Hledáte vhodné a cenově příznivé ubytování pro služební cesty, na víkend či dovolenou? Penziony patří k menším ubytovacím zařízením poskytujícím příjemné zázemí formou jednolůžkových až vícelůžkových pokojů, apartmánů a studií. Vhodné řešení pro rodiny s dětmi, páry, skupiny přátel i firemní účely.

Školící místnost s možností ubytování  pro firemní den, večírek Velké Pavlovice, Jihomoravský kraj
Školící místnost s možností ubytování pro firemní den, večírek, pro uspořádání oslavy a jiné od firmy Restaurace, vinný sklep, penzion U Hiclů ve Velkých Pavlovicích v Jihomoravském kraji.
Ubytování v penzionu s venkovním i krytým bazénem a bezbariérovým přístupem
Ubytování v penzionu s venkovním bazénem, krytým bazénem s teplotou vody 28 stupňů a bezbariérovým přístupem u Restaurace, vinný sklep, penzion U Hiclů ve Velkých Pavlovicích na jižní Moravě.
Ubytování v apartmánech, poblíž střediska Ski Jasná, Chopok-lyžování v Tatrách
Poblíž zimního střediska Ski Jasná-Chopok máte možnost domluvit si ubytování v apartmánech - Apartmány Anička. V okolí je mnoho dalších skiparků, můžete si tak naplno užít lyžování v Tatrách.
Svatby a rodinné oslavy na Ovečce, akce na klíč v netradičním penzionu
Úžasné akce na klíč v netradičním penzionu Ovečka jsou tou nejlepší volbou, pokud chcete mít vše skvělé a bez problémů. Na Ovečce si můžete užít svatby i rodinné oslavy v příjemném prostředí Beskyd.
Privátní ubytování a lyžování na Slovensku-ski Jasná Chopok, Malino Brdo
Apartmány Anička jsou umístěny nedaleko zimních středisek Ski Jasná Chopok či Malino Brdo na Slovensku. Privátní ubytování a lyžování pár minut cesty - ideální dovolená.
Ubytování pro firmy, pronájem konferenční místnosti Uherské Hradiště, Boršice
Ideální místo pro firemní akce najdete ve Vinařství-Dvůr pod starýma horama Boršice v okrese Uherské Hradiště. Poskytujeme pronájem konferenční místnosti a ubytování pro firmy.
Příjemné a klidné ubytování v soukromí, romantický penzion Mikulov
Příjemné a klidné ubytování v soukromí v historickém domě, romantický penzion s útulnou kavárnou u firmy Zdravá Kavárna v Mikulově.
Bezbariérový penzion na Slovácku-pobyt s wellness, s degustací vína
Ve Vinařství Dvůr Pod starýma horama s.r.o. na Slovácku prožijete příjemný pobyt s wellness a degustací vína. Bezbariérový penzion je nedaleko Uherského Hradiště.
Salonek pro vánoční, firemní večírky, akce-školení i oslava konce roku
Pro firemní večírky, akce spojené s oslavou konce roku jsou ideální prostory Vinařství Dvůr pod starýma horama u Uherského Hradiště, Starého Města. K dispozici je salonek i místnost pro školení.
Léčebný, odpočinkový pobyt na víkend, pro dva na Slovácku
Přijeďte strávit léčebný, odpočinkový pobyt ve Vinařství - Dvůr pod starýma horama. Ideální na víkend pro dva, spojený je s wellness i degustací vína.
Levné ubytování Ostrožská Nová Ves-jednolůžkový pokoj, apartmán pro dva
Levné ubytování poskytuje Penzion Na mlýně Ostrožská Nová Ves, který je poblíž Uherského Hradiště. Ceny za jednolůžkový pokoj i apartmán pro dva jsou velmi příznivé.
Bezbariérový soukromý penzion - komfortní ubytování v centru města
Bezbariérový soukromý penzion Bocheta poskytuje svým zákazníkům komfortní ubytování v centru města Nového Jičína. V našem penzionu se budete cítit jako doma.
