Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihlava
Servis a údržba průmyslových strojů a zařízení
Společnost STEEL-TECH CZ s.r.o. se věnuje servisu a údržbě průmyslových strojů a zařízení. Nabízíme záruční i pozáruční servis strojů.
STEEL-TECH CZ s.r.o.
Dodavatel samořezných, závito-tvárných šroubů do oceli, plastu i dřeva
LAGUS s.r.o. z Jihlavy, to je prodejce nestandardního spojovacího materiálu, závito-tvárných a samořezných šroubů do dřeva, plastu i oceli. Garance vysoké kvality a nízké ceny.
LAGUS s.r.o.
Stravování a ubytování vhodné pro skupiny lidí v historickém jádru Telče
Pokud sháníte vhodné místo pro ubytování a stravování větších skupinek lidí přímo v historickém jádru města Telč, navštivte Hotel Antoň.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Nádrže na dešťovou vodu, jímky a septiky – kvalitní výroba z odolných plastů
Výrobou nádrží na dešťovou vodu z odolných plastů a septiků neboli jímek na odpadní vody se zabývá společnost BOVAS - Bohuslav Štaubert působící na Vysočině.
Vodácká trička, tílka a kšiltovky s vtipnými potisky
Reklamní potisk, s.r.o. z Telče je společnost, která se zaměřuje na potisk textilie. Mezi sortimentem najdete například vtipná vodácká trička, kšilty a tílka, která pobaví každého vodáka.
Reklamní potisk, s.r.o.
Firemní akce, konference, ubytování a stravování v našem hotelu
Pokud sháníte pro své kolegy či obchodní partnery místo určené pro firemní akce nebo konference s možností ubytování a stravování, srdečně Vás zveme do Hotelu Antoň v Telči.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Reklamní předměty pro školky a školy - rychlé dodání a nízké ceny
Potiskem reklamních předmětů pro předškoláky a školáky se zabývá společnost Reklamní potisk s.r.o., která zaručuje rychlé dodání a kvalitní produkty za nízké ceny.
Reklamní potisk, s.r.o.
Česká společnost pro povrchové úpravy - členství, výhody, informace
Česká společnost pro povrchové úpravy sdružuje pracovníky působící v oboru povrchových úprav. Nabízíme členství všem, kteří se zajímají o problematiku povrchových úprav.
Česká společnost pro povrchové úpravy, z.s.
Spojovací materiál vyráběný pro světové firmy - přímý prodej i kanban
Spojovací materiál vyráběný pro světové firmy firmou LAGUS s.r.o. specialistou na trhu. Přímý prodej i kanban. Jsme výrobci pro celosvětový odbyt.
LAGUS s.r.o.
Zakázková výroba certifikovaných plastových nádrží a jímek – kvalita za příznivou cenu
Kvalitní, certifikované plastové nádrže a jímky dodává a vyrábí společnost BOVAS - Bohuslav Štaubert specializující se na zakázkovou výrobu za příznivou cenu v oblasti Jihlavy a Vysočiny.
Luxusní šerpy pro školy a školky jako upomínka významných okamžiků života
Šerpy pro školy a školky s potiskem podle vlastního přání dodává společnost Reklamní potisk, s.r.o. sídlící v Telči. Naše šerpy Vám připomenou významné okamžiky života.
Reklamní potisk, s.r.o.
Výroba mikrošroubů a šroubů pro elektro automobilový průmysl
Kvalitní mikrošrouby a šrouby nejen elektro automobilový průmysl vyrábí za skvělé ceny společnost LAGUS s.r.o. z Jihlavy, která zajišťuje sortiment pro celou Českou republiku.
LAGUS s.r.o.
Internetové připojení Jihlava - připojení zajistíme již do druhého dne
Internetové připojení Jihlava firmou M-SOFT, spol. s r.o. pro firmy i domácnosti. Wifi, vyhrazené a agregované linky - připojení do druhého dne.
Luxusní designová německá krbová kamna Skantherm
Designová krbová kamna od německé značky Skantherm a kompletní sortiment ke krbovým kamnům prodává společnost Kamna, krby Láznička – KALA z Jihlavy.
Kamna, krby Láznička - KALA Láznička Jaromír
Bezdrátové internetové připojení, poskytování internetu za výhodný ceny
Jihlavská firma M-SOFT spol. s.r.o. se zabývá prodejem hardwarů, softwarů a počítačů, ale poskytuje také bezdrátový internet za výhodnou cenu.
Obec Vanov, okres Jihlava, památky, zajímavosti, výlet krásnou krajinou
Malebná obec Vanov se nachází v okrese Jihlava v kraji Vysočina. Okolí obce je jako stvořené pro pěší turistiku a návštěvu několik památek a zajímavostí.
Výroba, montáž ocelových konstrukcí pro zemědělství i strojírenský průmysl ve vysoké kvalitě
Komplexní služby v oblasti výroby, dodávek a montáží ocelových konstrukcí pro zemědělství i strojírenský průmysl ve vysoké kvalitě poskytuje společnost Opravny Telč, a.s.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Romantické svatby na míru v Telči
Krásnou romantickou svatbu na míru pro Vás v Telči zorganizuje Hotel Antoň. Prožijte své jedinečné a výjimečné okamžiky v našem hotelu.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Optické vysokorychlostní připojení k internetu k více jak 100 obcí na Vysočině
Optické vysokorychlostní připojení k internetu od firmy M-SOFT, spol. s.r.o., Jihlava. Nyní dostaneš 6 měsíců zrychlení ZDARMA. Stabilním a výkonným optickým připojením.
Zplyňovací kotle BLAZE – unikátní dřevozplyňovací kotle na kusové dřevo, brikety, štěpku, pelety a piliny
Unikátní kotle BLAZE na dřevo s odtahovým ventilátorem a řídící jednotkou pro regulaci výkonu prodává firma Kamna, krby Láznička – KALA. Pořiďte si dřevozplyňovací kotle na kusové dřevo i pelety.
Kamna, krby Láznička - KALA Láznička Jaromír
Studio v Jihlavě - zajišťuje wifi připojení k internetu pro domácnosti i firmy
Studio v Jihlavě - zajišťuje wifi připojení k internetu Jihlava, pro domácnosti i firmy. Firma M-SOFT, spol. s r.o. uzavírá výhodné smlouvy na 12 či 24 měsíců. Možnost aktivace IPTV.
Ubytování pro rodiny s dětmi – rodinné pokoje a apartmány
Ubytování vhodné pro rodiny s dětmi v rodinných pokojích a apartmánech nabízí v Telči v hotel Antoň. K dispozici máme také dětské postýlky.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Konsignačních sklady pro dodavatele a odběratele -  snadné a optimální skladování
Jihlavská firma LAGUS s.r.o. se nezabývá pouze dodávkou speciálních spojovacích součástí, ale také poskytuje skladové služby v podobě konsignačních skladů, které jsou výhodnější než sklady standardní.
LAGUS s.r.o.
Wi-fi, bezdrátové internetové připojení - spolehlivý internet
Firma M-SOFT, spol. s r.o. zajišťuje spolehlivý internet na Vysočině. Jsme poskytovatelem Wi-fi, bezdrátového internetového připojení.
Servis a diagnostika polohermetických kompresorů – značky Bitzer, Copeland, Frascold a mnoho dalších
Servis a diagnostiku polohermetických kompresorů kvalitních značek Bitzer, Copeland, Frascold a dalších provádí v Jihlavě a na Vysočině společnost Břetislav Matějíček kompresory s.r.o.