Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Žďár nad Sázavou
Valivá ložiska a strojní díly pro hydrauliku, pneumatiky nebo pohony - TROMA spol. s.r.o.
Společnost TROMA spol. s.r.o. ze Žďáru nad Sázavou poskytuje prodej špičkových valivých ložisek, prodej strojních dílů a profesionální servis.
Prodej štípacích automatů pro zpracování palivové dřeva - stroje od českého výrobce
Pořiďte si štípací automat pro zpracování a výrobu palivového dříví. Jsme firma Automatické štípače Sláma z Osové Bítýšky a dodáváme kvalitní techniku, která vám usnadní práci.
Automatické štípače Sláma František Sláma
Veterinární laparoskopické operace, 3D laparoskopie, ultrazvukové vyšetření
Komplexní veterinární služby od laparoskopické operace, vyšetření ultrazvukem, videoendoskopie až po moderní 3D laparoskopii zajistí naše veterinární ordinace MVDr. Petra Johanidese.
MVDr. Petr Johanides Veterinární klinika
Dovoz, prodej a výkup užitkových a nákladních automobilů, návěsů a přívěsů, mycí linka pro nákladní automobily
Společnost Dvořák truck - servis s.r.o. nabízí dovoz, prodej, výkup, protiúčet užitkových a nákladních automobilů, včetně přívěsů a návěsů osvědčených značek.
Kácení stromů, výškové práce Žďár nad Sázavou – profesionální služby za příjemnou cenu
Máte na zahradě strom, který už by delší dobu potřeboval pokácet? Neodkládejte to a předejděte tak zbytečným problémům a reálnému nebezpečí. Najměte si odborníka, který vše zařídí.
Elektroinstalace Žďár nad Sázavou, montáže, opravy, revize, zkoušky, elektrická zařízení, montáž hromosvodů
Firma Elektroinstalace František Zikmund se zabývá veškerou činností týkající se elektrických zařízení. V rámci své činnosti nabízím svým zákazníkům montáže, opravy, revize a zkoušky el. zařízení.
Renovace starých, zničených podlah v bytových interiérech od profesionálů
Nechte si zrenovovat starou, poničenou podlahu ve vašem bytě od skutečných profesionálů. Kompletní podlahářský servis zajišťuje na Vysočině firma Podlahy Pavel Kasal ze Žďáru nad Sázavou.
Podlahy Pavel Kasal
Prosetínské trubičky – lahodný cukrářský výrobek z listového těsta
Máte rádi sladké a přemýšlíte o tom kam si skočit pro něco dobrého? Máme pro vás výborný tip vyzkoušejte Prosetínské trubičky, které jsou pro svou lahodnou chuť velmi oblíbené.
Stavební činnost, rekonstrukce, zateplování budov, kamenné zídky, zhotovení litého kamenného koberce, projekty
Společnost HAPPY STAVBY s.r.o. se sídlem v okrese Žďár nad Sázavou se zabývá veškerou činností v oboru stavebnictví. Součástí naší činnosti jsou také návrhy, rozpočty, projekty a poradenství.
Elektrikářské práce a dodávka elektroinstalačního materiálu – ušetříme váš čas a peníze
Chcete zabránit úderu blesku do vašeho domu? Chraňte sebe a svůj majetek a nechte si namontovat hromosvod od firmy Elektro Bureš, která provádí elektrikářské práce.
Penzion Na Hájence – příjemné ubytování v apartmánech nebo mobilních domech
Lesní společenství obcí v Bystřici nad Pernštejnem se nezabývá pouze prodejem a těžbou dřeva, ale také nabízí příjemné ubytování v penzionu Na Hájence.
Kompletní vybavení do celého bytu včetně nové kuchyně – moderní interiéry nejen pro mladé
Nová kuchyň, nábytek do obýváků, ložnic, dětských pokojů a další vybavení do celého bytu prodává na e-shopu nebo přímo v prodejně společnost Nábytek NOVÝ BYT na Vysočině.
