpravy v rodinných domech OKAL provádí společnost RD KOMEX s.r.o. působící nejen v Jeseníku a Brně.
RD KOMEX s.r.o.
Sortiment železářství, nářadí i zahradnické, domácí a kuchyňské potřeby za příznivé ceny
Obchodní dům Morava Holešov s.r.o. přivítá zákazníky v prodejně elektra i železářství, kde nakoupíte i zahradnické, domácí a kuchyňské potřeby. Čekají Vás příznivé ceny.
Obchodní dům Morava Holešov s.r.o. Prodejna elektro, železářství
Vnitřní stínící technika, venkovní stínící technika, japonské stěny, žaluzie, rolety, závěsy, plissé, návrh, realizace
Společnost Art Design Chaloupka se více než 7 let specializuje na návrhy a realizaci vnitřní a venkovní stínící techniky. Získáte působivý vzhled i odstínění nežádoucího slunečního záření.
Art Design Chaloupka
Pomalu rozpustná hnojiva v tabletách – vhodné nejen pro balkónové a pokojové květiny
Na výrobu a prodej pomalu rozpustného hnojiva ve formě tablet s vysokým obsahem všech živin, které jsou vhodné nejen pro balkónové a pokojové květiny se zaměřuje společnost Silva Tabs.
Silva Tabs Hnojiva v tabletách
Substráty a rašelina – bohatý výběr na pelargonie, pokojové a zahradní rostliny
Bohatý sortiment substrátů a rašeliny vhodné na pelargonie, pokojové a zahradní rostliny a další směsi má ve svém portfoliu společnost KERA GREEN s.r.o. společně s hnojivem a dekoračním materiálem.
KERA GREEN s.r.o. Zahradnické substráty a hnojiva
Stavební materiály a drobné domácí potřeby pro dům a zahradu – kvalitní sortiment za nejlepší cenu
Na prodej širokého sortimentu stavebních materiálů a drobných domácích potřeb pro dům a zahradu za bezkonkurenční cenu se v okolí Miroslavi a Čejkovic zaměřuje prodejna Stavebniny EKOČEK.
Stavebniny EKOČEK
Stropní a nástěnné černé LED svítidlo - dekorativní i designové světlo do interiéru
Pokud máte doma moderní nábytek, pak se do Vašeho interiéru hodí i dekorativní a designová černé LED svítidla - stropní a nástěnné světla zakoupíte u společnosti Greenlux s.r.o..
Greenlux s.r.o.
Sedáky, opěrky válečky s paměťovou pěnou - zdravotní doplňky na cesty, do kanceláře
Různé zdravotní doplňky prodává Studio Dobrý spánek - Jana Ševčíková. V okolí Boskovic a Jevíčka dodáváme sedáky, opěrky a válečky s paměťovou pěnou pro cestování či práci v kanceláři.
Dobrý spánek Studio zdravého spánku Boskovice
Profesionální stolní LED lampy s bohatými možnostmi nastavení režimů a seřízení, nízká spotřeba
Nábytek Amadeus nabízí na svém eshopu osvětlení. Profesionální stolní LED lampy mají několik benefitů. Jsou vybaveny režimy a bohatými možnostmi seřízení. Mají malou spotřebu a dlouhou životnost.
Nábytek Amadeus
Přírodní olejové lazury Remmers pro nátěry a ochranu dřeva v exteriéru
Ošetřete dřevo v exteriéru kvalitními přípravky Remmers, které dodává firma Král-barvy, s.r.o., působící v okolí Přerova a Hranic. Vsaďte na přírodní olejové lazury 3v1 pro ploty i pergoly.
Král - barvy, s.r.o.
Prodej drenážní technika, potrubí, kanalizace, odpady
Firma DILES Company s.r.o. z Ostravy se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem drenážní techniky, potrubím, odpady a dalším materiálem pro opravu a výstavbu kanalizace, vodovodů i plynovodů.
DILES Company s.r.o. Materiál pro kanalizace a vodovody
Český výrobce hliníkových plotů, branek a brán, komplexní servis, montáž, kalkulace zdarma
Společnost Luxline, s.r.o. je přední český výrobce bezúdržbových hliníkových plotů, bran a branek. Firma zajišťuje komplexní servis včetně montáže a poradenství.
Luxline, s.r.o. hliníkové ploty
Potrubní příslušenství Praha - kolena, redukce, T-kusy, dýnka, kroužky, objímky a příruby.
My, v Italinox Praha, jsme prodejcem nerezového sortimentu pro průmyslové společnosti. Zaměřujeme se zejména na komponenty potřebné a dodávané do potrubí.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Zahradní, koupací jezírka-přírodní koupání na zahradě
Využijte možnost mít přírodní koupání u domu. Firma GARD&N dodá projekt i zrealizuje zahradní, koupací jezírko přímo u Vás na zahradě. Působíme v regionu Uherské Hradiště, Zlín, Brno.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Betonové svršky pro pozemní komunikace - panely, kamenná a zámková dlažba
Panely, kamennou, zámkovou dlažbu a jiné betonové svršky vyrábí firma Leube Beton s.r.o. z Jihlavy. Jsme spolehlivým partnerem v oblasti výroby prefabrikátů pro firmy a developery.
Leube Beton s.r.o.
Půjčovna stavební, zahradní techniky, nářadí, lešení pro Vaši kvalitní práci
Autodoprava Bohdálek z Moravského Krumlova provozuje půjčovnu nářadí. Pronajmeme Vám stavební nářadí, svářečky, centrály, pojízdné hliníkové věže, bourací, vrtací i zahradní techniku. Za výhodné ceny.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Interiérový nábytek do bytu i kanceláře - výroba z lamina
Ve firmě Kuchyně Kadlčík Uherské Hradiště - Míkovice se specializujeme na výrobu a dodávku interiérového nábytku, vyrobeného z lamina. Působíme v lokalitě Zlínský kraj.
Vladislav Kadlčík Nábytek do bytu, kanceláře UH
Průmyslové plynové infrazářiče Schulte - nejúčinější nízkoteplotní sálavé systémy pro vytápění hal
Společnost SCHULTE INFRA s.r.o. z Uherského Hradiště dodává sálavé systémy od německé firmy Schulte GmbH. Jde o nejúčinější nízkoteplotní plynové infrazářiče pro vytápění hal.
Vánoční výzdoba - bytový textil, dekorace, doplňky, andílci, svícny
Vánoční výzdobu, dekorace, doplňky, svícny již nyní můžete pořídit na kterékoliv prodejně látek, galanterie, bytového textilu KATKA. Naše prodejny - Bojkovice, Luhačovice, Uherský Brod, Slavičín.
Bazénové přípravky do všech typů bazénů - navštivte náš eshop
Společnost POLYMPT CZ s.r.o. prodává přípravky bezchlorové bazénové chemie pro dezinfekci a úpravy vody v bazénu. Produkty jsou vhodné do všech typů bazénů. Navštivte náš eshop a určitě si vyberete.
POLYMPT CZ s.r.o.
Úsporné žárovky Kanlux IQ-LED s nízkou spotřebou energie za atraktivní cenu
Kvalitní žárovky Kanlux IQ-LED s nízkou spotřebou energie jsou bezpečné pro Vaše oči i kůži a navíc dostupné za atraktivní cenu – vytvořili specialisté ze společnosti Kanlux s.r.o.
Kanlux s. r. o.