Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Kroměříž
Švestková povidla z vyzrálých švestek z Pravčic - vítěz testu švestkových povidel Dtest
Výrobce povidel - Jiří Netopil z Pravčic u Kroměříže, vyrábí švestková povidla z vyzrálých švestek. Díky kvalitě je náš produkt vítězem testu švestkových povidel v Dtestu 03/2016.
Švestková povidla Jiří Netopil www.svestkovapovidla.cz
Broušení kovů na plocho - přesné strojní broušení rovinných ploch u složitých kovových výrobků
Strojírenská firma KUMI-KOVO s.r.o. z Holešova ve Zlínském kraji v rámci zpracování kovových výrobků provádí povrchové úpravy strojním broušením na plocho - rovinné broušení kovů s vysokou přesností.
Zpracování plastových odpadů z výroby, recyklace plastových materiálů
Firma Remiva s.r.o. z okresu Kroměříž se zaměřuje na zpracování plastových odpadů z výroby. Na moderní recyklační lince provádí recyklace plastových materiálů.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Recyklovaný, tříděný stavební odpad, prodej stavebního recyklátu
U firmy Martin Zelina je na prodej tříděný recyklovaný stavební odpad, nabízíme zájemcům z regionu Zlín odběr stavebního recyklátu - cihelného, betonového.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Digitální, ofsetový tisk letáků, vizitek, firemních materiálů
Tisk firemních materiálů, letáků i vizitek poskytuje firma KODIAK print v regionu Zlín, Kroměříž. Provádíme archový ofsetový tisk i velkoplošný digitální tisk.
KODIAK print s.r.o. Komplexní polygrafické služby Holešov
Přírodní švestková povidla-výroba povidel bez konzervantů, přidaného cukru
Rodinná firma Jiří Netopil Pravčice vyrábí přírodní švestková povidla z vyzrálých švestek. Výroba povidel probíhá bez konzervantů a přidaného cukru. Hospodaří na pozemcích v regionu Kroměříž, Přerov.
Švestková povidla Jiří Netopil www.svestkovapovidla.cz
Reklamní agentura zaměřena na digitální tisk, firemní vizuál, grafiku, tiskoviny, vizitky, reklamní předměty
TRAXART company s.r.o. - reklamní agentura Kroměříž se zaměřuje na digitální tisk, firemní vizuál, grafiku, dodá reklamní předměty, tiskoviny, vizitky, letáky, polepy a mnoho dalšího.
Ruční obloukové svařování metodou MIG, TIG při zpracování kovů
Strojírenská firma KUMI-KOVO s.r.o. využívá při zpracování kovů ruční obloukové svařování metodou MIG, TIG. Zákazníky máme převážně ze Zlínského, Jihomoravského a Moravskoslezského kraje.
Bourací, demoliční práce-demolice domů, průmyslových budov, drobných objektů
Firma Martin Zelina se postará v regionu Zlínský kraj, Vsetín o demolice domů, průmyslových budov i drobných objektů, včetně odstranění suti. Provedeme bourací, demoliční práce vlastní technikou.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Strojírenská výroba kusových a sériových zakázek - CNC obrábění kovů
Společnost KUMI-KOVO s.r.o. je strojírenská firma ze Zlínska, která má moderní vybavení pro CNC obrábění kovů. Zakázky realizujeme převážně pro zákazníky ze Zlínského kraje a dalších částí Moravy.
Recyklační dvůr na zpracování stavebního odpadu Zlín, Kroměříž
V obci Míškovice nedaleko Zlína i Kroměříže můžete využít Recyklační dvůr na zpracování stavebního odpadu a suti ze stavby.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Zemní, výkopové, demoliční práce - demolice objektů, průmyslových hal, rodinných domů
Martin Zelina provádí zemní, výkopové, demoliční práce v lokalitě Zlínský kraj. Pvovedeme demolice objektů, průmyslových hal, rodinných domů včetně odvozu a likvidace stavebního odpadu.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Ocelové konstrukce, montované haly, regálové systémy, přístřešky
Společnost SOTM STROJÍRNA s.r.o. vyrábí ocelové konstrukce. Nabízíme montované haly, regálové systémy, přístřešky, zastřešení i nástavby budov.
