Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Kroměříž
Nářezové centrum velkoplošného materiálu - velkoplošná pila HOMAG
Ve společnosti TECH-VOLT, s.r.o. jsme rozšířili výrobní činnost o velkokapacitní řezání materiálů, k dispozici je velkoplošná pila HOMAG - nové nářezové centrum velkoplošného materiálu v Kroměříži.
Výkup plastového odpadu - plastový technologický odpad z výroby vykoupíme a zpracujeme
Ve firmě Remiva s.r.o. se zabýváme výkupem plastového odpadu. Vykoupíme a zpracujeme plastový technologický odpad z výroby. Spolupracují s námi firmy převážně z lokality Zlínský, Jihomoravský kraj.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Osteologické pracoviště, osteoambulance - diagnostika, léčba osteoporózy
Mediekos Ambulance, s.r.o. má další specializované osteologické pracoviště v regionu Zlínský kraj - v Kroměříži, Náměstí Míru 3760/11. Osteoambulance řeší diagnostiku a léčbu osteoporózy.
Mediekos Ambulance, s.r.o. Osteocentrum Kroměříž
Nástavby nákladních vozidel se specializací na kontejnerové nosiče a sklápěče
Firma FORNAL trading Kroměříž patří mezi přední výrobce nástaveb nákladních vozidel na českém trhu, zabýváme se vývojem a modernizací našich výrobků se specializací na kontejnerové nosiče a sklápěče.
FORNAL trading s.r.o. Výrobce nástaveb nákladních vozidel
Vsakovací systémy, zasakovací trativody-levné řešení odvádění vody z pozemků
Vsakovací systémy jsou levné řešení, jak odvést vodu ze zpevněných ploch. Budování zasakovacích, vsakovacích trativodů, krechtů provádí firma Robicont Chropyně - působnost Zlínský kraj.
ROBICONT Robert Lučan Průmyslový sběrný dvůr Chropyně
Výhodná cena na elektrospotřebiče 2. jakosti - pračky, ledničky Miele, Whirlpool, Haier, AEG se slevou
Obchodní dům Morava v Holešově funguje jako prodejna elektro a železářství. V elektru lze se slevou pořídit elektrospotřebiče 2. jakosti, např. pračky, ledničky. Zajištěna doprava pro Zlínský kraj.
Obchodní dům Morava Holešov s.r.o. Prodejna elektro, železářství
Pohřební ústav Konkordia nabízí pomoc při zařízení pohřbu, kremace
Pohřební ústav Kroměříž - Pohřební služba KONKORDIA s.r.o. poskytne klientům pomoc při zařízení pohřbu i kremace včetně tisku smutečních oznámení, zprostředkování fotografa, hudby, květin.
Pohřební služba KONKORDIA s.r.o. pohřební ústav
Výroba, montáž skleníků z lexanu, atypických rozměrů
Montáž skleníků z lexanu zajišťuje společnost Skleníky Bureš Kroměříž. Dodáme skleníky standardních i atypických rozměrů.
Skleníky Bureš Ondřej Bureš
Stolařská výroba - atyp nábytek na míru z lamina
Mezi hlavní aktivity firmy TECH-VOLT, s.r.o. patří stolařská výroba, vyrábíme především nábytek na míru i atyp - z lamina. Působíme převážně v regionu Kroměříž, Zlínský kraj, Přerov.
Tisk katalogů, tiskopisů, ofsetový tisk, barvotisk
Kompletní polygrafické služby Vám poskytne tiskárna KODIAK print s.r.o. - tisk katalogů, tiskopisů, vizitek. Jsme vybaveni pro ofsetový tisk, barvotisk i digitální tisk. Najdete nás v Holešově, Zlíně.
KODIAK print s.r.o. Komplexní polygrafické služby Holešov
Velkoobchod, prodej hutního materiálu, betonářské oceli, plechů - zajištěno i řezání materiálu
Společnost DALER STEEL s.r.o. Holešov je velkoobchodní prodejce hutního materiálu ve Zlínském kraji. Na prodej i betonářská ocel, plechy. Zajistí i řezání materiálu dle požadavků.
Prodejna hospodářských, chovatelských potřeb, krmiva, ochranných pracovních pomůcek
Společnost Seprom z Kyselovic u Kroměříže pro chovatele z regionu Zlínský kraj provozuje prodejnu hospodářských, chovatelských potřeb, krmiva i ochranných pracovních pomůcek.
