Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Žďár nad Sázavou
Malebná obec na Vysočině
Obec v kraji Vysočina, malebné místo pro život a bydlení, základní občanská vybavenost, klidné místo mezi Jihlavou, Třebíčí a Velkým Meziříčím – obec Otín.
Obec Otín obecní úřad
Ekofarma Pospíšilových v Holubí Zhoři, pěstování krmných plodin, chov prasat, krav, koz, slepic
Ekofarma Pospíšilových v Holubí Zhoři, pěstování krmných a zemědělských plodin, chov prasat, krav, koz, slepic, nabízíme biomléko a biomaso.
Rostlinná výroba Žďár nad Sázavou, výroba obilovin, olejnin a máku, kukuřice, brambory, řepka
Firma ZEMAS AG, a.s., hospodaří na celkové výměře 3590 ha zemědělské půdy a v rostlinné výrobě se zabývá výrobou obilovin, mák, kukuřice, brambory, řepka.
Opravy a servis spojovacích hřídelí a kloubů pro nákladní automobily
Firma Kardany s.r.o. se zabývá vyvažováním kardanů a servisem. Údržba kloubů a spojovacích hřídelí, křížů, čepů, drážkových hřídelí. Máme řešení pro každé nákladní vozidlo.
Specializovaný prodej barev Žďár nad Sázavou, fasádní omítky, ochranné  nátěry na dřevo i kov
Ve Žďáru nad Sázavou naleznete specializovaný prodej barev a široký sortiment nátěrových hmot od renomovaných výrobců z tuzemska i ze zahraničí.
Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost Žďár nad Sázavou, dětská kardiologie, prevence
Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost Žďár nad Sázavou, dětská kardiologie, preventivní prohlídky, očkování, léčebná péče pro děti a dorost.
Automatické štípače dřeva, mobilní štípače palivového dřeva - výroba
Štípač dřeva je skvělým pomocníkem při zpracování palivového dřeva. Kvalitní a spolehlivé mobilní automatické štípače dřeva vyrábí společnost Automatické štípače Sláma Velká Bíteš.
Automatické štípače Sláma František Sláma
Teambuilding Vaší firmy. Hotel u Hrocha Vysočina - Žďár nad Sázavou
Už víte kam vezmete své zaměstnance na teambuilding? Na Vysočině je krásná příroda a hodně druhů aktivit. Ubytování, zábava a dobré jídlo - ideální je hotel u Hrocha.
Restaurace a hotel U Hrocha
Prodej profesionálních lyžařských vosků MAPLUS, voskovací sady, smývače vosků, voskovací stroje
Prodej profesionálních lyžařských vosků MAPLUS, voskovací sady, smývače vosků, voskovací stroje, univerzální lyžařské vosky, stoupací vosky na lyže, speciální závodní lyžařské vosky.
Průchodové turnikety a branky pro řízení vstupu do budov i venkovních prostor
Firma Elvis ze Žďáru nad Sázavou poskytuje výrobky pro evidenci osob, mezi něž patří průchodové turnikety a branky pro řízení vstupu do budov nebo venkovních prostor.
ELVIS
Mobilní automatický štípač dřeva, výroba na zakázku
Mobilní automatický štípač určený k výrobě palivového dříví pro Vás na zakázku vyrobí firma Automatické štípače Sláma. Výbavu a provedení měníme na přání zákazníka.
Automatické štípače Sláma František Sláma
Pronájem salonku na předváděcí akce, obchodní schůzky Žďár nad Sázavou
Pronájem salonku, předváděcí akce, obchodní schůzky Žďár nad Sázavou je vám zcela k dispozici u hotelu u Hrocha na Vysočině. Lze využít wellness i sportovní relaxaci.
Restaurace a hotel U Hrocha
Turistické informační centrum Velká Bíteš, TOP turistické poznávací a naučné stezky Bítešska
Turistické informační centrum Velká Bíteš, TOP turistické poznávací a naučné stezky Bítešska pro celou rodinu a přátelé v průběhu celého roku.
Dodávky průmyslových lepidel Žďár nad Sázavou, výroba průmyslových lepidel, disperzní lepidla
Nabízíme sortiment kvalitních produktů, které uspokojí potřeby výrobců v mnoha odvětvích průmyslu.
Výroba jeřábových traverz od firmy UNIMAN Žďár nad Sázavou, ultrazvuková a magnetická zkouška
Naše firma UNIMAN s.r.o. z okresu Žďár nad Sázavou nabízí výrobu uchopovací techniky včetně jeřábových traverz s dokumentací v jakém koliv jazyce.
Ubytování pro rodiny s dětmi v oblasti Žďárských vrchů, rodinné pobyty
rodinné pobyty za příznivé ceny, krásné okolí Žďárských vrchů, sklářskou huť a jiné krásy naleznete u nás v Restauraci a hotelu U Hrocha na Vysočině
Restaurace a hotel U Hrocha
Velkoobchodní i maloobchodní prodej vepřového a hovězího masa
Zdravé maso od českých chovatelů. Porážka, bourání, nakládání masa i rozvoz. Maloobchodní i velkoobchodní prodej kvalitního a zdravého masa od společnosti JATKY Dolní Heřmanice s.r.o.
Ryze český výrobce hraček z Vysočiny
Poctivá česká výroba, hračky na míru, dětské hračky na přání zákazníka, nábytek do dětských pokojíčků nebo mateřských školek, reklamní předměty od společnosti Acti Bois CZ.
Rozkládací sedací soupravy - sedačky pro každodenní spaní,  prodej
Rozkládací sedací soupravy pro každodenní spaní prodává firma Petr Svoboda - Sedací soupravy Vysočina ze Žďáru nad Sázavou. V Jihlavě a okolí dodáváme pohodlné sedačky také pro menší prostory.
Gravírování technických štítků pro stroje - laserové i mechanické gravírování CNC frézou
V oblasti gravírování poskytuje pan Ivo Janšta z Velké Bíteše kompletní služby. Specializuje se na gravírování štítků pro stroje, laserové i mechanické CNC frézou.
Železářství v Bystřici nad Pernštejnem, prodej spojovacího materiálu, stavební chemie, nářadí
Železářství v Bystřici nad Pernštejnem, prodej spojovacího materiálu, stavební chemie, nářadí, servis elektronářadí, brusivo, kotevní technika, dveřní a bytové kování, vodoinstalační materiál.
Komfortní sedací soupravy pro váš domov - prodej, dovoz
Komfortní sedací soupravy prodává firma pana Petra Svobody ze Žďáru nad Sázavou - Sedací soupravy Vysočina, která dodává kvalitní nábytek pro zákazníky z Havlíčkova Brodu a okolí.
3D modely pro automotive, dřevěné a plastové formy pro prototypy - výroba
Výrobou 3D modelů pro automotive a dřevěných a plastových forem pro prototypy se v okolí Vysočiny zabývá společnost Plastpol, s.r.o. z Nové Vsi u Nového Města na Moravě.
Čištění kanalizací, monitoring potrubí a zkoušky vodotěsnosti
Servis a čištění kanalizačního potrubí a šachet, monitoring a opravy kanalizací, práce sacím bagrem a likvidace odpadu zajišťuje společnost Envirox s.r.o.
Docházkové systémy a zabezpečovací systémy - snímače, vrátníky a antény
Docházkové a zabezpečovací systémy Vám zajistí firma ELVIS ze Žďáru nad Sázavou, která nabízí systémy pro evidenci docházky, snímače, vrátníky nebo antény pro zabezpečovací systémy.
ELVIS