Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Žďár nad Sázavou
Prodej lazury, lazurovací laky, fasádní, malířské, interiérové barvy
Firma V - COLOR má prodejnu nátěrových hmot pro zákazníky v Bystřici nad Pernštejnem. Nabízíme lazury, lazurovací laky, fasádní barvy a interiérové, malířské barvy.
Belinka lazury, laky, impregnace, nátěry na dřevěné podklady - pro ochranu a barevnou úpravu dřeva
Firma V-COLOR Bystřice nad Pernštejnem prodává výrobky Belinka pro preventivní ochranu a barevnou úpravu dřeva - jde o lazury, laky, impregnace a speciální nátěry na dřevěné podklady.
Relaxace na Vysočině, wellness hotel, odpočinek Ždár nad Sázavou
ubytování na Vysočině, hotel, wellness, relaxace, rodinné pobyty, firemní akce, infrasauna, sklářská huť na Vysočině, masážní vany, chromoterapie
Restaurace a hotel U Hrocha
Prodej profesionální ruční a elektrické nářadí Vysočina
Prodej profesionální ruční a elektrické nářadí Vysočina jedině u firmy RK - TECH s.r.o. Značky Knipex, TONA, Bahco, Stahlwille, Koken, Stanley, KUKKO, BESSEY, Norbar, Milwaukee, Narex, Nilfisk ALTO.
Vodoinstalatérské, plynařské a topenářské práce, rozvody potrubí
Rozvody vody, topení, kanalizace, plynu, instalatérské práce, realizace nových instalací, rekonstrukce, opravy, havárie, montáž kotlů, bojlerů, baterií provádí Karel Pospíchal, okres Žďár nad Sázavou.
Vkusné a moderní interiérové dveře - prodej, montáž
Jednoduché, moderní i klasické interiérové dveře pořídíte u prodejce Interiérové dveře Kasal ve Žďáře nad Sázavou. Naše interiérové dveře promění váš byt ve skutečný domov.
Pavel Kasal Podlahy Kasal
Prodej bezlepkové potraviny nakoupíte i přes náš eshop. Nákup nad 499.- doprava zdarma
Prodej bezlepkové potraviny v prodejně ve Žďáru nad Sázavou či na eshopu. Firma Top Vital prodává bezlepek kaše, káva, mouku, přísady k pečení, pečivo trvanlivé, sladkosti, slané, těstoviny, vločky
Výrobky ekologické drogerie – chraňte přírodu i Vaše zdraví
Účinné a šetrné prostředky ekologické drogerie vhodné pro úklid celé domácnosti naleznete mezi sortimentem internetového obchodu topvital.cz
Dílenský nábytek a vybavení do dílen a hal - kvalitní nábytek od českého výrobce
Brněnská společnost RK - TECH s.r.o. poskytuje kvalitní dílenský nábytek a vybavení od českého výrobce POLIAK, který vyrábí ponky, zásuvné skříně nebo mobilní a modulární stoly.
Ruční a elektrické nářadí pro profesionály - Prodej Žďár nad Sázavou
Ruční a elektrické nářadí pro profesionály prodává na Žďársku firma RK - TECH s.r.o. Značky Norbar, Milwaukee, Narex, Nilfisk ALTO, KUKKO, BESSEY Milwaukee AKU technologií.
Výukové salonky vhodné pro firemní školení a semináře včetně ubytování
Firemní školení a semináře můžete pořádat v příjemné prostředí Hotelu Pavla, který sídlí nedaleko Nového Města na Moravě a disponuje třemi výukovými salonky a celkem 34 útulnými pokoji pro ubytování.
Firemní školení, semináře, akce i ubytování v okolí Žďáru nad Sázavou
Ubytování pro firmy, zajištění prostorů pro školení, semináře, kongresy a jiné firemní akce za příjemné ceny můžete uskutečnit v Hotelu U Hrocha, který sídlí ve nedaleko Žďáru nad Sázavou.
