Hledáte vhodné a cenově příznivé ubytování pro služební cesty, na víkend či dovolenou? Penziony patří k menším ubytovacím zařízením poskytujícím příjemné zázemí formou jednolůžkových až vícelůžkových pokojů, apartmánů a studií. Vhodné řešení pro rodiny s dětmi, páry, skupiny přátel i firemní účely.

Penzion pro konání firemních akcí a teambuildingů s vlastním vinným sklípkem
Skvělým místem v okolí Pálavy a Jižní Moravy pro konání konferencí, teambuildingů a dalších firemních akcí je penzion Pastuška s vlastním vinným sklípkem a restaurací
Penzion s restaurací, rozvoz jídla, rozvoz pizzy Pardubice, moderní a komfortní ubytování u letiště
Penzion s restaurací, rozvoz jídla, rozvoz pizzy Pardubice, moderní a komfortní ubytování u letiště, tradiční česká kuchyně i mezinárodní speciality, nabízíme italskou pizzu.
Ubytování v penzionu vhodné pro rodiny s dětmi
Ideální ubytování vhodné pro rodiny s dětmi nedaleko Mikulova Vám poskytne nově zrekonstruovaný malebný pension Pastuška.
Ubytování ve Františkových Lázních, Penzion Eduard, léčebné prameny, nekuřácký penzion
Ubytování ve Františkových Lázních, Penzion Eduard, léčebné prameny, nekuřácký penzion, 300 metrů od samotného centra a oblíbené kolonády.
Rodinný penzion s parkováním, s restaurací - ubytování se snídaní, stravováním, cateringem
Penzion Na Jízdárně Kroměříž, s vlastní restaurací, nabízí hostům ubytování se stravováním ve formě snídaní. Ubytovaní hosté mají zajištěno i parkování u objektu.
PENZION NA JÍZDÁRNĚ s.r.o. Rodinný penzion s restaurací Kroměříž
Vyzkoušejte pohodlné ubytování v klidné části města Mikulov
Pokud plánujete cyklovýlet a stále nemáte vyřešeno ubytování, pak vyzkoušejte naše apartmány Lípa v Mikulově a poznejte krásu a rozmanitost Jižní Moravy.
Rustikální penzion s prostory pro pořádání svateb a vlastním vinným sklípkem
Ideálním místem pro pořádání svateb je v okolí Pálavy a oblasti Jižní Moravy penzion Pastuška, který disponuje vlastním vinným sklípkem a možností ubytování pro novomanžele.
Ubytování na Šumavě, ideální pro zimní i letní dovolenou
Ubytování, letní i zimní dovolená v srdci Šumavy. Rodinný Penzion Panský dům leží v krásné přírodě a nabízí i pravou šumavskou kuchyni.
Luxusní ubytování, penzion, relaxační centrum v lázeňském městě Slatinice
Luxusní ubytování s relaxačním centrem naleznete v penzionu U Veterána v lázeňském městě Slatinice u Olomouce v rovinatém regionu Hané. Penzion je skvělou volbou pro dovolenou i pro služební cestu.
Farma s rodinnou tradicí se zaměřením na chov koní a aktivitami s nimi spojenými
Jízdy na koních, individuální lekce, terapie a ubytování, pořádání společenských a firemních akcí, lidové muzeum a možnost rybolovu to vše poskytuje Farma Olšovka na Plzeňsku.
Ubytování v rodinném penzionu v Jihočeském kraji
Penzion v klidné části města Milevsko. Vhodný pro rodiny s dětmi. Vynikající kuchyně a komfortní ubytování v soukromí. Náš PENZION STODOLA najdete v okrese Písek v Jihočeském kraji.
Rodinný penzion s vlastním vinným sklípkem a dvorem  - komfortní ubytování
Pohodovou dovolenou a komfortní ubytování zajišťuje Vinařství a penzion Fuzgrunty z Bulhar. Navštivte rodinný penzion s vlastní dvorem a vinným sklípkem, kde můžete posedět přímo s majiteli.
