Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Žďár nad Sázavou
Staročeská, italská, mexická, japonská kuchyně Žďár nad Sázavou
ubytování, restaurace, stravování, orientální i česká kuchyně, hotel, hotelová vinárna, dětské i bezmasé pokrmy, sklářská huť, Privat wellness
Restaurace a hotel U Hrocha
Rychlá výstavba ekonomických dřevostaveb na klíč, moderní vzhled
Specialistou na rychlou výstavbu ekonomických dřevostaveb na klíč v Havlíčkově Brodě je firma Homestead, s.r.o. Staví bungalovy, moderní i tradiční domy.
Homestead, s.r.o.
Stylový nábytek do celé domácnosti – kombinace kvality a příznivé ceny
Široké spektrum nábytku k výběru a možnost vybavit na jednom místě celou domácnost přináší prodejna Nábytek NOVÝ BYT ve Žďáru nad Sázavou nedaleko Nového Města na Moravě a Havlíčkova Brodu.
Kvalitní automatické a poloautomatické štípače lze vyrobit přesně dle přání zákazníka
Výrobou automatických i poloautomatických štípačů se zabývá společnost Automatické štípače Sláma – František Sláma se sídlem v Osové Bítýšce. Stroje lze upravit libovolně dle přání zákazníka.
Automatické štípače Sláma František Sláma
Marmoleum – ekologická přírodní podlahová krytina pro Váš domov
Firma Pavel Kasal na Vysočině prodává a zajišťuje pokládku marmolea - kvalitní, přírodní a ekologické podlahové krytiny pro Váš domov.
Podlahy Pavel Kasal
Automatické závory pro parkovací systémy
Automatické závory pro parkovací systémy vyrábí společnost ELVIS ze Žďáru nad Sázavou. Dodáváme trubkové i profilové závory v délce od 2,5 do 9 metrů.
ELVIS
Pronájem jeřábů na bázi TATRA – výborné schopnosti jízdy v terénu
Pronájem spolehlivkých autojeřábů na bázi vozů TATRA, které mají výborné schopnosti jízdy v terénu a kompaktní rozměry, zajišťuje společnost Promi Moving s.r.o. v Třebíči a na Vysočině.
Kardany pro lesní stroje, servis spojovacích hřídelí i náhradní díly
Firma Kardany, spol. s.r.o. se sídlem nedaleko Brna se zabývá prodejem kardanů pro lesní stroje, spojovacích hřídelí a náhradních dílů, rovněž provádí i servis.
Stavební činnost, výstavba rodinných domů na klíč, dřevostavby
Výstavbu rodinných domů a dřevostaveb na klíč v Poličce i Svitavách zrealizuje firma Homestead, s.r.o., která má se stavební činností dlouholeté zkušenosti.
Homestead, s.r.o.
Útulné ubytování a celoroční pronájem chalupy na Vysočině - Chalupa u Popelků
Chalupa U Popelků leží nedaleko Nového Města na Moravě a poskytuje útulné a komfortní ubytování až pro deset osob a to celoročně.
Kvalitní jeřábnické práce a zvedání břemen – rodinná firma s více než 10 lety zkušeností
Zvedání břemen, zajištění obsluhy a precizní jeřábnické práce poskytuje v oblasti Vysočiny a Jihlavy společnost Promi Moving s.r.o. s vybavením o různé nosnosti a použitím i do těžkých terénů.
Privátní wellness – parní kabina, infrasauna, vířivka, masáže
Odpočinek a relaxaci v privátním wellness poskytuje Hotel U Hrocha ve Škrdlovicích u Velkého Dářka. Užít si můžete parní kabinu, infrasaunu, masážní vanu, chromoterapii i masáže.
Restaurace a hotel U Hrocha
Špičkové podlahové krytiny, které měníme v domech, bytech a komerčních budovách
O výměnu staré podlahové krytiny za novou se postará firma Podlahy Pavel Kasal ze Žďáru nad Sázavou. Kvalitní podlahy pokládáme v domech, bytech, komerčních a administrativních prostorách.
