Hledáte vhodné a cenově příznivé ubytování pro služební cesty, na víkend či dovolenou? Penziony patří k menším ubytovacím zařízením poskytujícím příjemné zázemí formou jednolůžkových až vícelůžkových pokojů, apartmánů a studií. Vhodné řešení pro rodiny s dětmi, páry, skupiny přátel i firemní účely.

Vyzkoušejte vinařskou turistiku v penzionu Víno Lípa Mikulov
Uvažujete-li o spojení turistiky s ochutnávkou vín, pak zavítejte k nám do penzionu Víno Lípa v Mikulově a užijte si pohodu a klid.
Ubytování na farmě s jezdeckým klubem, chov anglického plnokrevníka, ovcí Suffolk i krav
Příjemné ubytování v centru ryzí přírody zajišťuje rodinná firma Hacur, s.r.o. nacházející se v Jihočeském Novém Vojířově. Apartmány pro všechny, kteří rádi putují krajinou na koňském hřbetě.
Ego Penzion s parkováním, s bazénem, dětským hřištěm-ubytování se snídaní
Ego Penzion Staré Město u Uherského Hradiště nabízí hostům celoročně ubytování se snídaní, vybaven je i bazénem, dětským hřištěm. K dispozici je parkování přímo u objektu.
Rekreační areál v přírodě pro více jak 70 osob
Ubytování v pokojích či apartmánech v Rekreačním areálu pod Šaumburkem v prostředí Hostýnských vrchů, nedaleko města Bystřice pod Hostýnem
Restaurace s parkováním autobusů Kroměříž-obědy pro zájezdy až 80 osob
Penzion Na Jízdárně Kroměříž zajistí obědy pro zájezdy - naše restaurace uvítá plný autobus turistů i děti na školním výletě. Parkování pro autobusy zajištěno.
PENZION NA JÍZDÁRNĚ s.r.o. Rodinný penzion s restaurací Kroměříž
Ubytování v CHKO Beskydy, pronájem rodinného domu, chaty i srubu, Prostřední Bečva
Komfortní ubytování v příjemně zařízených pokojích v srdci moravských Beskyd poskytuje UBYTOVÁNÍ U HRÁDEČKU Jaroslava Juříková z Prostřední Bečvy.
Penzion a turistická ubytovna Hradec, ubytování s restaurací v klidném venkovském prostředí
Příjemné ubytování v malé vesnici u Plzně poskytuje PENZION HRADEC s.r.o. Připraveny máme stylové pokoje a apartmány s vlastním i sdíleným sociálním zařízením.
Komfortní ubytování v apartmánech s možností využití zahrady
Jednou z nejlepších možností jak trávit volný čas je pobyt v jednom z Apartmánů Lípa v Mikulově. Ty disponují komfortem a možností využití zahrady, jež je součástí vilky.
Apartmán pro 4 osoby s vířivkou v Penzionu Hana Holešov s možností parkování
Útulný apartmán pro 4 osoby s vířivkou si můžete rezervovat v Penzionu Hana Holešov s ideálním umístěním pro výlety do Kroměříže i Zlína. U objektu mají hosté možnost parkování.
Ubytování u lyžařského areálu Studenov v Rokytnici nad Jizerou
Penzion LENOCH v Rokytnici nad Jizerou, ubytování až 56 osob v blízkosti lyžařského areálu Studenov. Vhodné pro rodiny s dětmi i lyžařské kurzy.
Penzion poblíž Zlína - Levné ubytování ve dvoulůžkovém, čtyřlůžkovém pokoji a mini kemp
Penzion u Balkánce najdete poblíž Zlína, ve Vizovicích. Poskytujeme levné ubytování ve dvoulůžkovém nebo čtyřlůžkovém pokoji. Na zahradě je možnost postavit stan v mini kempu.
