Hledáte vhodné a cenově příznivé ubytování pro služební cesty, na víkend či dovolenou? Penziony patří k menším ubytovacím zařízením poskytujícím příjemné zázemí formou jednolůžkových až vícelůžkových pokojů, apartmánů a studií. Vhodné řešení pro rodiny s dětmi, páry, skupiny přátel i firemní účely.

Cenově dostupné ubytování přímo v objektu Svářečské školy
Nabízíme všem svým klientům levné cenově dostupné ubytování, možnost ubytování při kurzech nebo skládání svářecké zkoušky - Svářečská škola Česká Třebová, Ústí nad Orlicí
Luxusní penzion - moderně vybavené pokoje, zázemí pro rodiny s dětmi i dvojice
Skvělé zázemí pro rodiny s dětmi i dvojice najdete v Penzionu Sokolská ve Zlíně. Jde o luxusní penzion v centru města Zlín. Najdete u nás moderně vybavené prostorné pokoje, bazén, připojení k WiFi.
Rodinný penzion, apartmán - dovolená pro rodiny v létě i zimě
Příjemnou dovolenou v létě i zimě prožijete v Kroměříži - Rodinný Penzion Na jízdárně je ideálním místem pro rodiny, k dispozici je rodinný apartmán i dvoulůžkové pokoje s přistýlkou.
PENZION NA JÍZDÁRNĚ s.r.o. Rodinný penzion s restaurací Kroměříž
Dlouhodobé ubytování pro řemeslníky, stavební firmy - ubytování se snídaní v penzionu
Stavební firmy mají možnost si zajistit dlouhodobé ubytování v Penzionu EGO Staré Město u Uherského Hradiště. Ubytování pro řemeslníky je zajištěno se snídaní.
Ubytování v okolí Karlových Varů – romantický Pension SUNSET – Mezirolí
Hledáte-li pohodlné ubytování v okolí Karlových Varů, romantický Penzion SUNSET v malebné vesničce Mezirolí je pro Vás tou pravou volbou.
Rodinný penzion ve Zlíně - s bazénem, dětským hřištěm, parkováním
Rodinný penzion Alice ve Zlíně poskytuje ideální zázemí pro rodiny. Jde o penzion s bazénem, dětským hřištěm a parkováním u objektu. Dostanete tipy na výlety po Zlínském kraji.
Rodinné ubytování ve Slavonicích, penzion v oblasti Česká Kanada
ubytování, hotel, penzion, komfortní pokoje, restaurace, pobyty pro rodiny s dětmi, pokoje pojmenovány po patronech, Česká Kanada, komfortní pokoje
Penzion Jetřichovice – útulné ubytování, rekreace a sport v okolí
Rekreaci v prostředí krásné přírody NP a mnoho sportovních příležitostí a turistických tras v okolí nabízí útulný penzion Dřevák v centru malebné obce Jetřichovice.
Školící středisko Šlovice - nabídka ubytování - pořádání svatebních hostin a firemních večírků
Školící středisko Šlovice nabízí ubytovací služby a možnost školení, pořádání svateb, rautů, firemních večírků nebo soukromých oslav. Cateringové služby jsou samozřejmostí.
Ubytování České Švýcarsko - rodinný penzion
Vyrážíte na víkend do Národního parku České Švýcarsko, ale ještě jste nepřemýšleli, kde složíte hlavu? Pak si vyhledejte ubytování České Švýcarsko v Penzionu Dřevák. Penzion Dřevák se nachází v obci Jetřichovice, kam se snadno dostanete autem, vlakem i autobusem. Pro zdejší stavby je typická lidová architektura, a tak se můžete těšit na spoustu ...
Penzion, ubytování, lyžování, turistika, Paseky nad Jizerou, Krkonoše
Hledáte příjemné ubytování na pomezí Krkonoš a Jizerských hor? Máte rádi lyžování, turistiku či cykloturistiku? Přijeďte do Penzionu Sokol, u nás si užijete v létě i v zimě.
Penzion, pension s vinným sklepem, kvalitní ubytování
Penzion, pension s vinným sklepem, kvalitní a příjemné ubytování ve vinařské obci Velké Bílovice v Penzionu a vinařství U Hroznu - Anna a Milan Baumanovi.