Vinařství a penzion Fuzgrunty
Rekreace, firemní akce, svatba, oslava v mlýně v Sedlčanech
Prostory pro 50 osob určené k oslavám, firemním akcím a menším svatbám, aktivní či odpočinková rekreace v krásné přírodě v Strnadovském Mlýně v Sedlčanech.
Strnadovský Mlýn Ubytování v penzionu Sedlčany
Penzion Sukorady levné ubytování u Mladé Boleslavi, restaurace, bowling, kulečník, letní terasa
Penzion Sukorady levné ubytování u Mladé Boleslavi, restaurace, bowling, kulečník, letní terasa, česká kuchyně, možnost pořádání oslav, svatebních hostin, večírků.
Ubytování ve vinařské oblasti – penzion a apartmán s vinným sklepem
Ubytování ve vinařské oblasti, stylový penzion či apartmán s vinným sklepem, degustace lahodného vína, příjemně strávený čas a nové zážitky na Vás čeká ve vinařství VÍNO LÍPA MIKULOV s.r.o.
Ubytování v sezóně burčáku - pro milovníky vína, cykloturisty
Relax po horkých letních měsících si užijete v Penzionu EGO nedaleko Uherského Hradiště. Vítáme milovníky vína i cykloturisty. Ubytování v sezóně burčáku a vína je nutné rezervovat včas, neváhejte!
Ubytování Bouda Malá Úpa - Letní Krkonoše - relax i aktivní dovolená v jednom
Komfortní ubytování a wellness vybavení penzionu Bouda Malá Úpa v Krkonoších poskytuje možnosti strávit aktivní dovolenou spojenou s relaxací v jednom.
Ubytování v penzionu, golfových domcích, ubytovacím domě Chvaletice, golf, tenis, restaurace
Ubytování v penzionu, golfových domcích, ubytovacím domě Chvaletice, golf, tenis, volejbal, nohejbal, tělocvična, restaurace, přírodní zajímavosti.
Ubytování vhodné pro rodiny s dětmi s venkovním i krytým bazénem
Penzion na Vysočině vhodný pro rodinnou rekreaci. Ubytujte se u nás a zažijte báječnou dovolenou v Hartmanicích. Prožijte aktivní dovolenou i relaxaci v klidném prostředí a krásné přírodě.
Ubytování v Pardubicích s restaurací, dvoulůžkové pokoje, apartmán
Útulný rodinný penzion FAJN pro odpočinek, ubytování při pracovní cestě, restaurace, česká i mezinárodní kuchyně. Najdete nás v Pardubicích.
Ubytování ve vinařství – ubytování v penzionu s vinným sklípkem
Ubytování v penzionu s vinným sklípkem a degustací vína z vlastní produkce v Mikulově – to vše Vám poskytne na jednom místě vinařství VÍNO LÍPA MIKULOV s.r.o..
Palivové dřevo, výkup a prodej zvěřiny, poplatkový lov Vysoké Chvojno, arboretum, penzion
Palivové dřevo, výkup a prodej zvěřiny, poplatkový lov Vysoké Chvojno, černá, dančí a srnčí zvěř, arboretum, penzion Zámeček, Obora Požáry.
Lesní družstvo Vysoké Chvojno.s.r.o
Ubytování v penzionu s pizzerií, italská kuchyně Týn nad Vltavou
Ubytování v penzionu s pizzerií, italská kuchyně Týn nad Vltavou, těstoviny, zeleninové saláty, po městě rozvoz jídla zdarma, ubytování, pokoje s vlastním sociálním zařízením.
Penzion pro rodiny s bazénem, pergolou - Ubytování u Baťova kanálu
Penzion EGO je ideálním místem pro rodiny, pokud hledáte ubytování u Baťova kanálu. Vybaven je bazénem, pergolou, dětským hřištěm. Najdete jej v klidné lokalitě Staré Město u Uherského Hradiště.
Restaurace a penzion Pod Lipami Metylovice  - nezapomenutelná rodinná dovolená v Beskydech.
Přemýšlíte, kam se letos vydat na rodinnou dovolenou nebo jenom tak na výlet s příjemným posezením v restauraci? Restaurace a penzion Pod Lipami v Metylovicích nabízí přesně to, co hledáte!