Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Kroměříž
Průmyslové dopravní a zvedací zařízení-dopravní technika na klíč
Výrobce dopravní techniky na klíč z okresu Kroměříž je Chropyňská strojírna a.s. - dodává průmyslové dopravní a zvedací zařízení pro automobilový průmysl.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Odtahové služby osobních i nákladních automobilů od Jaroslav Vybíral
Pan Jaroslav Vybíral z Kroměříže nabízí služby odtahové a je připraven pomoci s odtažením Vašeho osobního automobilu nebo nákladního vozu.
Hudební výuka na klavír, housle, flétnu, saxofon a výtvarný, taneční kroužek na Soukromé ZUŠ D-MUSIC
Soukromá základní umělecká škola D-MUSIC s.r.o. z Kroměříže má pro Vaše ratolesti připravené umělecké kroužky v podobě hudební výuky na klavír, housle, flétnu a výtvarný a taneční kroužek.
Eshop 3M výrobky - ochranné pomůcky, prostředky, lepící pásky 3M
Společnost G3 s.r.o. z regionu Zlínský kraj zpracovává materiály 3M a zabývá se prodejem 3M výrobků. Provozuje eshop, kde můžete zakoupit ochranné pomůcky, prostředky, lepící pásky a další výrobky 3M.
Zapalovací soupravy pro motocykly, vodní skútry, čluny-výroba, eshop
Firma VAPE Kroměříž se zabývá výrobou a prodejem elektropříslušenství pro motocykly, vopní čluny, skútry. Zapalovací soupravy, alternátory, regulátory lze koupit přes náš eshop.
VAPE spol. s r.o. Elektro příslušenství pro motocykly
Dovozce, prodejce obytných vozů Frankia - luxusně vybavený karavan
TOPTRADE s.r.o. ze Zlínského kraje je dovozce a prodejce obytných vozů Frankia a vestaveb Globe traveller. Luxusně vybavený karavan je základ skvělé dovolené, můžete jej vyzkoušet v naší půjčovně.
Trojdílná, pětidílná, skládaná nábytková dvířka T.segment
Skládaná nábytková dvířka T.segment od firmy Trachea z okresu Kroměříž patří k poslední trendům. Vybírat můžete trojdílná či pětidílná, možnost kombinace povrchových úprav.
Výroba dopravních, zvedacích systémů, zařízení pro přepravu velkých celků
Výroba a instalace závěsných dopravních systémů a skladové zvedací techniky jsou činností firmy Chropyňská strojírna z okresu Kroměříž. Jde o zařízení pro přepravu velkých celků.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Arboristika - kácení stromů v celku, rizikové postupné kácení za použití arboristického vybavení
Zahrady Tomáš Vávra působí v oboru arboristika. Mají dostatek zkušeností pro kácení stromů v celku i postupné, rizikové kácení pomocí arboristického vybavení. Působí v regionu Kroměříž, Olomouc, Brno.
Servis ručního, elektrického nářadí Narex, Bosch
U prodejce ručního, elektrického nářadí Narex a Bosch, firmy NAREX SERVIS Hulín, můžete využívat i poprodejní servis. Klientelu máme v okrese Kroměříž.
Prodej pracovních oděvů, obuvi, ochranných pracovních pomůcek
V prodejně Pracovních oděvů Študent v Bystřici pod Hostýnem naleznete široký sortiment ochranných pracovních pomůcek, pracovních oděvů a obuvi.
Stavební práce Kroměříž, rekonstrukce historických objektů, tesařské, klempířské a pokrývačské práce
Společnost Ing.Nedoma s.r.o. se zabývá stavebními pracemi v oborech HSV i PSV.Specializujeme se především na rekonstrukce, kdy nabízíme zednické, zateplovací, tesařské, klempířské a pokrývačské práce.
Půjčovna svatebních, společenských, večerních šatů - možnost zapůjčení i prodej modelů ve svatebním salonu Dream Dress
Svatební salon Dream Dress Kroměříž-Zlínský kraj je půjčovna svatebních i společenských, večerních šatů. U nás máte možnost zapůjčení šatů v různých cenových relacích, mnoho modelů na prodej.
