Hledáte vhodné a cenově příznivé ubytování pro služební cesty, na víkend či dovolenou? Penziony patří k menším ubytovacím zařízením poskytujícím příjemné zázemí formou jednolůžkových až vícelůžkových pokojů, apartmánů a studií. Vhodné řešení pro rodiny s dětmi, páry, skupiny přátel i firemní účely.

Jedinečné ubytování pro rodiny s dětmi v Penzionu na Vysočině
Penzion na Vysočině nabízí ubytování zaměřené obzvláště na rodiny s dětmi. K dispozici jsou komfortně zařízené pokoje s různou kapacitou a rozsáhlý areál s možnostmi sportovního vyžití.
Víkend v termálech, na Slovensku, Bešeňová-ubytování u zoo, aquaparku
Na Slovensku můžete prožít příjemný víkend v termálech - rezervujte si ubytování v Apartmánech Anička nedaleko Gino Paradise Bešeňová, u aquaparku Tatralandia, ZOO.
Ubytování na Vysočině, penzion, restaurace s tradiční českou kuchyní, Hrotovice
Ubytování na Vysočině v příjemném penzionu s možností stravování v restauraci s tradiční českou kuchyní poskytuje Penzion a restaurace u Floriánů, v Hrotovicích.
Ubytování a wellness, víkendové pobyty s dětmi, pro dva Slovácko
V komplexu Slovácký dvůr nedaleko Uherského Hradiště můžete strávit víkendové pobyty pro dva, i s dětmi. Máme skvělé zázemí-ubytování, wellness, golf, hřiště v areálu.
Ubytování Lednicko valtický areál, penzion U Zámku, pension v centru obce Lednice.
Ubytování Lednicko valtický areál, pension v centru obce Lednice, zámecký park, lednický zámek, ubytování v apartmánech v penzionu U Zámku.
Ubytování, penzion s restaurací, dovolená za výhodnou cenu na Vysočině, Hrotovice
Příjemná dovolená na Vysočina, pěkný penzion s restaurací, ubytování i pro cyklisty s možností uzamčení kol, ubytování s Wifi připojením nabízí Penzion a restaurace U Floriánů.
Slovácko je vhodné pro ozdravné pobyty, školy v přírodě-ubytování v penzionu
Region Slovácko je ideální pro ozdravné pobyty, školy v přírodě. Ubytování v útulném penzionu najdete v rekreačním komplexu Kemp a penzion Slovácký dvůr Ostrožská Nová Ves.
Aktivní rodinná dovolená, výhodné pobytové balíčky pro seniory i rodiny s dětmi
Prožijte v Beskydech tu nejlepší a příjemnou aktivní rodinnou dovolenou i vy. Výhodné pobytové balíčky pro seniory i rodiny s dětmi pro vás připravil stylový Penzion Ovečka v Nýdku.
Pořádání různých akcí s ubytováním - firemní večírky, rodinné oslavy a svatby
Pořádání různých akcí jako jsou firemní večírky, rodinné oslavy a svatby vám v Opavě zajistí RAKETA BOWLING s.r.o.
Raketa Bowling - Restaurace & Penzion
Svatební hostina i ubytování v penzionu Fojtství Svatý Kopeček Olomouc
Pokud stále nemůžete najít to pravé místo, kde by se měla odehrávat vaše svatební hostina, pak vám doporučíme nádherné a kouzelné prostředí Svatého Kopečku v Olomouci, kde vám zajistí také ubytování.
Rekreační domy poblíž Liptovské Mary-ideální dovolená na Slovensku
Ideální dovolená na Slovensku Vás čeká v Apartmánech Anička, jde o dva rekreační domy poblíž Liptovské Mary s dosahem i termálů Bešeňová, aquaparku Tatralandia a Zoo.
Penzion, hostinec, ubytování Kokořínsko, Mělník
Hostinec a penzion U báby Šubrový na Kokořínsku Vás vítá! Malebná příroda, stovky let vytvářené pískovcové skály a romantické jeskyně. Zdá se, že něco takového můžete zažít jen ve snu. Ale opak je pravdou. Vaše vysněná krajina je dokonce blíž než si myslíte, nachází se totiž v České republice poblíž Mělníka. Zasvěcení už ví, pro ty ostatní ...
Romantické pobytové balíčky pro dva -  privátní wellness, relaxační masáže
Vyberte si romantický pobytový balíček pro dva a užijte si ubytování plné relaxace a hýčkání v poklidném Penzionu Ovečka v Beskydech, kde můžete také využít privátní wellness a relaxační masáže.
