Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Vinylové plovoucí podlahy pokládané do stromečku – práce pro odborníky
Složitější práci při pokládce vinylové plovoucí podlahy do stromečku zajistí specialisté společnosti Bukoma group s.r.o. sídlící v okrese Brno-venkov.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Odolné multifunkční stropní LED svítidlo BENO LED v moderním designu a se senzorem pohybu
Zakoupit multifunkční stropní LED svítidlo BENO LED lze u společnosti Kanlux s.r.o. ve Frýdku-Místku i na jejich e-shopu. Vyznačují se vysokou odolností a osobitým designem a mají senzor pohybu.
Kanlux s. r. o.
Pohřební věnce, kytice a vypichované ikebany – smuteční vazba dle přání zákazníků
Komplexní služby smuteční floristiky a různých vazeb jako jsou pohřební věnce, kytice a vypichované ikebany v různorodých provedeních zajišťuje Květinová dílna Anděl z Opavy.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Zdravotní rostoucí nábytek pro děti – stavitelné stoly a židle – se představí na veletrzích
Rostoucí dětský nábytek přinesla na český trh firma Nábytek Amadeus. Letos Vám opět rádi představí na veletrzích zdravotní a stavitelné stoly, židle a další doplňky.
Nábytek Amadeus
Výroba tyčových a keramických topných těles Hradec Králové
Firma KTS - AME s.r.o. z okresu Hradec Králové zajistí svým zákazníkům kvalitní výrobu tyčových a keramických topných těles.
KTS - AME s.r.o. Nadeta náhradní díly Hradec Králové
Prodej interiérových dveří značek INVADO, PORTA a ERKADO za zajímavou cenu
Vhodné řešení pro každý interiér představují interiérové dveře zn. INVADO, PORTA a ERKADO, které prodává za zajímavou cenu firma Š+N MIRADE u Olomouce. Na prvním místě je u nás spokojenost zákazníků.
Š+N MIRADE s.r.o.
Kuchyňské desky z přírodní žuly od specialistů - pracovní žulové desky na míru
Žulové pracovní desky na kuchyňskou linku jedině od kamenictví BETON. A KAMEN. AUG-FRED! Pořiďte si i vy kvalitní kuchyňskou desku ze žuly, působíme v Opavě, Ostravě a celém Moravskoslezském kraji.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
OSB desky - kvalitní a trvanlivý materiál pro vaši stavbu
OSB desky jsou ideální řešení pro každého, kdo chce stavět rychle, snadno a ekologicky. Nejširší výběr OSB desek pro použití v interiéru i exteriéru najdete u firmy AZ WOOD, a.s z Brna.
AZ WOOD, a.s. Dřevo, stavební řezivo Brno
Redukční ventily Magwen pro snížení vstupního tlaku kapalin, plynů -  prodej, servis
Redukční ventily Magwen pro snížení vstupního tlaku kapalin a plynů dodává firma P.A.servis spol. s r.o. z Olomouce. Jejich prodej a servis zajišťujeme pro Prahu, Brno, Ostravu, Plzeň a Liberec.
P.A.servis spol. s r. o.
Realizace, projekce a servis vzduchotechniky - průmyslová vzduchotechnika
Realizace, projekce a servis vzduchotechniky, průmyslová vzduchotechnika pro haly, technologie tropického větrání od firmy KlimaTechnik s.r.o. ve Strážnici - výměna vzduchu.
KlimaTechnik s.r.o.
Rychlé kotvení do různých materiálů zajistí polyesterové a vinylesterové chemické kotvy
Chemické kotvy na bázi polyesterových a vinylesterových pryskyřic, sloužící k rychlému a snadnému kotvení do různých typů podkladů, prodává firma Den Braven Czech and Slovak a.s.
Motorové, elektrické a řetězové pily Stihl  - odborný prodej a servis
Motorové, akumulátorové, řetězové a elektrické pily Stihl včetně příslušenství dodává v Olomouci a Přerově firma Wald & Garten s.r.o. - Šindelka. Poskytujeme odborné poradenství a servis.
