Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Žďár nad Sázavou
Výstavba domů, rekonstrukce bytů a bytových jader
Stavební a řemeslnické práce, instalace, zhotovení střech při rekonstrukcích a výstavbách budov poskytuje společnost Stodola – Herálec, okres Žďár nad Sázavou.
Stavební firma Stodola - Herálec Jiří Stodola
Velké Dářko - ubytování, wellness Vysočina, cyklistika, turistika
Velké Dářko - ubytování v restauraci a hotelu U Hrocha s možností využití privat wellness infrasaunu, vířivou vanu, relaxaci v parní kabině, masáže.
Restaurace a hotel U Hrocha
Obec Uhřínov, okres Žďár nad Sázavou, přírodní park, ski areál Fajtův kopec, rozhledna, kostel
Obec Uhřínov, okres Žďár nad Sázavou, přírodní park, ski areál Fajtův kopec, rozhledna, kostel Povýšení sv. Kříže, Kamenné kříže, cyklostezky.
Formy pro automobilový průmysl – výroba podle negativů a modelů
Formy pro automobilový průmysl dodává společnost Plastpol, s.r.o. z Nové Vsi u Nového Města na Moravě. Jejich výrobu provádíme podle negativů nebo konkrétních modelů.
Obec Kyjov – krásná příroda Vysočiny, přírodní i kulturní památky
Malebná obec Kyjov v kraji Vysočina, chráněná území, říjnová pouť a krásná příroda v okolí, řada památek a zajímavostí nedaleko naší obce.
Moderní sedací soupravy - dovoz nové a odvoz staré sedačky na separační dvůr
Moderní sedací soupravy dodává v Jihlavě a okolí firma pane Petra Svobody - Sedací soupravy Vysočina, která se vám postará o dovoz nové sedačky a odvoz té staré na separační dvůr.
CNC výroba komponentů pro strojírenskou výrobu a automatické linky - kladky, lišty
CNC výrobou komponentů pro strojírenskou výrobu a automatické linky se zabývá naše společnost Plastpol, s.r.o. z Nové Vsi u Nového Města na Moravě. Dodáváme kladky, lišty, hřebeny a další díly.
Soukromá vířivka, relaxace a odpočinek Žďár nad Sázavou
Romantika pro dva v hotelu U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou ve vířivé vaně se světelnými efekty. Naprosté soukromí a relaxování za velmi příjemnou cenu.
Restaurace a hotel U Hrocha
Malířské, fasádní a průmyslové barvy Žďár nad Sázavou, tónovací centrum, nátěrové hmoty
Malířské, fasádní a průmyslové barvy Žďár nad Sázavou, tónovací centrum, nátěrové hmoty, barvy na dřevo, barvy na kov, barvy na beton, penetrace, protiplísňové přípravky, bezbarvé, lazurovací laky.
Střední odborná škola Nové Město na Moravě, učební i studijní obory, maturita, nástavbové studium
Střední odborná škola Nové Město na Moravě, učební i studijní obory, maturitní zkoušky, nástavbové studium, instalatér, ošetřovatel/ka, truhlář, ekonomika a podnikání, logistika v dopravě.
Obec Vatín v kraji Vysočina, okres Žďár nad Sázavou, náves s kaplí, hokejový klub HC Vatín
Obec Vatín v kraji Vysočina, okres Žďár nad Sázavou, náves s kaplí, hokejový klub HC Vatín, Kaple Panny Marie Bolestné, kaplička za vesnicí, Boží muka.
Městys Bobrová v kraji Vysočina, Žďár nad Sázavou, Muzeum panenek, socha sv. Jana Nepomuckého
Městys Bobrová v kraji Vysočina, Žďár nad Sázavou, Muzeum panenek, socha sv. Jana Nepomuckého, Bílkův mlýn, kostel sv. Petra a Pavla, kostel sv. Markéty.
Výměna dveří a zárubní – nové dveře a obložkové zárubně rychle a bez starostí
Společnost Interiérové dveře Kasal ze Žďáru nad Sázavou zajistí rychlou výměnu interiérových dveří a starých zárubní. Spolehněte se na naše profesionální služby, znalosti i zkušenosti.