Podlahy Pavel Kasal
Školení, kvalitní zázemí a program – wellness, ubytování, návštěva sklárny
Kvalitní zázemí pro konání firemních akcí, jako jsou školení, semináře, motivační setkání i konference poskytuje hotel U Hrocha, který naleznete nedaleko Žďáru nad Sázavou.
Restaurace a hotel U Hrocha
Dřevostavby a domy na klíč - nízkoenergetické a rychlé bydlení na míru
Vlastní bydlení v nízkoenergetickém rodinném domě či v dřevostavbě na Vysočině Vám rychle a na míru zajistí společnost Homestead, s.r.o., která staví dřevostavby a domy na klíč.
Homestead, s.r.o.
QUICK-STEP plovoucí laminátová podlaha - pokládka od profesionálů
Společnost Podlahy Kasal poskytuje komplexní podlahářské práce a zajistí Vám pokládku plovoucí laminátové podlahy QUICK-STEP, která je velmi oblíbená díky svému atraktivnímu vzhledu a vlastnostem.
Podlahy Pavel Kasal
Kancelářský nábytek,  reprezentativní vybavení interiéru kanceláře na klíč
Vkusný kancelářský nábytek, který vytvoří z Vaší kanceláře příjemné pracovní prostředí pro jejich uživatele i návštěvníky, prodává Nábytek NOVÝ BYT. Vytváříme kanceláře na klíč.
Víkendové pobyty na Vysočině, cykloturistika, ubytování,Česká republika
Cykloturistické výlety, víkendové pobyty na Vysočině, ubytování za výhodnou cenu, tradiční sklářská výroba, chromoterapie a to vše a ještě mnohem více v našem hotelu.
Restaurace a hotel U Hrocha
Bydlete rychle a kvalitně v nízkoenergetickém domě dle Vašich představ.
Vlastní a kvalitní bydlení v nízkoenergetickém domě dle Vašich představ Vám zajistí specialisté v oboru - firma Homestead s.r.o. na Vysočině.Bydlete rychle a kvalitně!
Homestead, s.r.o.
Profesionální štípací automaty na dřevo - stroje poctivé české výroby
Profesionální stroje pro výrobu a zpracování dřeva prodává firma Automatické Štípače Sláma, z okresu Žďáru nad Sázavou. Pořiďte si vlastní štípací automat poctivé české výroby.
Automatické štípače Sláma František Sláma
Ideální rodinná dovolená - pobyty s polopenzí za příznivé ceny
Ideální rodinnou dovolenou prožijete v Restauraci a hotelu U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou. Vyberte si jeden z pobytů s polopenzí za příznivé ceny a poznávejte s Vašimi blízkými krásy kraje Vysočina.
Restaurace a hotel U Hrocha
Moderní energeticky úsporné dřevostavby, typové bungalovy na klíč
Dřevostavby se těší stále větší oblibě. Kompletní služby ve výstavbě moderních energeticky úsporných dřevostaveb na Vysočině poskytuje společnost Homestead, s.r.o. Postaví typové bungalovy na klíč.
Homestead, s.r.o.
Výroba kardanových hřídelí na zakázku - kardanové hřídele dle potřeb zákazníka
Naše firma Kardany spol. s.r.o. z Velké Bíteše poskytuje, opravuje a vyvažuje průmyslové pohony, kardany, spojovací a kardanové hřídele. Také zhotovíme originální díly podle přání zákazníka.
Nábytkové studio - sortiment nábytku pro kompletní zařízení bytu či kanceláře
Vybavte Váš dům, byt nebo kancelář vkusným, nadčasovým a stylovým nábytkem a bytovými doplňky z nábytkového studia Nábytek NOVÝ BYT, které naleznete ve Žďáru nad Sázavou.
Servis, oprava kardanových hřídelí a průmyslových pohonů
Oprava spojovacích a kloubových hřídelí, kardanové hřídele, náhradní díly, průmyslové pohony, vyvažování kardanů, řešení pro jakékoliv nákladní auto