Hiporehabilitace se vším všudy - rehabilitační péče prostřednictvím koně, pro osoby se specifickými potřebami
Profesionální hiporehabilitaci neboli komplexní rehabilitační péči prostřednictvím koně můžete dopřát osobám se specifickými potřebami v Bystřici. Ubytování můžete využít právě v penzionu Ovečka.
Vinný sklep s posezením, ochutnávky vín z jižní Moravy
Vinný sklep s posezením, ochutnávky vín z jižní Moravy, degustace vína a medoviny v rodinném sklípku u firmy Penzion a vinařství U Hroznu - Anna a Milan Baumanovi ve Velkých Bílovicích.
Vinný sklep - degustace, ochutnávka kvalitních moravských vín a medoviny
Posezení ve vinném sklepě, degustace, ochutnávka kvalitních moravských vín a medoviny od firmy Penzion a vinařství U Hroznu - Anna a Milan Baumanov ve Velkých Bílovicích na jižní Moravě.
Ubytování pro rodiny s dětmi v bylinkové obci, dovolená
Ubytování, penzion, ubytování pro rodiny s dětmi, netradiční dovolená v bylinkové obci, ubytování na vejminku jako u babičky ve Slavonicích poskytují Bochníčkovi.
Kvalitní ubytování za solidní ceny, hotel, rekreace, dovolená
Rekreace, dovolená, kvalitní ubytování v hotelu za solidní cenu najdete v oblasti České Kanady v Hotelu U Koníčka.
Penzion nad stájí Jakartovice, ubytování a restaurace v Hrubém Jeseníku
Ubytování, restaurace, volnočasové aktivity nabízí Penzion nad stájí - Dalibor Tesař, v Jakartovicích v krásné přírodě Hrubého Jeseníku.
Příjemné ubytování, turistická ubytovna, penzion s bazénem
Příjemné ubytování, turistická ubytovna s bazénem, bezbariérový penzion, apartmány od firmy Restaurace, vinný sklep, penzion U Hiclů ve Velkých Pavlovicích
Sportovní hala, levné ubytování, squash a masáže, Semily
Sportovní hala, levné ubytování, squash a masáže na jednom místě přímo v Semilech. Místo pro sportovní vyžití i příjemnou relaxaci a pohodlí najdete v Semilech. Zastánci aktivní pohybu najdou ráj ve zdejší multifunkční sportovní hale. Poskytuje celoroční zázemí pro mnoho míčových her. Ve Sportovní hale Semily tak najdete spoustu možností ...
Restaurace, polední menu, společenské akce, ubytování na jižní Moravě
Chcete se dobře najíst v příjemném prostředí s milou a profesionální obsluhou? Pořádáte společenskou akci a hledáte vhodné prostory? Právě pro Vás je tu restaurace Slávie v okrese Znojmo.
Romantika ve dvou na Ovečce - svatební cesta, oslava výročí i relaxace
Romantiku ve dvou si můžete plně užít v penzionu Ovečka, který se nachází v krásném prostředí Beskyd. Vydat se zde můžete na svatební cestu, oslavit výročí nebo si jen dopřát skvělou relaxaci.
Cykloturistika, rybolov s ubytováním v penzionu, v regionu Uherské Hradiště
Pokud Vás zajímá cykloturistika nebo rybolov, v Penzionu Na mlýně nabízí ideální podmínky pro obojí i s ubytováním. V regionu Uherské Hradiště je spousta možností výletů.
Návštěva Ukázkové přírodní zahrady Bochníčkových včetně ubytování
Ukázková přírodní zahrada Bochníčkovi, celoroční ubytování pro rodiny s dětmi, cykloturisty v oblasti České Kanady u Slavonic poskytují Bochníčkovi
Vlastní výroba, produkce vín a medoviny - vinařství, vinný sklep
Vlastní výroba, produkce kvalitních bílých a červených vín a medoviny - vinařství, vinný sklep u firmy Penzion a vinařství U Hroznu - Anna a Milan Baumanovi ve Velkých Bílovicích.