Wald & Garten s.r.o. - Šindelka
Prodej nemovitostí ve Znojmě s právním servisem a aktivní podporou díky naší RK
Kompletní poradenství při prodeji Vaší nemovitosti Vám poskytnou Znojemské reality se zárukou jak kvalitního právního servisu, tak i aktivní podpory při prodeji nemovitosti.
Opravy sekaček na trávu, křovinořezů, motorových pil – kompletní servis zahradní techniky
Na opravy a kompletní servis sekaček na trávu, křovinořezů, motorových pil a další zahradní techniky se zaměřuje společnost Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA působící v okolí Jemnic a Dačic.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA
Zatravňovací plastové dlaždice s dlouhou životností a minimální údržbou
Cenově dostupné plastové zatravňovací dlaždicové systémy s dlouhou životností a vysokou pevností prodává v okolí Hradec Králové firma K.O.S.- plastic, spol. s r.o.
K.O.S.- plastic, spol. s r.o. Plastové ploty
Stáčené a odlévané svíčky ze včelího vosku – medová vůně a příjemná domácí atmosféra
Stáčené a odlévané svíčky s možností nákupu po kusech nebo v sadě pro vytvoření příjemné domácí atmosféry s medovou vůní je možné pořídit na e-shopu společnosti Včelařství Řezanina.
Prodej a pěstování lesních sazenic - buk lesní, smrk
Prodej a pěstování lesních sazenic provádí firma PROPLANT GROUP, kde si vyberete například buk lesní nebo smrk. Navštívit nás mohou zákazníci nejen Hranic, ale také z Lipníka nad Bečvou či Vsetína.
PROPLANT GROUP s.r.o. Lesní a okrasné školky Kelč
Adventní věnce se svíčkami, vánoční věnce na dveře nebo okno, vánoční svícny
Nejkouzelnější vánoční atmosféru najdete v Květinové dílně anděl v Opavě, kde si kromě tradičních adventních svícnů můžete zakoupit i vánoční věnce, svícny a další vánoční dekorace.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Realizace a instalace zelené stěny z živých rostlin - vertikální zahrada do interiéru bytu, kanceláře
Ing. Ladislava Nagyová GARD&N s.r.o. Uherské Hradiště patří k profesionálům i v oblasti verikálních zahrad. Realizujeme na míru zelené stěny z živých rostlin, které zútulní interiér bytu i kanceláře.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Gumové rohože a podlahoviny – dorazy a další produkty nejen pro dopravní prostředky a logistiku
Na prodej gumových rohoží, podlahoviny a dorazů vhodných nejen pro dopravní prostředky, logistiku a transport zboží se zaměřuje společnost Anděl CZ, s.r.o. provozující e-shop.
Anděl CZ, s.r.o.
Vizualizace – náhled na interiér a rekonstrukci před realizací
Změnu vybavení interiéru a rekonstrukci bytů i domů s vizualizací Vám v Brně a jeho okolí zajistí společnost Zednictví Jeneš, s. r. o.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Výroba a montáž kuchyní, kuchyňských linek
Stavební firma M+M, působící převážně ve zlínském kraji se zabývá výrobou a montáži kuchyní a kuchyňských linek. Na základě bohatých zkušeností Vám nabízí profesionální a komplexní služby.
M+M Rekonstrukce bytových jader www.rekonstrukce-bytovych-jader-zlin.cz
Revoluční robotická sekačka bez vodícího drátu– ušetřete svůj čas!
Se sekáním zahrady Vám pomůže revoluční robotická sekačka Segway Navimow, kterou prodává společnost Lixus Technik s.r.o. Díky GPS seká sama! Možnost předvedení a vyzvednutí v Ostravě a na Čeladné.
Lixus Technik s.r.o.
Ostření pilových řetězů – brousící vodítka pro různé typy řetězu a úhly řezacích zubů
Na ostření pilových řetězů pomocí brousících vodítek, které se dodávají samostatně nebo v sadách pro různé typy řetězu a úhly řezacích zubů se zaměřuje společnost Gardentech s.r.o.
Gardentech s.r.o.
Nasvětlovací profily Praha – výroba nasvětlených gravírovaných desek
O efektní a moderní nasvícení pultů barů, recepcí nebo výloh se postarají nasvětlovací profily, které podle Vašeho návrhu vyrobí společnost AAA reklama z Prahy.
Světelná reklama Praha