Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihlava
Systém kanban - výroba spojovacího materiálu na výzvu - rychlejší výrobní proces
Firma LAGUS s.r.o. poskytuje služby v oblasti výroby spojovacích materiálů na výzvu, ke kterému využívá praktický a optimální systém kanban, který usnadňuje výrobu a urychluje ji.
LAGUS s.r.o.
Návrh, diagnostika, opravy a servis chladících zařízení – komplexní služby prováděné specialisty
Komplexní služby jako je návrh, diagnostika, opravy a servis průmyslových chladících zařízení poskytují odborníci společnosti Břetislav Matějíček kompresory s.r.o. působící v Jihlavě a na Vysočině.
Svatební hostiny s ubytováním pro novomanžele i svatebčany v hotelu
Tím pravým místem pro konání svatební hosty s možností ubytování novomanželů a všech svatebčanů na jednom místě je Hotel Antoň v Telči.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Pneuservis – přezutí, opravy, sezónní uskladnění a prodej pneumatik
Přezutí, výměnu, opravy či uskladnění a prodej pneumatik ověřených značek pro osobní i nákladní vozidla provádí v okolí Telče a Třeště pneuservis společnosti Opravny Telč.
Autoservis, pneuservis a STK v Telči Opravny Telč, a.s.
Montáže, revize, elektro, elektroinstalace, elektrorevize
Kompletní služby v oblasti elektroinstalace, elektromontáže a revizí pro elektro pro Vás zajistí jihlavská firma ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o., která poskytuje své služby po celé Vysočině.
ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. - Čestmír Tišl
E-shop nábytku s rozvozem zboží zdarma - komody, knihovny a šatní skříně
Komody, knihovny, šatní skříně a jiný nábytek zakoupíte v e-shopu našeho studia Ráj spánku z Jihlavy. Objednané zboží rozvážíme na Vysočině během uzavření prodejny zcela zdarma.
Pístové, šroubové a rotační kompresory – diagnostika, servis a opravy prováděné specialisty
Kvalitní a rychlou diagnostiku, servis a opravy pístových, šroubových a rotačních kompresorů provádí odborníci ze společnosti Břetislav Matějíček kompresory s.r.o. působící v Jihlavě a na Vysočině.
Německá krbová kamna, prodej, údržba, správná péče o kamna
Německá krbová kamna prodává firma Kamna, krby Láznička - KALA, doporučí Vám kompletní sortiment. Poradí Vám ohledně správného utěsnění kamen, ohledně regulace tepla.
Kamna, krby Láznička - KALA Láznička Jaromír
Kompresory, klimatizace, tepelná čerpadla – opravy a servis
Pravidelný servis, údržba, opravy a repase chladících zařízeních, průmyslových kompresorů, klimatizací v obchodech, zimních stadionech či mlékárnách realizuje Břetislav Matějíček kompresory s.r.o.
Fasády a zateplení budov Jihlava, zateplovací systém, snížení spotřeby energie, strojní omítky
Společnost Stavby Tominec se specializuje na fasády a zateplení budov. Dále realizuje strojní omítky, obkladačské a dlaždičské práce.
Tryskání neboli pískování ocelových konstrukcí – příprava pro povrchovou úpravu
Povrchovou úpravu kovů nebo odstranění nečistot nejen na ocelových konstrukcích Vám umožní služba tryskání (pískování) od společnosti ELNA-renovace s.r.o. z Jihlavy na Vysočině.
ELNA-renovace s.r.o.
Opravy krovů historických objektů pod záštitou zkušených tesařů
Firma Krovys s.r.o. profesionálové v oblasti tesařství Vám zajistí opravy a rekonstrukce historických a památkových budov v okolí Telče a Slavonic.
Krovys, s.r.o.
Rekonstrukce kachlových kamen - s rozvody vzduchu, zpracování 3D návrhu
Rekonstrukce kachlových kamen provádí firma Kamna, krby Láznička - KALA Vysočina. Vypracujeme Vám kompletní návrh v 3D. Kachlové kamna i s rozvody vzduchu či krbové vložky a výměníku.
Kamna, krby Láznička - KALA Láznička Jaromír
Dovolená v Telči, renesanční perle jižní Moravy - pobytové balíčky
Zažijte přímo pohádkovou dovolenou v Telči, renesanční perle jižní Moravy, s ubytováním v hotelu Antoň. Náš hotel představuje speciální pobytové balíčky na týdenní nebo kratší dovolenou.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Kompletní dodávka a montáž opláštění budov, hal, jízdáren a ocelových konstrukcí
Pokud potřebujete vyřešit nedostatky starší stavby, obraťte se na firmu Opravny Telč, a.s., která se zabývá kompletní dodávkou a montáží opláštění ocelových konstrukcí, hal, budov a jízdáren.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Kompletní elektroinstalační práce - montáže rozvodů a elektra
Kompletní elektromontážní a elektroinstalační práce, instalaci hromosvodů či prodej elektromateriálu pro Vás zajistí ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. - Čestmír Tišl, která působí po celé Vysočině.
ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. - Čestmír Tišl
Kvalitní lakování ocelových konstrukcí v průmyslové lakovně
Lakování ocelových konstrukcí v průmyslové lakovně provádí společnost ELNA-renovace s. r. o., odborník na lakování v Jihlavě na Vysočině.
ELNA-renovace s.r.o.
Výstavba nezateplených montovaných hal, opláštění nezateplených hal
Výstavbu nezateplených montovaných hal včetně konstrukce zajistí kdekoliv na území České republiky firma Opravny Telč. Postaráme se také o opláštění nezateplených hal trapézovým plechem.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Kvalitní provedení klempířských prací
Kvalitní klempířské práce provádí v okolí Telče, Jemnice a Dačic Telčská společnost KROVYS s.r.o.
Krovys, s.r.o.
Elektroinstalace a elektromontážní práce pro fyzické osoby i podnikatele
Elekromontážní práce, elektroinstalace a revize elektra pro fyzické osoby i pro podnikatele pro Vás zajistí společnost ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o., který poskytuje své služby po celé Vysočině.
ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. - Čestmír Tišl
Kvalitní potahové látky, které jsou odolné proti zašpinění a poškození
Jihlavská firma BS-textil s.r.o. disponuje širokým výběrem potahových látek, mezi něž patří i kvalitní a moderní potahové látky odolné proti zašpinění a poškození.
BS-textil s.r.o.
Designové elektrické krby a krbové obestavby a sestavy - elegantní, moderní a praktické
Designové elektrické krby, krbové obestavby a sestavy pro Vás zajistí jihlavská firma Kamna, krby Láznička, která Vám rovněž vypracuje i moderní 3D návrh a konzultaci zdarma.
Kamna, krby Láznička - KALA Láznička Jaromír
Prostory vhodné pro pořádání narozeninových a rodinných oslav
Ideálním místem pro konání rodinných či narozeninových oslav je v okolí Telče Hotel Antoň, který poskytuje prostory pro pořádání menších či větších společenských událostí.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Široký výběr školení pro zákazníky - GINIS Standard, Express, kybernetická bezpečnost
Široký výběr školících programů v souladu s legislativními předpisy zajišťuje společnost Gordic z Jihlavy. GINIS Standard, Express a kybernetickou bezpečnost školíme pro zákazníky z Prahy i Ostravy.
Luxusní ortopedické matrace pro uvolnění páteře - nakupujte z domova přes e-shop
Jihlavská firma Ráj spánku ETIS s.r.o. poskytuje vše pro zdravý a kvalitní spánek. V nabídce má také kvalitní ortopedické matrace pro uvolnění páteře. Nakupujte přes e-shop.