Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihlava
Výroba krovů z jehličnatého dřeva, kompletní krovy na míru
Společnost Zemědělské stavby Jihlava, a.s. se zabývá výrobou krovů z jehličnatého dřeva především ze smrku a jedle. Realizuje kompletní krovy na míru.
Průmyslová lakovna využívající dvousložkové nátěry pro větší ochranu materiálu
ELNA – renovace s. r. o. je společnost z Jihlavy, která Vám zajistí ochranu různých materiálů a produktů či konstrukcí různých velikostí před vlivy okolního prostředí.
ELNA-renovace s.r.o.
Žárové zinkování venkovních ocelových konstrukcí montovaných hal
Vysokou ochranu venkovních ocelových konstrukcí montovaných hal proti rzi zajistí žárové zinkování konstrukcí od společnosti Opravny Telč.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Dětské autopostele - originální a zábavné postele do dětského pokojíčku pro holky i kluky
Vybavte dětský pokojíček originální a zábavnou autopostelí od jihlavské firmy Ráj spánku. Postele jsou dělány jak v dívčí, tak v chlapecké verzi.
Dekorační látky a tkaniny pro čalouníky - originální bytový design
Dekorační látky pro čalouníky prodává velkoobchodní čalounická galanterie BS - textil s.r.o. z Jihlavy. Dodáváme různé tkaniny včetně kovového příslušenství pro originální bytový design.
BS-textil s.r.o.
Průmyslová sériová výroba nábytkových dílců a desek CNC formátováním
Komponenty pro výrobce nábytku dodává společnost VAREX CZECH, s.r.o. z Polné. Zaměřujeme se na průmyslovou sériovou výrobu dílců a desek CNC formátováním a jinými technologiemi.
Hliníkové venkovní žaluzie pro zastínění oken domů a budov - montáž, prodej
Montáž a prodej hliníkových exteriérových žaluzií pro zastínění oken nejen rodinných domů, ale i administrativních a komerčních budov, zajistí v okolí Slavonic a Dačic firma Garážová vrata a žaluzie.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Spisová služba - řešení pro kompletní správu a řízení dokumentů, bezpečná archivace
Kompletní řešení pro správu a řízení dokumentů poskytuje firma GORDIC, spol. s r.o. z Jihlavy. Chcete-li mít přehled o svých dokumentech a jejich bezpečné archivaci, vyzkoušejte Spisovou službu.
Dovoz hygienického papírenského zboží, velkoobchod úklidových prostředků a úklidové drogerie
Společnost Jan Fuit Clean-pap nabízí velkoobchodní prodej a distribuci hygienických papírenských výrobků, úklidových prostředků a úklidové drogerie.
Ubytování v hotelu s restaurací pro zájezdy včetně parkování zdarma pro autobusy
Ubytování v hotelu s restaurací pro zájezdy včetně hlídaného parkování pro autobusy poskytuje v okolí Telče a na Vysočině Hotel Antoň v Telči.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Zabezpečení společnosti, kybernetická bezpečnost GINIS
Zajistěte své firmě kvalitní a kompletní kybernetické zabezpečení, které nabízí společnost GORDIC spol. s r.o. Kybernetická bezpečnost GINIS je tím pravým řešením.
Čalouněné postele s úložným prostorem - maximální využití místa v interiéru
S maximálním využitím místa v interiéru vám poradí naše spánkové studio Ráj spánku z Jihlavy. Zákazníkům z Vysočiny dodáváme čalouněné postele s úložným prostorem pro ložnice a dětské pokoje.
Vhodné školící místnosti pro konání školení či konferencí a pohodlné ubytování pro firmy
Vhodné prostory ke konání konferencí, školící místností i ubytování pro firmy v moderně zařízených pokojích, poskytuje společnost Hotel Antoň s.r.o. v malebném městě Telč.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Prodej krbových kamen, designových elektrických krbů a kamnářských potřeb
Potřeby pro kamnáře nebo krbové příslušenství a designové elektrické krby pro Vás na Vysočině zajistí jihlavská firma Kamna, krby Láznička, která je odborníkem na vytápěcí systémy.
Kamna, krby Láznička - KALA Láznička Jaromír
Netkaná a technická rouna - nehořlavá, voděodolná a s tepelnou a zvukovou izolací
Společnost JILANA, a.s. z Jihlavy se specializuje na vývoj a výrobu netkaných a technických roun, které najdou využití při výrobě obuvi, nábytku nebo v průmyslu.
Úprava povrchů v průmyslové práškové lakovně, čištění, tryskání
Úpravu povrchů, čištění, tryskání suchým ledem, lakování, odstranění grafitů a další práce zajistí na Vysočině firma ELNA-renovace s.r.o.
ELNA-renovace s.r.o.
Chytrá komunikace a bezpečné propojení technologií v oblasti Internetu věcí
Společnost MyMight a Gordic z Jihlavy Vám představují inteligentní platformu pro jednodušší způsob komunikace a bezpečné propojení různých technologií v oblasti Internetu věcí (IoT).
Stavební truhlářství a truhlářská výroba
Specialistou na tradiční řemeslnou truhlářskou výrobu a stavební truhlářství v okolí Telče je společnost KROVYS s.r.o.
Krovys, s.r.o.
Prostory ke konání firemních akcí a konferencí ve středu České republiky
Ideální prostory ke konání firemních akcí a konferencí poskytuje díky svému ideálnímu umístění uprostřed republiky Hotel Antoň v Telči.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Plošné materiály pro výrobu nábytku, které formátujeme na CNC strojích
Zpracováním plošných materiálů pro výrobu nábytku provádí na Vysočině společnost VAREX CZECH s.r.o. z Polné u Jihlavy. Pro CNC formátování využíváme moderní nářezové centrum Homag Holza.
Výstavba designových krbových kamen - moderní design Hase Romotop
Nová designová krbová kamna s úžasným moderním designem Hase Romotop Vám kompletně postaví včetně krbových vložek firma Kamna, krby Láznička – KALA
Kamna, krby Láznička - KALA Láznička Jaromír
Prodej kvalitních postelí a zdravotních matrací pro seniory
Pokud hledáte postel či zdravotní matraci, která Vám zaručí kvalitní spánek, navštivte spánkové studio Ráj spánku v Jihlavě a jistě si vyberete z jejich širokého sortimentu s možností vyzkoušení.
Poskytování připojení k internetu - bezdrátový internet pro domácnosti
Bezdrátový internet v Jižních Čechách poskytuje firma M-SOFT, spol. s r.o., která zajišťuje připojení k internetu pro domácnosti.
Předepsané zkoušky elektrických spotřebičů pro správný a bezpečný provoz firem
Předepsané zkoušky elektrických spotřebičů, které jsou důležité pro správný a bezpečný provoz firem vám zajistí naše profesionální společnost ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. z Jihlavy.
ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. - Čestmír Tišl
Stanice technické kontroly Jihlava - pravidelné technické kontroly pro osobní auta a motocykly
Stanice technické kontroly Jihlava provádí pravidelné technické kontroly pro osobní automobily i motocykly, ale také prohlídky na přání zákazníka bez zápisu do technického listu.