Průmyslový sběrný dvůr pro odkládání odpadu plastového, papírového, kovového, směsného
Firmy i občasné z lokality Chropyně, Kroměříž mohou využít Průmyslový sběrný dvůr firmy ROBICONT pro odkládání plastového, papírového, kovového u směsného odpadu.
ROBICONT Robert Lučan Průmyslový sběrný dvůr Chropyně
Obytné vestavby do automobilů Mercedes Benz Sprinter
Společnost EASTWANDER, s.r.o. z regionu Zlínský kraj na zakázku realizuje obytné vestavby do automobilů Mercedes Benz Sprinter. Naší snahou je vyhovět individuánímu přání zákazníka.
EASTWANDER, s.r.o. Servis obytných automobilů Zlínský kraj
Výroba montované skleníky z lexanu-včetně montáže, zajištěna doprava
Hlavní činností firmy Skleníky Bureš je výroba skleníků z lexanu-montované skleníky z čirého dutinkového polykarbonátu. Zajištěna montáž i doprava v regionu Ostrava, Moravskoslezský kraj.
Skleníky Bureš Ondřej Bureš
Provětrávané fasády, cihlové fasádní obklady - bezúdržbový systém zateplení
Společnost TECH-VOLT, s.r.o. se zaměřuje na provětrávané fasády a cihlové fasádní obklady. Působí převážně v lokalitě Zlínský kraj - Kroměříž, Olomoucký kraj - Přerov.
Lisování, tváření plastů, zpracování plastových odpadů z výroby
Využijte firmu Remiva Chropyně, která má moderní stroje na lisování a tváření plastů a zpracování plastových odpadů z výroby tak vyřeší za Vás.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Pohřební služba, pohřeb, zajištění pohřbu Kroměříž
Zajištění pohřbu po všech stránkách obstará Pohřební služba KONKORDIA s.r.o. Kroměříž. Připravíme pohřeb i kremaci podle Vašich požadavků.
Pohřební služba KONKORDIA s.r.o. pohřební ústav
Drážky pro pera - CNC výroba podle norem ČSN a požadavků zákazníka
Průmyslové díly všeho druhu dodává strojírenská společnost KOVO Uličný z Hulína u Kroměříže. Zabýváme se CNC výrobou drážek pro pera, podle norem ČSN a požadavků zákazníka.
KOVO Uličný Roman Uličný
Svoz a likvidace bioodpadu v regionu Zlínský kraj-biologický odpad
Společnost ROBICONT Chropyně zajišťuje v regionu Kroměříž, Zlínský kraj přistavení kontejneru na biologický odpad a následný svoz a likvidace bioodpadu.
ROBICONT Robert Lučan Průmyslový sběrný dvůr Chropyně
Servis a opravy pilových pásů, pilnic pro truhlárny, stolárny, nábytkáře
Pro pily, truhlárny, stolárny, nábytkáře i průmyslové a stavební firmy zajistíme servis a opravy pilových pásů a pilnic - jsme firma Zdeněk Kuchař nástrojářství se sídlem v Holešově u Kroměříže.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Lehký, montovaný skleník z lexanu-výroba, doprava i kotvení skleníků
Firma Skleníky Bureš Kroměříž je výrobce skleníků, pořiďte si náš lehký, montovaný skleník z lexanu. Působíme v regionu Zlínský kraj, Vsetín. Doprava je zajištěna, kotvení je v ceně.
Skleníky Bureš Ondřej Bureš
Velkoplošná pila pro velkokapacitní řezání materiálu a vrtání, formátování nábytkových dílců
Firma TECH-VOLT, s.r.o. má k k dispozici velkoplošnou pilu HOMAG pro velkokapacitní řezání materiálů, formátování nábytkových dílců. Nářezové centrum využívají zákazníci ze Zlínského kraje, Kroměříže.
Recyklace pěnového polystyrenu do formy regranulátu - Remistyren
Společnost Remiva s.r.o. z regionu Kroměříž, se zabývá recyklací pěnového polystyrenu do formy regranulátu, který dále prodává pod názvem Remistyren. Všechny dodávané granuláty jsou homogenizovány.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Kompletní účetní servis - vedení podvojného účetnictví offline i online a zpracování mezd
Účetní a daňová kancelář ATE servis Kroměříž se Vám postará kompletně o vedení podvojného účetnictví i zpracování mezd a daňové evidence. Zajistíme kompletní servis pro malé i velké organizace.
Dagmar Střelcová - ATE servis Kroměříž Vedení účetnictví, daňové evidence