Restaurace České Švýcarsko – tradiční domácí jídla
V krásném prostředí národního parku v Českém Švýcarsku se nachází útulný rodinný Penzion Dřevák. Penzion naleznete v malebném městečku Jetřichovice. Mimo přívětivého ubytování nabízí i možnost stravování. Prostředí restaurace je situováno tak, abyste kromě gurmánského zážitku měli možnost se kochat i prostředím národního parku. Pokud ...
Penzion Jetřichovice Českosaské Švýcarsko - ubytování v krásné přírodě
Krásné ubytování v Českosaském Švýcarsku nabízí penzion Dřevák v Jetřichovicích. Malý rodinný penzion nabízí ubytování v 10-ti pokojích o celkové kapacitě 25 lůžek. K dispozici je 4 lůžkový pokoj (2+2), 3 lůžkový pokoj, 2 lůžkový pokoj nebo i jednolůžkový. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sprchovým koutem s WC, dále také vlastní ...
Apartmány Anička Liptov-volné pokoje, 10% sleva na ubytování duben-květen
V regionu Liptov můžete aktuálně využít akce na ubytování pro měsíc duben a květen v penzionu Apartmány Anička. Máme volné rodinné pokoje - při rezervaci platná 10% sleva.
Ubytování pro cyklisty a návštěvníky se psy Kokořín - možnost ubytování na jednu noc
V našem novém zrekonstruovaném pensionu U báby Šubrový na Kokořínsku poskytujeme ubytování pro cyklisty a návštěvníky se psy.
Ubytování v penzionu v přírodě se psem v okrese Mělník
Pobyt v přírodě a ubytování Vám nabízí Penzion U báby Šubrový Kokořín. Navštivte místo, kde můžete v klidu relaxovat, podnikat výlety a vzít si sebou svého domácího mazlíčka.
Ubytování v penzionu | České Švýcarsko
Penzion Dřevák v krásné chráněné oblasti Českého Švýcarska je krásným místem, kde uleví bolavému tělu každý turista. Obec Jetřichovice, kde se pension nachází, je usazena v malebném údolí uzavřeném ohromujícími skalními útvary a svěžím lesem. Sama ves je ukázkou lidové architektury roubených a hrázděných chaloupek. Každý z deseti pokojů je ...
Pension U báby Šubrový na Kokořínsku –  klidné a útulné ubytování
V chráněné oblasti Kokořínska se nachází klidný, útulný Penzion U báby Šubrový, který nabízí ubytování pro rodiny s dětmi, se psy, ale i pro cyklisty.
Ubytování v penzionu Kamzík Česká Kamenice - vlastní restaurace, bar, venkovní bazén
Přijeďte na výlet do České Kamenice a ubytujte se v krásném penzionu Kamzík. Penzion má vlastní restauraci s výbornou českou kuchyní. Náš penzion je vhodný i pro školy či školy v přírodě.
Rybaření, rekreační rybolov s ubytováním pro rybáře Slovácko
Kemp a penzion Slovácký dvůr Vás zve do svého sportovně rekreačního areálu Ostrožská Nová Ves, který je vhodný pro relax i rybaření. U nás máte zajištěno ubytování i skvělé podmínky pro rekreační rybolov. Naše netradiční Rybářské chatky nabízí možnost ubytování pro rybáře, které umožňují lovení ryb ve stylu "chyť a pusť. Slovácko je ideálním ...
Cykloturistika, termály Bešeňová, Tatralandia na Slovensku
Oblast Bešeňová nabízí skvělé možnosti, aby Vaše dovolená byla plná zážitků - cykloturistika, pěší turistika i relax spojený s návštěvou termálního koupaliště. Ubytování na Slovensku v blízkosti aquaparku Tatralandia nabízí Apartmány Anička Liptov, nedaleko jsou i termály Bešeňová Gino Paradise a okolí je plné tras vhodných pro jízdu na ...
Ubytování České Švýcarsko, penzion s poctivou českou restaurací
Nabízíme ubytování v našem rodinném penzionu Dřevák v obci Jetřichovice, která se nachází v oblasti národního parku České Švýcarsko. Náš penzion je ideální pro rodinné dovolené s dětmi. V okolí naleznete spoustu příležitostí pro výlety. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením a televizí se satelitem. K penzionu také patří ...
Penzion, volné pokoje Lednice, jižní Morava
Sháníte ubytování v penzionu na víkend či letní dovolenou v obci Lednice na jižní Moravě? Chcete se ubytovat a hledáte volné pokoje v příjemném penzionu v krásné historické obci Lednice na jižní Moravě, která je zapsána na seznamu UNESCO? Pak přijeďte navštívit tuto krásnou obec a ubytujte se v penzionu U Zámku v nově zařízených pokojích. Náš ...