Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Kroměříž
Pilové pásy na řezání stavebního řeziva – vhodné nejen pro provozovatele pil a zpracovatele dřeva
Různé druhy pilových pásů vhodné pro provozovatele pil a zpracovatele dřeva k řezání stavebního řeziva má ve svém bohatém sortimentu společnost Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o. ve Zlíně.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Autovrakoviště vyřeší odvoz a likvidace nepojízdného vozu i motocyklu
Odvoz i likvidaci nepojízdného vozu a motocyklu za Vás vyřeší Autovrakoviště Třebětice - Roman Kamenec. Najdete nás nedaleko Kroměříže, působíme především v regionu Zlínský kraj nebo Přerov.
Autovrakoviště TŘEBĚTICE Roman Kamenec
Útulné pokoje s klimatizací - kvalitní ubytování v penzionu
Penzion Menšík v Kroměříži poskytuje kvalitní ubytování v útulných pokojích s klimatizací. V průběhu festivalů, výstav a letních prázdnin je vhodné provést rezervaci s dostatečným předstihem
Penzion MENŠÍK Kroměříž Vojtěch Menšík
Výkopové a zemní práce s minibagrem - rychlé terénní úpravy
Firma Pavel Páleníček se specializací na studnařské práce provádí v regionu Kroměříž, Zlínský kraj i výkopové a zemní práce s minibagrem, s kterým jsou terénní úpravy rychlé.
Pavel Páleníček - Čištění studní
Nábytek do bytu, kuchyně, jídelny, ložnice, dětského pokoje, kanceláře - výhodný nákup přes eshop
Český výrobce nábytku - Iveli Kroměříž provozuje eshop enabytek-iveli.cz, kde můžete vybrat nábytek do kanceláře i bytu - kuchyně, jídelny, ložnice, dětského pokoje, obýváku. S námi je nákup výhodný.
Nábytek Iveli - Ing. Libor Vodica Dřevěné obaly, bedny Zlínský kraj
Recyklace plastových materiálů, technologických odpadů
Společnost Remiva Chropyně zajišťuje výkup a recyklaci plastových technologických odpadů z výrobu, recyklace plastových materiálů do formy plastové drtě či regranulátu.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Rostlinná výroba zaměřena na pícniny - kukuřice na zrno, siláž, ječmen jarní
Farma Holešov s.r.o. patří mezi významné zemědělské firmy ze Zlínského kraje. Pěstuje obiloviny i pícniny - kukuřici a ječmen jarní.
Farma Holešov, s.r.o. Zemědělská prvovýroba www.farma-holesov
Kovošrot Bystřice pod Hostýnem - sběr, výkup, zpracování železného odpadu
O kompletní zpracování včetně sběru a výkupu kovošrotu se postará společnost Trojek a.s. na provozovně v Bystřici pod Hostýnem, která má k dispozici skvělé technické vybavení.
Trojek, a.s. Bystřice pod Hostýnem
Lehké a ohebné hadice z měkčeného PVC s výstužnou spirálou z polymeru PVC
Firma DLplast ze Zlínského kraje vyrábí lehké a ohebné hadice z měkčeného PVC s výstužnou protinárazovou spirálou z tvrzeného PVC i další typy průmyslových hadic s ocelovou spirálou.
DLplast, s.r.o. Výrobce flexibilních průmyslových hadic
Prodej náhradních dílů, autodílů na veškeré vozy za bezkonkurenční ceny
Autoservis Došlík Kroměříž nabízí prodej náhradních dílů, autodílů na veškeré vozy za bezkonkurenční ceny. Svěřte nám svůj vůz, autodíly Vám zajistíme a auto opravíme.
Petr Došlík - Autoservis Kroměříž www.autoservis-doslik.cz
Vchodové, balkonové, terasové dveře - plastové, hliníkové posuvné dveře HS portál
Fajn okna Morava Kroměříž, to je kvalita a styl pro váš domov. Moderní řešení v podobě zdvižně-posuvných dveří HS portál - plastové, hliníkové. Mnoho variant vchodových, balkonových, terasových dveří.
Fajn Okna Morava s.r.o. Dodavatel oken, dveří Kroměříž
Pilové pásy na řezání kovů, plastů, molitanu, textilu a papíru
Odborníkem na výrobu, prodej a servis pilových pásů je firma Nástrojářství Zdeněk Kuchař z Kroměříže. Vyrábí mimo jiné i pilové pásy na řezání kovů, plastů, molitanu, textilu a papíru.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Přívěsy, transportéry, přepravníky pro osobní a užitková vozidla do 3,5 tuny - prodej a servis přívěsných vozíků HUMBAUR
MANAP KM Břest dodá spolehlivé a kvalitní přívěsy HUMBAUR pro zájemce ze Zlínského kraje. Pro osobní i dodávková vozidla do 3,5 tuny je tu více možností - přívěsné vozíky, přepravníky, transportéry.
