Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Kamenná prodejna s hliníkovými a dřevěnými žebříky pro profesionální i hobby použití
V kamenné prodejně HROMEK s.r.o. V Hodoníne naleznete široký sortiment dřevěných i hliníkových žebříků. Prodáváme žebříky pro profi i hobby použití.
HROMEK s.r.o. Žebříky a lešení
Teplovzdušné vytápěcí jednotky pro efektivní vytápění hal a provozů
Společnost SCHULTE INFRA s.r.o. z Uherského Hradiště projektuje teplovzdušné jednotky jako ideální řešení při vytápění průmyslových hal a menších provozoven.
LUNA PLAST a.s., - přední inovátor v produkci a technologii PE potrubí
LUNA PLAST a.s., založená v roce 1994, je přední český výrobce PE plastových trubek, nabízející širokou paletu produktů pro moderní průmyslové a stavební aplikace.
LUNA PLAST a.s. Výrobce PE plastových trubek
Rozbočovací krabice Abox - podzimní akce Spelsberg Česká republika 2023 - multifunkční kleště zdarma
Máte rádi akce? Jednu z dalších zajímavých akcí si pro Vás opět připravila Společnost Spelsberg spol. s r.o. se zastoupením v Praze.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Krbová kamna Haas+Sohn Eboli AL II s výměníkem: klasika s moderními funkcemi
Krbová kamna, která Vám zajistí útulné teplo a zároveň se skvěle hodí do Vašeho interiéru máme na prodejně Dobrá kamna v Paskově. Můžete zvolit model Eboli AL II od renomovaného výrobce Haas+Sohn.
Dobrá kamna Alice Vávrová Kellnerová
Střešní světlíky pro průmyslové stavby - kvalitní prosvětlení objektů
Stavební společnost Brozire z Ostravy zajišťuje výrobu světlíků pro průmyslové stavby. Provádíme kompletní výrobu i montáž. Díky kvalitním profilům zajišťujeme dlouhou záruku.
Italské Kuchyně LUBE - vrchol elegance a sofistikovanosti od Kuchyně Kuchař s.r.o. se sídlem v Plzni
Objevte jedinečné spojení prvotřídní kvality a elegance s italskými kuchyněmi LUBE, které společnost Kuchyně Kuchař s.r.o. nabízí a sestavuje přesně na míru vašim potřebám."
Pronájem bytových a nebytových prostor – nádherné prostředí za perfektní cenu
Na poskytování pronájmu bytových a nebytových prostor v nádherném prostředí za perfektní cenu a s moderním vybavením se zaměřuje společnost ATLANTA, a.s. nejen v okolí Znojma a Třebíče.
ATLANTA, a.s.
Nábytkové a dveřní větrací mřížky pro stolaře, truhláře a výrobce nábytku
Pro výrobce nábytku, kuchyní nabízí v eshopu firma Ventilátory Zlín větrací mřížky - nábytkové, dveřní.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Elmet Machine light - strojní osvětlení zvýší efektivitu práce strojů i bezpečnost zaměstnanců na pracovišti
Novinka v sortimentu EMS Elektro s.r.o. Otrokovice je strojní osvětlení Elmet Machine light - LED svítidla pro zvýšení bezpečnosti zaměstnanců na pracovišti i lepší efektivitu práce strojů.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Automatické dveře vhodné pro všechny typy budov
Společnost TERMETAL Moravia s.r.o. nabízí širokou nabídku automatických dveří ze systémů TORMAX a GEZE, které se hodí do každého typu budovy.
TERMETAL Moravia s.r.o.
Malířské a natěračské potřeby a příslušenství - vše pro malíře a natěrače
Velký výběr malířských a natěračských potřeb a příslušenství naleznete v prodejně Král - barvy, s.r.o. v Drahotuších – Hranice IV. Máme malířské příslušenství pro profesionály i kutily.
Král - barvy, s.r.o.
Provětrávaná, odvětrávaná fasáda z HPL desek - zateplení bez plísní a vlhkosti
Provětrávaná či odvětrávaná fasáda z HPL desek je chytrá fasáda, která má spoustu výhod - její realizaci provádí společnost H&P Polykarbonáty působící v Ostravě, Frýdku Místku a okolí.
