Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihlava
Pivní lázně, wellness procedury, relaxace
Jedinečné pivní lázně na Vysočině, wellness procedury, relaxace v hydromasážní koupeli, víkend plný relaxace a uvolnění, to vše nabízí Hotel a restaurant Tři Věžičky v Jihlavě.
Kontejnerová přeprava sypkých materiálů, tuzemská nákladní autodoprava okres Jihlava
Přepravu stavební sutě, kamení i jiných sypkých materiálů Vám zajistí společnost Jaromír Klouda z obce Brtnice na Vysočině. Spolehlivá vnitrostátní kontejnerová přeprava.
Požité disky na zemědělské stroje, stavební a lesnickou techniku
Použité disky pro zemědělské stroje nebo pro stavební a lesnickou techniku zakoupíte u soukromého zemědělce Josefa Kamaryta se sídlem v Telči.
Projektová i předprojektová příprava inženýrských staveb
Projektovou i předprojektovou přípravu inženýrských staveb, technické infrastruktury, vodovodů, plynovodů, kanalizací a komunikací zpracovává PROfi Jihlava spol. s r. o.
Použité pneumatiky pro nakladače, bagry a gredum – prodej
Použité pneumatiky pro stavební stroje, jako jsou nakladače, bagry nebo gredum zakoupíte u soukromého zemědělce Ing. Josef Kamaryt.
Prodej speciálních použitých pneumatik pro lesní techniku
Speciální použité pneumatiky pro lesní techniku zakoupíte u soukromé zemědělské firmy Ing. Josef Kamaryt se sídlem v Telči na Vysočině.
Prodej profesionální a spolehlivé autodiagnostiky Bosch pro servisy a autodílny
Společnost Autodiagnostika Bosch nedaleko Jihlavy na Vysočině nabízí kvalitní a spolehlivou autodiagnostiku vhodnou pro váš servis nebo autodílnu.
Sportovní klub Jihlava s areálem házené, hokejbalu, stolního tenisu, volejbalu
Sportovní areál pro účely házené, volejbalu i stolního tenisu naleznete pod Sportovním klubem Jihlava, z.s. Přijďte si zahrát některý z kolektivních sportů a naplňte tak smysluplně Váš volný čas.
Pískované skleničky pro maturanty - báječná upomínka na léta studií
Nezapomenutelné zážitky ze studentských let a maturitního plesu Vám připomenou maturitní skleničky od společnosti Reklamní potisk, s.r.o. Skleničky dodáváme po celé ČR.
Reklamní potisk, s.r.o.
Kamenný koberec, oblázkové podlahy. Kamenné koberce přímo od výrobce
Kamenný koberec do interiéru. Oblázkové podlahy říční, mramorové, mix i perleťové. Kamenné koberce přímo do výrobce firmy Profistone s.r.o.
Tesař-památkář, oprava historických krovů a repliky
Tesařství-památkářství Břetislav Kocián se specializuje na opravu historických krovů, dřevěných konstrukcí a na výrobu přesných replik. Důraz klademe na zachování původní podoby stavby.
Rychlé internetové připojení - spolehlivé poskytování internetu
Spolehlivé poskytování internetu v Telči zajišťuje firma M-SOFT. Pokud potřebujete rychlé internetové připojení, vyzkoušejte nás.
Pokrývačství, klempířství, pokládka střešních krytin = kvalita a preciznost
Sháníte-li někoho, kdo se zabývá pokrývačstvím, klempířstvím, firmu, která Vám položí střešní krytiny v Telči a okolí, pak kontaktujte nás – společnost Krovys s.r.o.
Krovys, s.r.o.
Elektrikářské práce Telč – opravy, instalace, servis
Sháníte spolehlivou firmu, která nabízí provedení elektrikářských prací od dodání materiálu za výhodné ceny po instalaci rozvaděčů nebo opravy elektroinstalace? Kontaktujte firmu Jiří Kovář z Telče.
Designové luxusní podlahy a stěrky - leštěné epoxidové podlahy
Designové luxusní podlahy a stěrky, lité kamínkové podlahy do domu i na zahradu. Leštěné epoxidové podlahy vyrábí i realizuje firma Profistone s.r.o.
Taxi služba Jihlava - odvoz až pro sedm lidí v jednom voze na kratší i delší vzdálenost
Vás a Vaše přátele odveze, přiveze a zaveze profesionální taxi služba pana Vlastimila Kašna, která funguje v Jihlavě a je schopná zařídit kratší i delší cesty pro více lidi v jednom voze.
Vánoční dárky pro vaše zaměstnance s logem firmy
Vánoční dárky jako jsou hrnky s logem firmy, či jiným motivem, kalendáře stolní, nástěnné, diáře na příští rok můžete objednat u společnosti Reklamní potisk s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
Opravy roubených staveb, opravy roubenky Jihlava
Profesionální opravy a rekonstrukce roubených (historických) staveb a roubenek Vám zajistí Tesař-památkář Břetislav Kocián nejen v Jihlavě. Práci odvádíme vždy k maximální spokojenosti zákazníka.
Digitalizace dokumentů - elektronická správa nemovitostí, bytů a bytových družstev
Digitalizace dokumentů a elektronická správa nemovitostí a bytových družstev vyžaduje okamžitý přístup k informacím. To zajišťuje formou chráněného internetového přístupu Jiří Drašar, a.s. v Jihlavě.
Prodej a montáž okapů, okapové systémy, klempířské práce
Prodej a montáž okapů, okapové systémy od firmy ZVOZA, s.r.o. Jihlava. Kompletní klempířské práce. Zaměření, výroba i následná montáž okapů, svodů, svodů.
Odborná rekonstrukce krovů historických a památkových budov
Odbornou a pečlivou rekonstrukci krovů historických a památkových budov v Telči a na Jihlavsku poskytuje společnost KROVYS s.r.o.
Krovys, s.r.o.
Taxi Jihlava, přeprava osob, odvoz na letiště. Kamkoliv a kdykoliv.
Taxi Jihlava - přeprava osob. Hodně využívaný odvoz na letiště. Kamkoliv a kdykoliv od firmy Taxi - Vlastimil Kašna. Máme velký vozový park. Odvezeme na svatbu, oslavu, ale i k lékaři.
Krovy a střešní konstrukce | Jihlava
Tesařství Břetislav Kocián Vám zhotoví na míru krovy a střešní konstrukce v Jihlavě a v okolí pouze z kvalitních materiálů, rychle, kvalitně a s profesionálním přístupem.
Opravy měděné a mosazné střechy, historické střechy. Klempířství Vysočina
Opravy měděné a mosazné střechy provádí firma ZVOZA, s.r.o. na Vsočině již několik let. Rekonstrukce historické střechy. Kompletní klempířské práce provádí sama.
Originální střecha z dřevěného štípaného šindele – montáž
Střechy z dřevěného štípaného šindele, které se vyznačují vysokou kvalitou a originalitou, Vám zhotoví specialisté v oboru, kdekoliv v ČR, firma Tesařství Břetislav Kocián z Jihlavy na Vysočině.