Kvalitní tiskárna-polygrafické služby, ofsetový a digitální tisk
Tiskárna Kodiak print s.r.o. Holešov v okrese Kroměříž nabízí polygrafické služby pro firmy. Díky moderním tiskařským strojům jsme ofsetový a digitální velkoplošný tisk posunuli na vyšší level.
KODIAK print s.r.o. Komplexní polygrafické služby Holešov
Obec Skaštice, Zlínský kraj, Hornomoravský úval, odpočinkové zóny, rybník, cykloturistika
Obec Skaštice leží asi 5 km od města Kroměříže v úrodné rovině Hornomoravského úvalu ve Zlínském kraji. K obci patří část "Horní zahrady", která navazuje na stejnojmennou část města Kroměříže.
Profesionální arboristické práce - kácení, ořez, odborné posudky
Nemusíte se bát rizik, které přináší vzrostlé stromy, firma Zahrady Tomáš Vávra zpracuje odborné posudky a provede kácení či ořez stromů. Arboristické práce provádí v regionu Kroměříž, Olomouc, Brno.
Označovací, podlahové pásky 3M samolepící tvarové výseky
Prodejem výrobků 3M se zabývá firma G3 s.r.o. z okresu Kroměříž. Distribuujeme označovací barevné pásky, protiskluzné podlahové pásky 3M i samolepící tvarové výseky.
Průmyslová dopravní technika, dopravníkový systém a linky na klíč
Bohaté zkušenosti s dodávkami dopravních linek a dopravníkových systémů na klíč má společnost Chropyňská strojírna, a.s. ze Zlínského kraje. Uplatnění nacházejí zejména v automobilových provozech.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Správa nemovitostí, bytových domů - provozní, evidenční služby včetně vedení účetnictví
Společnost Hučík s.r.o. Kroměříž zajišťuje v oblasti správy nemovitostí veškeré služby - evidenci, vedení účetnictví i provozní správu bytových domů. Působí v lokalitě Otrokovice, Vyškov i Hranice.
Eshop s pracovními oděvy - softshellové, fleecové bundy, vesty, mikiny
Snadný nákup pracovních oděvů můžete provést přes eshop firmy ŘEMPO VEGA Kroměříž. Najdete zde pracovní oděvy pro různé profese i pro běžné nošení - softshellové, fleecové bundy, vesty, mikiny.
Pronájem obytného vozu Laika na dovolenou - půjčovna luxusních karavanů
Společnost TOPTRADE s.r.o. Holešov má v půjčovně luxusní karavany - obytné vozy Laika, rezervujte si v předstihu pronájem obytného vozu na dovolenou, klientů z regionu Zlínský kraj je mnoho.
Ruční a přístrojová lymfodrenáž – pečujte o své zdraví v našem studiu
Necítíte se poslední dobou úplně ve formě? Máte různé zdravotní problémy jako jsou třeba bolesti hlavy? Detoxikujte své tělo pomocí lymfodrenáže.
Kompletní podlahářské práce - pokládka podlahy do domácnosti, firmy
Kompletní podlahářské práce pro Vás v lokalitě Kroměříž, Holešov nebo Přerov zajistí firma Podlahy Zavadil. Ať už jste vybrali podlahy do domácnosti nebo firmy, nechejte pokládku na nás.
Ekologická likvidace, vývoz a proplach jímek, žump a septiků od Odpady Kojecký
Opady Kojecký pana Stanislava Kojeckého z Ludslavic z okresu Kroměříž se zabývá ekologickou likvidací, vývozem a proplachem odpadních žump, jímek a septiků.
Hotel Hvězda, ubytování Kroměříž, dovolená v ČR, výlet Kroměříž
Pohodové a velmi příjemné ubytování za bezkonkurenční ceny nabízí Hotel Hvězda v Kroměříži.