Pavel Kasal Podlahy Kasal
Zdravá výživa, zdravěnka, prodej kvalitních bio potravin
Prodej zdravé výživy, kvalitních BIO produktů, čerstvého pečiva, ovoce i zeleniny, koření a jiné najdete na Vysočině ve Žďáru ve zdravěnce Top Vital
Základní škola s rozšířenou výukou angličtiny, důrazem na ekologii a programem Erasmus
Kvalitní vzdělání ve škole rodinného typu poskytuje Základní škola a mateřská škola Sněžné, příspěvková organizace z okresu Žďár nad Sázavou. Učíme a rozvíjíme děti po všech osobnostních stránkách.
Interiérové dveře a zárubně za skvělé ceny
Prodejem a montáží interiérových dveří a zárubní se ve Žďáru nad Sázavou a jeho okolí zabývá společnost Interiérové dveře Kasal. Interiérové dveře Kasal to je široká nabídka dveří za skvělé ceny.
Pavel Kasal Podlahy Kasal
Lyžařské vosky MAPLUS, nástroje a sady pro voskování univerzálních i závodních lyží, prodej
Profesionální vosky pro univerzální i závodní lyže zajišťuje firma BRIKO - MAPLUS Ski Wax Ivana Fousková sídlící ve Lhotce u Ostravy. Kvalitní navoskování pro perfektní jízdu.
Přesné plastové výlisky, lisování, zpracování, montování do sestav
Zakázkovou výrobu výlisků z plastických hmot včetně potisku Vašeho loga Vám poskytne společnost EVRA, spol. s r.o. se sídlem Hrbov 45 ve Velkém Meziříčí v okrese Žďár nad Sázavou.
Zařízení pro logistiku a přemísťování těžkých břemen
Zdvíhací zařízení a manipulační techniku pro strojírenství, stavebnictví, logistiku konstruuje, vyrábí a dodává společnost UNIMAN s.r.o., okres Žďár nad Sázavou.
Exkluzivní vstupní exteriérové dveře – prodej, montáž, zaměření
Moderní a kvalitní vstupní exteriérové dveře se zcela unikátním designem naleznete mezi sortimentem společnosti Interiérové dveře Kasal ze Žďáru nad Sázavou.
Pavel Kasal Podlahy Kasal
Lisovací nástroje a formy pro automobilový průmysl
Expresní zakázkovou výrobou střižníků, matic, tvářecích nástrojů a forem pro automotive se zabývá společnost EICHLER COMPANY a.s., Žďár nad Sázavou.
Nové byty do OV - vyhledávaná lokalita v Bystřici nad Pernštejnem
Nové byty do osobního vlastnictví v rámci komplexu Residence Forota v Bystřici nad Pernštejnem. Lokalita na Rovinkách, ideální místo k bydlení, skvělá občanská vybavenost a dopravní dostupnost.
Dřevěné hračky na zakázku, propracovaný dětský nábytek a zařízení do MŠ a jeslí, výroba
Dřevěné houpací koně či autíčka na míru vyrábí společnost Acti Bois CZ, s.r.o. s provozovnou v Dobré Vodě. Dokážeme zhotovit cokoli, co si zákazník přeje včetně dřevěných odrážedel.
Obložkové zárubně z kvalitních a odolných materiálů
Vyměňte staré kovové zárubně za nové obložkové, které dodají Vašemu domovu šmrnc. Moderní obložkové zárubně v mnoha dekorech a barevných provedení dodává Interiérové dveře Kasal ze Žďáru nad Sázavou.
Pavel Kasal Podlahy Kasal
Porážka jatečných zvířat, odborné bourání a nakládání hovězího i vepřového masa, rozvoz
Profesionální porážku hospodářských zvířat pocházejících pouze od českých chovatelů dlouhodobě poskytuje společnost JATKY Dolní Heřmanice s.r.o. z Dolních Heřmanic.