Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihlava
Firemní akce pořádané v kongresové centrum s bowlingem
Firemní akce pořádané v kongresovém centru s bowlingem, školení, kongresy, semináře, kongresové sály to vše v Hotel - Restaurant Tři Věžičky.
Krásný a praktický domov s textilními roletkami
Krásným a praktickým doplňkem Vašeho domova budou vkusné textilní roletky a roletky den-noc, které mezi svým sortimentem nabízí společnost Garážová vrata a žaluzie Martin Mareček z Telče.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Průmyslové epoxidové lité podlahy – pokládka, rekonstrukce, opravy
Kvalitní a nadčasové průmyslové epoxidové lité podlahy v okolí Jihlavy realizuje Stavitelství MB, s.r.o., společnost která se Vám postará o pokládku, rekonstrukce i opravy podlah.
Aplikace protipožárních nátěrů dřevěných konstrukcí
Hledáte-li v okolí Jemnice, Dačic či Telče firmu, která provádí protipožární nátěry dřevěných konstrukcí, navštivte společnost KROVYS s.r.o. sídlící v Telči.
Krovys, s.r.o.
Ubytování v Hotelu Tři Věžičky - wellness, pivní lázně, sauna, bowling a skvělá restaurace
Hotel Tři Věžičky je krásný hotel, který leží nedaleko měst Jihlava a Havlíčkův Brod blízko dálnice D1. Hotel disponuje wellness procedurami, pivními lázněmi, bowlingem, saunou a skvělou restaurací.
Tradiční došková střecha vydrží až 40 let a má jedinečné vlastnosti – stavba
Pro Čechy charakteristické doškové střechy Vám na chalupu i na novostavbu postaví Tesařství Břetislav Kocián v okolí Jihlavy a na Vysočině. Střecha z došku vydrží až 40 let a má výborné vlastnosti.
Trendy maskáčové oblečení - trička, mikiny, bundy, kšiltovky
Společnost Reklamní potisk s.r.o. má kolekci dámského, pánského i unisex maskáčového oblečení jako trička, mikiny a kšiltovky, které si můžete nechat také potisknout.
Reklamní potisk, s.r.o.
Dodávka a montáž střešních oken pro obytné podkroví i půdy
V rámci realizace střechy provádí firma ZVOZA, s.r.o. v Jihlavě a na Vysočině tesařské práce, pokládku střešní krytiny, klempířské práce a také dodává a montuje střešní okna pro obytné podkroví i půdy
Odpočinkový den s wellnesss v pivních lázních
Pokud hledáte ideální místo k odpočinku, pak navštivte wellness a pivní lázně v Hotelu a restaurantu Tři Věžičky v Jihlavě, v blízkosti dálnice D1.
Epoxidové lité podlahy, stěrky, průmyslové podlahy, podlahy pro výrobní prostory a dílny
Epoxidové lité podlahy můžete zakoupit i si nechat udělat na zakázku u firmy Profistone s.r.o. Využití stěrky, průmyslové podlahy, podlahy pro výrobní prostory a dílny.
Zpracování návrhu okrasné zahrady, soukromé plochy či městské části
Navrhneme Vám vaši okrasnou zahradu, soukromou plochu či městkou část. Obraťte se na firmu Společnost I & T s.r.o. Studie, realizace a údržba zahrad.
Výkup nových i použitých pneumatik a disků, sady i jednotlivé kusy
Odkup a prodej nových i použitých pneumatik a disků, kompletní sady i jednotlivé kusy bez vad a poškození zajišťuje společnost Pneubazar U Nás - Josef Wagner, okres Jihlava.
Speciální odolná textilie proti poškození domácími mazlíčky - odolná proti drápkům i skvrnám
Firma BS-textil s.r.o. sídlící na Jihlavě poskytuje kvalitní textilie, které jsou nejen moderní, ale mají skvělé užitkové hodnoty, jako je například odolnost proti poškození domácími mazlíčky.
BS-textil s.r.o.
Zahrady na klíč od zkušeného zahradního architekta a jeho návrh zahrady
Zahrady na klíč od zkušeného zahradního architekta poznáte na první pohled. Firma Společnost I & T s.r.o. provádí návrhy i realizaci zahrad v rámci celé ČR.
Rekonstrukce historických a kostelních střech. Pokrývačství Vysočina.
Rekonstrukce historických a kostelních střech firmou ZVOZA, s.r.o. z Vysočiny. Ta provádí kompletní tesařské, pokrývačské, klempířské a tesařské práce.
Designové interiérové podlahy z oblázků, povrchy z kamínků v epoxidu u bazénů
Designové interiérové podlahy z oblázků a povrchovou úpravu z kamínků v epoxidu realizuje firma Profistone s.r.o., která se zabývá výrobou kamínkových podlah.
Variabilní a moderní dětské pokojíčky, které s Vašimi dětmi budou od dětství až po dospělost
Variabilní, moderní a praktické dětské pokoje, které vydrží Vašim dětem od raného dětství až do dospělosti uvedla na trh Jihlavská firma Ráj spánku ETIS s.r.o.
Plechové střechy - realizace střešní systémy  Satjam, Lindab, Prefa, Blachotrapez
Výběr střešní krytiny je jednou z investic na celý život. ZVOZA, s.r.o. provádí kompletní realizace střech. Dodává plechové střešní systémy Satjam, Lindab, Prefa, Blachotrapez v Jihlavě a na Vysočině.
Rolety den a noc, látkové okenní rolety - chytré zastínění oken
Rolety den a noc jsou hitem v oblasti zastínění oken. Látkové okenní rolety na Jihlavsku a Vysočině dodává společnost SEGA JIHLAVA s.r.o. Rolety den a noc jsou chytrým zastíněním oken.
Antivirové systémy, hardware, software - prodej a kompletní servis - ochrana Vašeho PC
Společnost M-SOFT, spol. s r.o. se sídlem v Jihlavě Vám zajistí servis, prodej a instalaci hardware a software i antivirové systémy.
Vánoční firemní večírky v příjemném prostředí hotelu Tři Věžičky - bowling, masáže, pivní lázně
Prožijte příjemné vánoční chvíle s svými kolegy v Hotelu Tři Věžičky, který nabízí menší i větší prostory pro firemní večírky. Součástí hotelu je kromě skvělé restaurace i bowling nebo pivní lázně.
Plechové, poplastované, plastové střešní krytiny - dodávka a montáž
Dodávku a montáž střešní krytiny zajistí ZVOZA, s.r.o. Jihlava, která provádí veškeré klempířské, pokrývačské a tesařské práce. Dodává spolehlivé plechové, poplastované a plastové střešní krytiny.
Interiérová a exteriérová kamínková litá dlažba – kvalitní povrch beze spár
Vlastním produktem Stavitelství MB s.r.o. je kamínková litá dlažba. Kvalitní povrch podlahy beze spár v interiéru i exteriéru zajistí originální kamínková dlažba PROFISTONE.
Autorizovaný dealer vozů Tatra, autoservis nákladních vozidel IVECO
Autorizovaný prodej vozů Tatra a IVECO, autoservis a pneuservis nákladních vozidel, prodej náhradních dílů zajišťuje Serviscentrum Vysočina s.r.o., Jihlava.
Postele, matrace a rošty pro zdravý spánek - vybavení do ložnice, prodej v e-shopu
Vybavení do ložnice zakoupíte v e-shopu společnosti ETIS s.r.o. - Ráj spánku z Jihlavy. Prodáváme postele, matrace, polštáře a rošty pro Váš zdravý spánek.