Stolařské a kmenové pilové pásy na kov, dřevo, papír, textil, molitan
Pokud hledáte firmu, která se zaměřuje na výrobu a prodej pilových pásů, pak se obraťte na Zdeňka Kuchaře nástrojářství, s.r.o. - své služby poskytuje pro celou Českou republiku.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Dodavatel, velkoobchod piva, nealkoholických nápojů, alkoholu, destilátů - vodky, tuzemáku, borovičky, likérů, sektu
FONTÁNA Kroměříž je velkoobchod piva, nealko nápojů, alkoholických nápojů, destilátů. Dodávky zajišťuje prodej přes velkosklady na Moravě - Kroměříž, Přerov, Olomouc, Šumperk, Jeseník, ValMez.
FONTÁNA PCZG s.r.o. Dodavatel piva, vína, nealko nápojů
Recyklační, sběrný dvůr na stavební odpad - prodej stavebního recyklátu za výhodné ceny
Martin Zelina provozuje sběrný dvůr na stavební odpad v Hulíně a Míškovicích. Na prodej je zde stavební recyklát vysoké kvality, který můžete využít mnoha způsoby.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Pronájem nebytových prostor v Kroměříži - kanceláře poblíž centra, včetně parkování
Prostory již pronajmuty ! Pronájem nebytových prostor v Kroměříži již není aktuální. Kancelářské prostory poblíž centra, včetně možnosti parkování. Kanceláře jsou v 1.patře i přízemí.
Věra Halasová
Výroba plastové recykláty - regranuláty PP, HDPE, HIPS, ABS, PC/ABS, POM, PMMA
Firma REMIVA je zpracovatel plastových odpadů z výroby ve Zlínském kraji. Vyrábí plastové recykláty, regranuláty PP, HDPE, HIPS, ABS, PC/ABS, POM, PMMA. Využití mají v různých odvětvích průmyslu.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Recyklace, zpracování zbytkového stavebního odpadu a suti
Ohledně recyklace, zpracování suti a jiného stavebního odpadu můžete oslovit firmu Martin Zelina Míškovice nedaleko Zlína i Kroměříže. Zajistíme vše spojené se recyklací.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Instalace osvětlení v průmyslových provozech, areálech-vlastní divize elektro
Chropyňská strojírna instaluje osvětlení v průmyslových provozech. Vlastní divize elektro provádí instalace ve výrobních areálech, halách, skladovacích prostorách apod.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Přípravné stavební práce, zemní práce pásovým mini rypadlem Doosan
Martin Zelina má k dispozici pásové rypadlo DOOSAN DX62R pro přípravné stavební práce. Zemní práce mini rypadlem lze provádět i v těsným prostorech. Přijímáme zakázky v regionu Zlínský kraj, Kroměříž.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Bourání, demolice objektů, domů a výkopy základů domu
Společnost Martin Zelina se postará v okrese Zlín, Kroměříž o bourání domů a objektů určených k demolici, včetně odstranění suti. Provedeme i výkopy základů nového domu.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Regulátory napětí pro motocykly, čtyřkolky - eshop, výroba
Firma VAPE Kroměříž provozuje eshop, kde zakoupíte regulátory napětí, alternátory i zapalovací soupravy pro motocykly, čtyřkolky. Naše firma je výrobcem elektropříslušenství pro motocykly.
VAPE spol. s r.o. Elektro příslušenství pro motocykly
Účinná ochrana kuchyňských dvířek - tepelný štít
Pokud pořižujete kuchyňská dvířka pořiďte v rámci prevence i tepelný štít, je to účinná ochrana kuchyňských dvířek před poškozením. Společnost Trachea Holešov, výrobce dvířek, tepelný štít doporučuje.
Majonéza, tatarská omáčka, dipy v gastrobalení přímo od výrobce - distribuce pro restaurace, prodejny potravin, hotely, penziony
Drůbežárna Holešov se kromě distribuce vajec zabývá i výrobou dipů, majonézy,tatarské omáčky vlastní receptury. Dodáváme gastrobalení pro restaurace, firmy v lokalitě Přerov, Lipník, Hranice, Kojetín.