Ubytování v penzionu v klidném prostředí, u Baťova kanálu - firemní akce, soukromé oslavy
V Penzionu U Hroznu ve Veselí nad Moravou oceníte klidné prostředí. Ubytování je u Baťova kanálu v blízkosti cyklostezky směr Strážnice i Bzenec. Domluvit si zde můžete i firemní akce, soukromé oslavy
Firemní akce, teambuldingy a školení s ubytováním na jednom místě
Ideální místo pro konání firemních akcí, teambuldingů a školení s ubytováním na jednom a tom samém místě poskytne v okolí Třebíče penzion Lihovar v Rouchovanech.
Levné ubytování v penzionu i s parkováním-v centru Holešova
Využijte možnost levného ubytování v Penzionu Hana v centru Holešova i s parkováním pro hosty přímo ve dvoře penzionu.
Farma Olšovka, ustájení koní, jezdecké kurzy, firemní teambuildingy i školy v přírodě
Farma Olšovka NORD OLŠOVKA, spol. s r.o. je rodinný statek v obci Žinkovy – Březí na Plzeňsku, který se zaměřuje na chov domácích zvířat, ekologické zemědělství, lesnictví a rybolov.
Rekreační středisko Trnávka - rodinné, rekondiční, ozdravné pobyty a seniorská rekreace
Rekreační středisko Trnávka leží v oblasti Českomoravské vrchoviny mezi obcemi Červená Řečice a Želiv v okrese Pelhřimov na břehu vodního díla Trnávka v nadmořské výšce 422 m nad mořem.
Komfortní ubytování v penzionu s vlastní restaurací
Komfortní ubytování v nově zrekonstruovaném penzionu v prostorech bývalého lihovaru s vlastní restaurací Vám na Třebíčsku poskytne Penzion Lihovar v Rouchovanech.
Ubytování v Berouně, Penzion a Pizzerie Domino, dvoulůžkové pokoje
Penzion a Pizzerie Domino, ubytování v královském městě Beroun, dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, se sociálním zařízením, Wi-Fi, TV, snídaně, krásné historické okolí.
Strnadovský mlýn, ubytování, firemní a rodinné akce, školy v přírodě
Strnadovský mlýn ve Vršovicích poblíž Sedlčan, krásná příroda, klidné ubytování ve stodole, Tree house či Viking house, firemní a rodinné akce, svatby, školy v přírodě.
Strnadovský Mlýn Ubytování v penzionu Sedlčany
Pension Karlovy Vary - ideální pro letní a zimní dovolenou
Letní a zimní dovolená s kulturním a sportovním vyžití v západních Čechách, ubytování pro jednotlivce, páry a rodiny v Pension SUNSET v Mezirolí - Karlovy Vary.
Ubytování v Jizerských horách ve Ski areálu Severák, z apartmánu přímo na sjezdovku
Ubytujte se v příjemných apartmánech, které nabízí Ubytování Severák - Radka Adamcová v Janově nad Nisou – Hrabětice. Pobyt v srdci přírody s bohatým sportovním vyžitím.
Penzion a ubytovna nejen pro firmy - v blízkosti rekreační a sportovní areál
O ubytování v Opavě se postará firma Krečmer - MOTORSPORT, která nabízí ubytovnu a penzion nejen pro firmy. V blízkosti areálu se nachází rekreační a sportovní areál.
Krečmer - MOTORSPORT Ubytovna a autoservis
Ubytování Dvůr Králové nad Labem – pokoje a apartmán blízko centra
Nabízíme levné ubytování v několika pokojích a apartmánu v blízkosti centra města Dvůr Králové nad Labem.
Rodinné oslavy s posezením ve vinném sklípku v Penzionu U Hroznu
Penzion U Hroznu ve Velkých Bílovicích s možností posezení ve vinném sklípku je ideálním místem pro pořádání rodinných oslav a oslav s přáteli.
Romantický pobyt v komfortním selském stavení - únik z velkoměsta do čisté přírody
Romantiku ve dvou si můžete užít v selském stavení u rodiny Bochníčkovy v Mutišově u Slavonice v Jižních Čechách. Můžete zde oslavit výročí, nebo si jen dopřát relaxaci v krásné přírodě.