H&P Polykarbonáty
Návrh vhodného řešení i instalace elektrického podlahového vytápění firmy Fénix
Návrhem vhodného řešení i instalací elektrického podlahového vytápění firmy FENIX se zabývá společnost UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s.r.o. v okolí Havířova, Karviné a Frýdku-Místku.
UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s. r. o.
Prodej stavebnin, hrubá stavba, obvodové zdivo a příčky Pardubice, základové pásy a desky
Prodej stavebnin, hrubá stavba, obvodové zdivo a příčky Pardubice, základové pásy a desky, velkoobchod stavebního materiálu, fasádní systémy.
DOLUR stavebniny s.r.o. Stavební materiál Pardubice
Ložní prádlo a povlečení Matějovský, Every a Magniflex - pro děti i dospělé
Dětské a dospělé lůžkoviny dodává Studio Dobrý spánek - Jana Ševčíková z Boskovic. Prodáváme ložní prádlo a povlečení Matějovský, Every a Magniflex. Objednávku Vám v okolí Svitav dovezeme až domů.
Dobrý spánek Studio zdravého spánku Boskovice
Vjezdová vrata pro podzemní garáže s 10-ti letou zárukou a povrchovou úpravou s certifikací
Vjezdová vrata pro podzemní garáže s průvzdušnou výplní a povrchovou úpravou s certifikací dodává firma TECHNOPARK CZ s.r.o. z Brna. Na vrata navíc poskytujeme 10-ti letou záruku.
TECHNOPARK CZ s.r.o. Automatizační technika Brno
Stavebnicové hliníkové zábradlí - komponenty, příslušenství
Komponenty pro stavebnicové hliníkové zábradlí, jako jsou sloupky, výplně, madla, držáky, koncovky, záslepky, spojovací materiál a různé příslušenství dodává firma Andělcz, s.r.o.
Anděl CZ, s.r.o.
Výroba jídelního nábytku, stoly, židle, lavice
Kvalitní jídelní nábytek vyrábí společnost IKTUS, s. r. o. V našem sortimentu si můžete vybrat stoly, židle, rovné či rohové lavice v různých barvách a designu.
IKTUS, s. r. o.
Posezónní servis zahradních strojů – sekačky, křovinořezy, mulčovače v perfektním stavu
Na posezónní servis, vyčištění a opravy zahradních strojů jako jsou sekačky, křovinořezy, mulčovače a další se zaměřují vyškolení technici ze společnosti Gardentech s.r.o. z Brna.
Gardentech s.r.o.
Exteriérové a venkovní screenové rolety a žaluzie – kvalitní stínící technika za bezkonkureční ceny
Na prodej exteriérových a venkovních screenových rolet a žaluzií a další kvalitní stínící techniky pro všechny druhy oken z odolných materiálů se zaměřuje společnost BT HAUS s.r.o. ze Znojma.
BT HAUS s.r.o.
Návrh, prodej a montáž elektro rozvaděčů
Návrh, prodej a instalaci elektro rozvaděčů pro rodinné domy nebo byty zajišťuje v okolí Opavy a Vítkova firma Furch Jiří.
Výroba nábytku na zakázku dle dodaných návrhů od vás - česká firma
Vyrábíme kvalitní nábytek na zakázku podle vašich návrhů a nápadů - zakázkový nábytek splňuje všechna potřebná kritéria - kancelářský, koupelnový i bytový nábytek - Kuchyně Chábera Liberec
Kuchyně Chábera Kvalitní kuchyně na míru Liberec
Projekty pro výsadby krajinné i sídelní zeleně, sadů, alejí, extenzivních trávníků
ARVITA P Zlín je projekční kancelář, která připraví návrhy a projekty pro výsadby krajinné zeleně, zakládání a obnovy sadů, alejí nebo extenzivních trávníků.
ARVITA P spol. s r.o. Projekty pro obnovu krajiny Zlín
Mobilní zařízení pro elektrochemické čištění, leštění a značení nerezu - Inoxliner
Zařízení pro elektrochemické čištění, leštění a značení nerezu zakoupíte ve firmě Weldpoint. Prodáváme mobilní zařízení Inoxliner, které umožňují čistit nebo leštit nerezové výrobky v dílně i venku
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.