Obec Bohuňov -  malebná obec na Vysočině láka na výlety, lyžařské i cyklo trasy
Obec Bohuňov leží v okrese Žďár nad Sázavou v nádherném prostředí Vysočiny a nabízí se jako skvělý výchozí bod pro okolní výlety na hrady, zámky a zříceniny.
Hotel, penzion pro cyklisty – zažijte báječnou cykloturistiku na Vysočině
Ideální ubytování pro cyklisty v krásné a poklidné vesničce Škrdlovice u Velkého Dářka nabízí hotel U Hrocha. Místo, odkud můžete poznávat Žďárské vrchy i Vysočinu.
Restaurace a hotel U Hrocha
Revize plynu a montáže plynových kotlů nebo plynovodů od Jaroslav Koten
Pan Jaroslav Koten z okresu Žďár nad Sázavou působí jako plynař a může pro Vás udělat revize kotlů a plynovodů, ale i jejich inspekce, opravy nebo montáže.
Luxusní ubytování v apartmánech a skvělá kuchyně v Resort Sněžné Amanita
Resort Sněžné Amanita leží v překrásném okolí Žďárských Vrchů a díky svému skvělému ubytování, báječné restauraci a krásnému okolí si vysloužil hodnocení čtyř hvězdiček.
Obec Březské okres Žďár nad Sázavou, kopcovitá krajina, kaplička, boží muka, Býčí skála, rybník Halda
Obec Březské se nachází na území okresu Žďár nad Sázavou a v současné době má cca. 185 obyvatel. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1349.
CT vyšetření Vašeho psa nebo kočky - počítačová tomografie a operace
CZ vyšetření Vašeho psa nebo kočky si můžete nechat udělat na moderní veterinární klinice MVDr. Petra Johanidese, která disponuje moderním lékařským zařízením, které usnadní život Vašim miláčkům.
MVDr. Petr Johanides Veterinární klinika
Výhodné ubytování a stravování - nejen pro příznivce běžeckých tratí a biatlonu
Výhodné ubytování a stravování nejen pro příznivce běžeckých tratí a biatlonu naleznete v Restauraci a hotelu U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou, kde se o vás opravdu špičkově postarají.
Restaurace a hotel U Hrocha
Zakázková výroba bioklimatických hliníkových pergol s regulací stínění, odvětráváním přehřátého vzduchu
Bioklimatickou hliníkovou pergolu, která funguje jako protidešťová zábrana, umožňuje regulaci stínění a navíc odvětrání přehřátého vzduchu, vyrábí na zakázku firma Keranos s.r.o. z Velké Bíteše.
Zajištění CT vyšetření pro kočky a psy - počítačová tomografie
CT vyšetření pro kočky a psy a počítačovou tomografie či neurologické vyšetření pro Vás zajistí Veterinární klinika MVDr. Petr Johanides ze Žďáru nad Sázavou.
MVDr. Petr Johanides Veterinární klinika
Zábavní park Šikland - čeká na Vás strašidelný zámek, westernové městečko nebo aquapark
Zábavní park Šikland je největší přírodní park v České republice a můžete se v něm těšit na westernové městečko, přírodní aquapark, strašidelný zámek a mnohé další atrakce pro děti i dospělé.
Sítě do oken a dveří jako užitečná ochrana proti nepříjemnému hmyzu
Účinná ochrana proti nežádoucímu hmyzu. To jsou sítě do oken a dveří v mnoha provedeních a designech od firmy Ing. Martin Zachrla sídlící ve Zbýšově v okolí Brna.
Pohodové víkendové pobyty s polopenzí - žádaná lokalita, férové ceny
Pohodové víkendové pobyty s polopenzí naleznete u Restaurace a hotelu U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou. Navštivte turisticky žádanou lokalitu Vysočina a ubytujte se za férové ceny.
Restaurace a hotel U Hrocha
Prodej a odborné položení korkových a jiných druhů podlah
Prodej a odborné položení koberců, korkových, plovoucích i laminátových podlah, linolea a marmolea zajistí v oblasti Jihlavy pan Pavel Kasal
Podlahy Pavel Kasal