Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihlava
Cenově výhodné ubytování pro pracovníky firem i zaměstnance na služebních cestách
Ubytování pro firmy a zaměstnance zajišťuje v okolí Jihlavy Hotel Vivaldi Rančířov. Ubytujeme u nás zahraniční i tuzemské pracovníky nebo zaměstnance na služebních cestách za velice výhodné ceny.
Firemní, manažerské ubytování, prostory pro odborná školení
Ubytování pro firmy, manažerské ubytování, prostory určené k firemním školením, plně zařízené pokoje ad. najdete v Jihlavě v Penzionu U svatého Jakuba.
Ubytování ve stylovém, moderně vybaveném hotelu v barokní budově
Pobyt ve stylovém a navíc moderně vybaveném hotelu poskytuje v okolí Jihlavy Hotel Vivaldi Rančířov. Ubytujte se v hotelu umístěném v krásné barokní budově.
Stavby na klíč Jihlava, rekonstrukce domů, bytů, koupelen, pozemní stavby
Naše stavební firma z Jihlavy provádí kompletní stavby na klíč, rekonstrukce domů, rekonstrukce bytů, rekonstrukce koupelen, pozemní stavby.
Technické zařízení pro kamenolomy
Prodej, montáž, zaškolení a následný servis – vše k technickému vybavení kamenolomů a ostatních průmyslových míst – Kool Trading s.r.o.
S Covidem v bezpečí – neinvazivní měření okysličení krve a tepové frekvence pulzním oxymetrem
Pulzní oxymetr, který slouží k neinvazivnímu měření hladiny saturace kyslíku v krvi a tepové frekvence, prodává společnost BONECO CR, s.r.o. Vhodné pro použití v domácnostech i v nemocnicích.
Stavební práce Jihlava, fasády a zateplení budov, strojní omítky, obklady a dlažby, zámkové dlažby
Naším cílem je plnění snů zákazníkům v oblasti stavebnictví v Jihlavě a po okolí. Je pro nás důležitá kvalitně odvedená práce, individuální přístup a Vaše spokojenost.
Kvalitní vytápěcí systémy, krby a kamna - 3D návrh a konzultace zdarma
Konzultaci a vypracování 3D návrhu zdarma pro Vás zajistí jihlavská firma Kamna, krby Láznička, která poskytuje profesionální služby a výrobky v oblasti vytápěcích systémů.
Kamna, krby Láznička - KALA Láznička Jaromír
Ubytování v centru Jihlavy - náš penzion je vhodný pro rodinné pobyty
Útulné ubytování v samotném historickém centru města Jihlavy nabízí Penzion U svatého Jakuba. Náš penzion je vhodný jak pro rodinné pobyty, tak pobyty firem a jednotlivců.
Bezpečná automatizace budov - řešení pro domácnosti, hotely a kanceláře
Naše dceřinná společnost HDL Automation s.r.o. se zaměřuje na řešení bezpečné automatizace budov (domácnosti, hotely, kanceláře). S našimi systémy získáte komfortní prostředí pro Vás i Vaše klienty.
Pořádání svateb, promocí a rodinných oslav včetně komfortního ubytování
Malebný Penzion U svatého Jakuba v Jihlavě, to je ideální místo pro pořádání svateb, promocí i rodinných oslav, s možností přespání za velmi příjemné ceny.
Průmyslová mokrá lakovna Vysočina - specialista na vysokotlaký nátěr a nástřik
Návrhem nejlepšího materiálu, nástřikem, nátěrem v lakovacích boxech či v místě realizace zakázky, se zabývá společnost Elna renovace s.r.o. v Jihavě.
ELNA-renovace s.r.o.
Úklidové prostředky a drogérie, papírenské zboží
Velkoobchod s drogerií a úklidovými prostředky. Distribuce papírenského zboží. Drátěný program i další sortiment Vám dodá společnost CLEAN-PAP.
Velkoobchodní prodej, řezání a olepování nábytkových dílců - zásobování výrobců
Řezání, olepování nábytkových dílců provádí společnost VAREX CZECH, s.r.o. z Polné. Zabýváme se velkoobchodním prodejem a zásobováním výrobců nábytku z České republiky.
Oprava, údržba silnic a dálnic Jihlava, obnovy povrchu všech druhů komunikací, vysprávky silnic
Naše společnost - SILKO s.r.o. - se zabývá opravami a údržbou komunikací všech tříd. Máme v tomto oboru letité zkušenosti, tenkovrstvé živičné úpravy komunikací.
VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti, šití obleků na míru, šití dámské módy, šití pracovních oděvů
Vlastní výroba v českých dílnách od prvního do posledního stehu, exportujeme módu do Švýcarska, Anglie, Skotska, Rakouska a Německa.
Komfortní ložní prádlo - přikrývky, polštáře, prostěradla a povlečení
Komfortní ložní prádlo na Vysočině dodává naše studio Ráj spánku z Jihlavy. Zakoupit si u nás můžete přikrývky, polštáře, prostěradla, povlečení a jiné lůžkoviny.
Prodej registračních pokladních systémů, EET pokladny vč. příslušenství
Spolčnost M-SOFT, spol. s.r.o., která sídli v Jihlavě pro zajistí pro Váš obchod EET pokladny, registrační pokladní systémy a další příslušenství k pokladním terminálům.
Cykloturistika - levné ubytování v útulném penzionu
Levné ubytování v útulném penzionu na Vysočině, to je Penzion U svatého Jakuba v Jihlavě. Ideální místo pro milovníky cykloturistiky a další příznivce sportovních aktivit.
Řeznictví v centru Jihlavy, kvalitní maso a uzeniny
Vždy čerstvé a kvalitní maso v Jihlavě. Řeznictví – uzenářství Jan Noháček přímo v centru města Jihlava. Otevřeno každý všední den i v sobotu.
Čištění povrchů suchým ledem, ekologická metoda čištění
Efektivní a ekologické čistění povrchů od nečistot, barev, nátěrů i mazadel metodou tryskání povrchů suchým ledem zajistí společnost ELNA-renovace s.r.o.
ELNA-renovace s.r.o.
Zoo Jihlava - ubytování v penzionu, vhodné pro rodinné pobyty
Pokud se chystáte navštívit Zoo v Jihlavě, jistě uvítáte levné ubytování v malebném penzionu jako stvořeném pro rodinné pobyty. Využijte nabídky Penzionu U svatého Jakuba.
Kvalitní dětské povlečení na postele - pestré motivy, prodej za rozumné ceny
Kvalitní dětské povlečení naleznete u našeho studia Ráj spánku z Jihlavy. Dodáváme ložní prádlo na postele s pestrými, nápaditými motivy za přijatelné ceny pro kraj Vysočina.
Velkoobchodní prodej čalounických potřeb - látky, tkaniny a kovová galanterie
Pestrou škálu látek, tkanin a kovové galanterie naleznete u naší firmy BS - textil s.r.o. z Jihlavy, která se zabývá velkoobchodním prodejem čalounických potřeb.
BS-textil s.r.o.
Prodej postelí a matrací Jihlava, ložnicový nábytek, noční stolky, polštáře, přikrývky, dekorace
Nabízíme širokou nabídku postelí a matrací s možností výběru přímo pro Vaší postavu, nabízíme matrace a postele i pro děti.