Vysokohorská turistika na Slovensku v lokalitě Západní, Nízké Tatry
Pokud Vás láká vysokohorská turistika, na Slovensku jsou ideální lokalitou Západní, Nízké Tatry. Ubytování si můžete zajistit v Apartmánech Anička - Liptovské Matiašovce.
Hotel na Lipně pro pořádání škol v přírodě, sportovní soustředění, firemní akce i rodinnou dovolenou
Ubytování v blízkosti Lipenské přehrady a sky areálů Lipno a Sternstein nabízí Pension Vyhlídka pro rodinné dovolené, tábory, školy v přírodě, soustředění pro sportovce i firemní akce.
Ubytování v penzionu, cykloturistika, ubytování pro cyklisty, Dalešická přehrada, Vysočina
Ubytování v penzionu pro turisty, cykloturisty, cyklisty, restaurace, stravování. To vše můžete mít, když se ubytujete v Penzionu a restauraci u Floriánů.
Narozeninové oslavy, svatby, večírky, firemní akce Náměšť nad oslavou, Mohelno
Pro pořádání narozeninové oslavy, svatby, firemní akce, večírku a jiných akcí doporučujeme využít prostor v Penzionu a restauraci u Floriánů v Hrotovicích.
Rodinné vánoční, silvestrovské pobyty, firemní večírek, akce Slovácko
Ideálním místem pro rodinné pobyty v regionu Slovácko je Kemp a penzion Slovácký dvůr. V nabídce máme i vánoční i silvestrovské pobyty, využijte možnost firemní vánoční večírek uspořádat v našich prostorech. Pro zamluvení termínu je ovšem nejvyšší čas - tel.: 572598154. Kemp a penzion Slovácký dvůr Uherské Hradiště nabízí pro rodiny s dětmi ...
Ubytování u štěrkových jezer s možností koupání a rybaření
V Penzionu Na mlýně máte možnost ubytování přímo u štěrkových jezer nedaleko Uherského Hradiště. Výhodou je možnost koupání a rybaření, rybolovu pro ubytované hosty.
Ubytování pro cyklisty, penzion s restaurací Dalešická přehrada, Vysočina
Ubytování pro cyklisty v penzionu s restaurací v dostupné vzdálenosti od Dalešické přehrady poskytuje Penzion a restaurace u Floriánů v Hrotovicích na Vysočině.
Útulné ubytování v penzionu s dětským koutkem, poblíž Uherského Hradiště
V obci Strání poblíž Uherského Hradiště je Penzion Žajgla, kde nabízí útulné ubytování, s možností parkování. Penzion je vybaven i dětským koutkem.
Ubytování Lednice na Moravě, penziony Lednice, Penzion U Zámku
Hledáte ubytování v Lednici na Moravě? Pak využijte služeb našeho penzionu, který se nachází v těsné blízkosti zámku Lednice i zámeckého parku. Nabízíme celoroční ubytování ve dvoulůžkových pokojích a apartmánech (2 pokoje, 4 osoby) Celkový počet lůžek 24, 18 přistýlek -pokoje s koupelnou a WC, TV a připojení k internetu -v penzionu ...
Apartmány, ubytovna-levné ubytování dlouhodobé i krátkodobé
Výhodné dlouhodobé ubytování v Kroměříži poskytuje Ubytovna Smetánka, Apartmány ANTON a Penzion Libuše. I krátkodobé ubytování ubytování na víkend či týden je u nás levné.
Penzion pro cyklisty, restaurace, ubytování, dovolená, Třebíčsko, Mohelno
Ubytování, penzion pro cyklisty, restaurace, stravování, ubytování v apartmánu, hezká dovolená na Třebíčsku v Hrotovicích v penzionu a restauraci U Floriánů.
Ubytování v soukromí, v penzionu, v apartmánu-Nízké Tatry
V lokalitě Nízké Tatry najdete útulné ubytování v apartmánu s dostatkem soukromí - v penzionu Apartmány Anička. V dosahu Bešeňová, Liptovský Mikuláš.
Ubytování v útulném penzionu u Zámku v Lednici, Lednicko valtický areál
Ubytování v útulném penzionu u Zámku v Lednici, v blízkosti zámeckého parku, rodinný penzion v Lednicko valtickém areálu, ubytování v pokojích i apartmánu.