Restaurace a hotel U Hrocha
Rekondiční víkendové a týdenní pobyty, rekreace pro seniory na Vysočině
V krásném prostředí Vysočiny a Žďárských vrchů naleznete Hotel Pavla, který poskytuje rekondiční víkendové a týdenní pobyty a organizované skupinové rekreace pro seniory za velmi příznivé ceny.
Dřevostavby na zakázku, stavby na klíč - uspoříte čas a náklady
Uspořte čas a náklady za stavbu na klíč. Společnost Homestead, s.r.o. staví dřevostavby na zakázku v Chrudimi i Čáslavi. Zajistí vše od poradenství až po finální výstavbu.
Homestead, s.r.o.
Víkendové pobyty pro rodiny s dětmi v příjemném prostředí Hotelu Pavla na Vysočině
Hotel Pavla, který se nachází nedaleko města Žďár nad Sázavou v obci Vlachovice poskytuje víkendové zimní pobyty pro rodiny s dětmi. Užijte si příjemného prostředí a vyrazte na lyže nebo běžky.
Čerpadla a čerpací technika nebo filtrační vložky pro úpravu pitné vody - čistá voda bez závad
Firma VODASERVIS s.r.o. zajistí pro obce, města, průmyslové podniky nebo rodinné domy filtry, filtrační vložky nebo čerpadla k čištění pitné vody. Dopřejte si čistou vodu bez závad.
Designové, otevřené krby, bio krby Vysočina - prodej, výstavba, montáž
Designové, otevřené krby i bio krby dodává Michal Zaťko. Zabývá se prodejem, výstavbou a montáží krbů, kamen od návrhu až po realizaci. Působí v regionu Vysočiny.
Odbavovací turniketové systémy, turnikety pro vstupy a zabezpečovací systémy
Firma ELVIS poskytuje turnikety pro vstupy do budov, odbavovací turniketové systémy, které zabraňují vstupu neoprávněným osobám a zároveň poskytují informační a registrační systémy.
ELVIS
Silvestr 2017 - silvestrovská oslava a čtyř denní pobyt v příjemném prostředí Hotelu Pavla
Hotel Pavla, který sídlí nedaleko Nového Města na Moravě v obci Vlachovice, Vás srdečně zve na silvestrovský čtyř denní pobyt se snídaní a zábavou.
Tlakový nerezový filtr, filtrační vložky - kvalitní filtrace pro pitnou a užitkovou vodu
Firma VODASERVIS s.r.o. poskytuje služby v oblasti úpravy pitné, užitkové vody k níž Vám poskytne kvalitní nerezové tlakové filtry, filtrační vložky pro čistotu vody.
Nerezový tlakový filtr k úpravě pitné nebo technologické vody bez příměsi oleje
Firma VODASERVIS s.r.o. poskytuje řešení pro čištění pitné nebo technologické vody v podobě kvalitních tlakových a nerezových filtrací s praktickým a jednoduchým ovládáním.
Sekačky, pily, křovinořezy a to vše s profesionálním přístupem a poprodejním servisem
Firma P&L s.r.o. se zabývá prodejem sekaček, pil, křovinořezů a další zahradní techniky. Nechte si poradit od odborníků, kteří právě teď mají v nabídce spoustu akčního zboží.
Prodej akumulátorových motorových pil, sekaček a křovinořezů Husqvarna v autorizované prodejně
Akumulátorové motorové pily, sekačky i křovinořezy můžete zakoupit v prodejně společnosti P & L, spol. s r.o. ve Žďáru nad Sázavou, která se specializuje na prodej zahradní techniky značky Husqvarna.
Kvalitní krby a kamna - odborné poradenství, prodej, montáž a servis
Kvalitní krby a kamna včetně odborného poradenství, prodeje montáže a veškerého servisu Vám zajistí firma Michal Zaťko - Kamna Krby OK ve Žďáru nad Sázavou
Rekonstrukce a modernizace koupelen v bytech i rodinných domech
Přestavbu, modernizaci a celkovou rekonstrukci koupelny ve Vašem rodinném domě či bytě zajistí ve Žďáru nad Sázavou a okolí stavební firma Michal Zaťko.