MANAP KM s.r.o. Prodej přívěsů, podvalníků Zlínský kraj
Eshop, prodej, servis vah  - elektronické váhy obchodní, technologické, lékárenské, laboratorní, pro domácnost
Společnost Selva - váhy s.r.o. z Hulína u Kroměříže je dodavatel vah všeho druhu - elektronické obchodní váhy, technologické, laboratorní, lékárenské, pro domácnost. Provozuje eshop a řeší servis vah.
Selva - váhy s.r.o. Váhy a vážící systémy na zakázku
Čištění vrtané studny - pravidelné čištění, regenerace vrtů jako prevence znečištění vody
Firma Pavel Páleníček z Martinic u Kroměříže provádí pravidelné čištění, regeneraci studničních vrtů kvůli prevenci znečištění vody. Čištění vrtané studny děláme šetrným způsobem. Působíme na Moravě.
Pavel Páleníček - Čištění studní
Montáž PVC, plastových oken Gealan, Veka a hliníkových systémů Aluprof - fajn okna Morava
Společnost Fajn Okna Morava s.r.o. z Kroměříže je dodavatelem plastových oken Gealan, Veka a hliníkových systémů Aluprof. Montáže realizuje především ve Zlínském kraji, okolí Přerova, Vyškova.
Fajn Okna Morava s.r.o. Dodavatel oken, dveří Kroměříž
Prodej použitých, repasovaných strojů, opravy, repase drtičů, nožových mlýnů
Společnost Marcus z regionu Zlínský kraj, zajišťuje prodej použitých, repasovaných strojů na recyklaci plastů a provádí repase a opravy drtičů, nožových mlýnů i jiných strojů.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Farma Holešov, rostlinná a živočišná výroba, obiloviny, luštěniny a olejnatá semena
Společnost Farma Holešov s.r.o. se zaměřuje na rostlinnou i živočišnou výrobu. Soustředí se na dodržení zásad správné zemědělské praxe a dosažení trvale udržitelného, konkurenceschopného zemědělství.
Farma Holešov, s.r.o. Zemědělská prvovýroba www.farma-holesov
Sleva 20% na pneumatiky při přezutí a technická prohlídka vozu zdarma
V Autoservisu Petr Došlík Kroměříž Vám bude při přezutí pneumatik provedena technická prohlídka vozu zdarma a můžete využít slevy 20% na nové pneumatiky.
Petr Došlík - Autoservis Kroměříž www.autoservis-doslik.cz
Kanadské borůvky v kontejnerech - prodej sazenic borůvek pro pěstování na zahradě i balkoně
Okrasná školka Záčíčí u Kroměříže je distribučním partnerem firmy Konifery na Moravě, na prodej sazenice borůvek v kontejnerech. Kanadské borůvky lze pěstovat na zahradě i balkoně.
Okrasná školka Záříčí s.r.o. Produkce a prodej dřevin
Pobyt v Kurovickém lomu - ubytování, luxusní apartmány s vlastní terasou a přednášková místnost pro firemní akce
Pobyt v Kurovickém lomu znamená luxusní ubytování v apartmánech s terasou - nedaleko Zlína. Je to krásné místo pro páry. Ideální i pro firemní akce, protože máme k dispozici i přednáškovou místnost.
Kurovický lom
Dřevěné obaly - palety, bedny ze dřeva s víkem, s kartonem, z OSB desek i z překližky
Pokud chcete přepravit či skladovat své zboží v praktických obalech ze dřeva, firma Dřevoobaly Iveli Kroměříž dodá širokou škálu produktů - palety, dřevěné bedny s víkem, s kartonem, z OSB, překližky.
Nábytek Iveli - Ing. Libor Vodica Dřevěné obaly, bedny Zlínský kraj
Erasmus+ na Gymnáziu Kroměříž - Projektový týden je zábava, poznání a rozvoj v jednom
Díky programu Erasmus+ se můžeš zapojit na Gymnáziu Kroměříž i letos do Projektového týdne - vyber si projekt, který tě zajímá a bude to zábava. Poznávej nové lidi, místa, kultury. Ukaž, co v tobě je!
Gymnázium Kroměříž
Dodavatel elektrotechniky pro průmysl, komerční použití - rozvaděče, přístroje nízkého napětí, pohony, procesní instrumentace
Divize elektrotechniky ve společnosti ELEXIM a.s. Kroměříž se zaměřuje na zajištění dodávek širokého portfolia produktů pro průmysl i komerční použití - rozvaděčů, přístrojů nízkého napětí, pohonů aj.
ELEXIM a.s. Nabíjecí stanice pro elektromobily
Flexibilní polyuretanové hadice vyztužené ocelovým drátem, PVC spirálou
Firma DLplast, s.r.o. Holešov je předním výrobcem a dodavatelem flexibilních průmyslových hadic v ČR. Vyrábí různé typy polyuretanových hadic vyztužených ocelovým drátem a PVC spirálou.
DLplast, s.r.o. Výrobce flexibilních průmyslových hadic