Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihlava
Materiál pro kvalitní výrobu zábradlí z kovu a eloxovaného hliníku
Společnost JSW Bohemia s.r.o. z Jihlavy vyrábí a dodává kovové či eloxované hliníkové zábradlí z kvalitního materiálu. Své služby realizuje pro soukromé i občanské stavby z Vysočiny a okolí.
Zajištění vzduchových pneumatik, superelastických kol i plnopryžových obručí
Firma Ing. Josef Kamaryt z Telče vám kromě rostlinné výroby také zajistí vzduchové pneumatiky, superelastická kola či plnopryžové obruče pro zemědělskou i jinou techniku jako jsou skladové vozíky.
Komfortní ložní soupravy, prostěradla a povlečení - výdej a vrácení na prodejně
Povlečení, prostěradla a ložní soupravy prodává na Vysočině studio Ráj spánku z Jihlavy. Objednejte si sortiment v e-shopu a využijte možnost výdeje a vrácení přímo na prodejně.
Průmyslová lakovna - mokré, práškové lakování, nátěry
Průmyslové lakování, mokré lakování, práškové lakování a nátěry zajistí ELNA-renovace s.r.o., specialista na povrchové úpravy, renovace a nátěry povrchů.
ELNA-renovace s.r.o.
Pneumatiky na harvestory a další lesnickou techniku
Speciální nové či ojeté pneumatiky pro harvestory a další lesnickou techniku a stroje zakoupíte u soukromého zemědělce Ing. Josefa Kamaryta v Telči.
Velkoobchodní prodej potahových látek a galantérních doplňků
Potahové a závěsové látky, galanterie, čalounictví, velkoobchodní prodej, dekorační a matracové tkaniny, galantérní doplňky má na Ostravsku v prodeji BS-textil s.r.o.
BS-textil s.r.o.
Dětská ambulance, praktický lékař pro děti a dorost Jihlava, streptest, test CRP, prevence
Dětská ambulance, praktický lékař pro děti a dorost Jihlava, streptest, test CRP, preventivní prohlídky, odběry biologického materiálu, povinné a nepovinné očkování.
Praktická lékařka pro dospělé, Polná u Jihlavy
Zdravotnická péče v oblasti praktického lékařství pro dospělé pacienty, prevence, diagnostika a léčba chorob, očkování a odběry krve v ordinaci MUDr. Jaroslava Hájková.
Maturitní skleničky, vázy různých tvarů s libovolným potiskem
Společnost Reklamní potisk s.r.o. Vám dodá krásné maturitní skleničky a také skleněné vázy pro učitele s logem Vaší školy, jménem nebo libovolným potiskem.
Reklamní potisk, s.r.o.
Prodej pneumatik pro vysokozdvižné vozíky a manipulační techniku
Pneumatiky na vysokozdvižné vozíky a manipulační techniku, jako jsou vzduchové pneumatiky, superelastická kola či plnopryžové obruče zakoupíte u společnost Ing. Josef Kamaryt – soukromý zemědělec.
Realizace kompletních střech včetně krovů - střechy na klíč
Střechy na klíč - veškeré práce související s realizací nových střech nebo rekonstrukcí střech, jako jsou tesařské, klempířské a pokrývačské práce, poskytuje v oblasti Jihlavy a Telče firma KROVYS.
Krovys, s.r.o.
Modulární hliníková zábradlí pro balkony, terasy i schodiště
Dodávku a montáž kvalitního modulárního hliníkového zábradlí vhodného pro balkony, terasy i schodiště pro Vás po celé České republice zajistí společnost JSW Bohemia s.r.o.
Posuvná garážová vrata a brány – prodej, dodávka, montáž
Velký výběr kvalitních posuvných garážových bran a vrat za skvělé ceny naleznete u společnosti Garážová vrata a žaluzie Martin Mareček, sídlící v Telči.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Speciální pneumatiky,disky a ojeté pneu pro užitkové vozy
Široký výběr pneumatik, disků a ojetých pneu pro užitkové vozy naleznete u soukromé společnosti Ing. Josef Kamaryt se sídlem v Telči na Vysočině.
Vyhledávaný konferenční sál pro konání teambuldingových akcí s ubytováním
Vhodným místem pro konání tradičních i netradičních teambuldingových akcí s moderně vybaveným konferenčním sálem a ubytováním pro všechny zúčastněné je Hotel Antoň v Telči.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Kvalitní použité pneumatiky pro zemědělské a stavební stroje
Použité pneumatiky na zemědělské či stavební stroje za příznivé ceny naleznete v okolí Vysočiny a Telče u soukromé zemědělské firmy Ing. Josef Kamaryt se sídlem v Telči.
CLEAN-PAP, papírenské a drogistické zboží Jihlava, distribuce a velkoobchod drogérie
CLEAN-PAP, papírenské a drogistické zboží Jihlava, distribuce a velkoobchod drogérie a papírenského zboží.
Jeřábnické a výškové práce Jihlava, autojeřábnické práce, výškové práce, přemístění břemen
Jeřábnické a výškové práce Jihlava, autojeřábnické práce, výškové práce, přemístění břemen, pronájem montážní vysokozdvižné plošiny typu Avia MP, jeřáby.
Prodej certifikované stavební řezivo v atypických rozměrech
Prodej certifikované stavební řezivo od firmy Ing. Radek Vintr můžete mít i v atypických rozměrech. Střešní latě, BSH hranoly, fošny, prkna, trámy, palisády atd.
Správce farností premonstrátů na Jihlavsku, bohoslužby a výuka náboženství
Komentované prohlídky kláštera a knihovny, expozice a exempláře, udělování svátostí křtu, prvního svatého přijímaní, biřmování. Aktivity pro děti v podobě táborů, víkendových pobytů.
Kanonie premonstrátů v Nové Říši
Logopedická péče pro děti a dospělé Jihlava, vady řeči, problémy s plynulostí řeči, vyslovování
Logopedická péče pro děti a dospělé Jihlava, řešíme vady řeči, problémy s plynulostí řeči, vyslovování, logopedická péče.
Široký výběr použitých atypických pneumatik
Použité atypické pneumatiky pro lesní techniku, zemědělské stroje či užitkové vozy zakoupíte u soukromé zemědělské společnosti Ing. Jiří Kamaryt sídlící v Telči na Vysočině.
Komfortní ubytování pro jednotlivce, rodiny i větší skupiny v hotelu
Komfortní ubytování v hotelu v blízkosti historického centra Telče pro jednotlivce, rodiny i větší skupiny poskytuje pro cestovatele, dovolenkáře i výletníky Hotel Antoň.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Prodej OSB desek z dřevotřísky - vhodný materiál pro každé staveniště
OSB desky prodává firma Radka Vintra RV DŘEVO z Vysočiny. Poskytuje kvalitní stavební řezivo, mezi něž patří kvalitní a pevné OSB desky z dřevotřísky, které najdou využití v každém staveništi.
Služby města Jihlavy, údržba, správa komunikací, sportoviště, sběrné dvory, provozování tržnice
Služby města Jihlavy, údržba, správa komunikací, sportoviště, sběrné dvory, provozování tržnice, dopravní značení, veřejné osvětlení a signalizace, dětská hřiště.