Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihlava
Nehořlavé textilie TREVIRA CS pro veřejné prostory - velkoobchodní prodej
Nehořlavé textilie TREVIRA CS pro veřejné prostory prodává společnost BS-textil s.r.o. z Jihlavy. Vyvíjíme a dodáváme vzory nových designů a barev tkanin podle přání a požadavků zákazníků.
BS-textil s.r.o.
Distribuce hygienického papírenského zboží, úklidové drogerie
Hygienické papírenské zboží, úklidová drogerie a prostředky, zásobníky toaletního papíru, dávkovače mýdly a koše prodává a distribuuje velkoobchod Clean-pap - Jan Fuit, okres Jihlava.
Zprostředkování nového i použitého pneu pro nakladače, bagry i gredrum
Zemědělské stroje, nebo nové i použité pneu pro nakladače, bagry i gredrum vám obstará firma zemědělské techniky Ing. Josef Karamyt z Telče, která své služby zajišťuje i v blízkém okolí Vysočiny.
Kompletní realizace zahradních úprav, tvorba zahradních jezírek
kompletní realizace zahrad na klíč, výsadba stromů a rostlin, údržba zeleně, řezání a stříhání stromů, prodej rostlin zajistí na Vysočině Společnost I & T s.r.o.
Spolehlivá fyzická ostraha pro staveniště a jiné objekty
O zabezpečení staveniště či podniku se vám postará firma bezpečnostní služby DALIS MORAVIA s.r.o., která zajišťuje nejen fyzickou ostrahu objektů pro klienty z Jihlavy a Vysočiny.
Prodej použitých pneumatik pro lesní hospodářství - lesnické traktory, vyvážečky, harvestory
Prodejem použitých pneumatik pro lesní hospodářství jako jsou lesnické traktory, vyvážečky, harvestory a jiné stroje se zabývá po celé Vysočině soukromý zemědělec, Ing. Josef Kamaryt se sídlem v Telči
Návrhy zahrad, zahradní architektura, tvorba zahradních jezírek
řezání i stříkání stromů, návrhy zahrad, okrasná jezírka, parkové úpravy, zahrady na klíč, výsadba stromů a rostlin, prodej rostlinného materiálu zajistí Společnost I & T s.r.o.
Rodinný hotel s wellness procerurami a relaxačními masážemi
Wellness procedury, relaxační masáže, prostory určeny k odpočinku to vše najdete v našem rodinném hotelu Hotel - Restaurant Tři Věžičky.
Údržba zahrad, vytvoření okrasných zahrad na klíč včetně jezírka
Kompletní zpracování návrhů na okrasné zahrady na klíč včetně jezírka a následnou údržbu zahrad zajistí v oblasti Jihlavy Společnost I & T s.r.o.
Požárně bezpečnostní řešení stavby, dodávka a servis hasících zařízení
Projekce požárně bezpečnostní řešení stavby, prodej, dodávka a servis hasících zařízení, vodní, pěnové, plynové přístroje zajišťuje společnost KLIKA - BP, a.s., Jihlava.
Autoservis – oprava osobních a lehkých užitkových vozidel, motocyklů
Profesionální služby autoservisu pro osobní a lehká užitková vozidla i motocykly poskytuje Pneubazar U Nás Josefa Wagnera ve Velkém Beranově.
Papírnictví v Jihlavě, kancelářské, školní a výtvarné potřeby, obaly, dekorační předměty
Vybavte své děti do školy nebo doplňte potřeby do Vaší kanceláře s firmou DOUBEK spol. s r.o. z Jihlavy. Papírnictví s bohatým sortimentem výtvarných, psacích a jiných potřeb.
Odborné vyšetření a změření zraku špičkovými přístroji
Odborné vyšetření a měření zraku pomocí špičkových optometrických přístrojů provádí v okolí Jihlavy diplomovaní optometristé v oční optice Optika Kocandová
Tvorba okrasných jezírek a zahrad na klíč, údržba zeleně
Tvorba okrasných jezírek a zahrad na klíč, údržba zeleně, založení trávníku, stříhání živého plotu, usazení pergol a altánků zajistí v oblasti Jihlavy firma
Racionální výživa, makrobiotika, dietní výživa, výroba, e-shop
Racionální výživa, výrobky pro makrobiotiku, dietní výživu, bezlepkové stravování, mouky, pečivo, luštěniny a sladkosti v obchodě a na e-shopu prodává Natural Jihlava JK s.r.o.
Sluneční dioptrické brýle a brýle se samozabarvovacími skly – spolehlivá ochrana vašeho zraku
Dioptrické sluneční brýle, značkové sluneční brýle a brýle se samozabarvovacími skly, které zakoupíte v Optice Kocandová ve Znojmě, Vám zajistí 100% ochranu vašeho zraku před slunečním zářením.
Kalibrace emisních přístrojů diagnostiky Bosch. Kontroly pro emisní stanice. Lokalita Vysočina.
Kalibrace emisních přístrojů diagnostiky Bosch zajišťuje firma Autodiagnostika Václav Krejčí z Telče. Kontroly spolehlivosti pro emisní stanice.
Sýrové speciality z Mlékárny Polná, Balkánský sýr, pařený sýr Jadel, smetanový sýr Maskar
Chutný sýr Koliba, přepuštěné máslo a další mléčné produkty pořídíte v obci Polná, kde sídlí Mlékárna Polná spol.s r.o. Vyberte si z bohatého sortimentu sýrových specialit s velkým podílem vápníku.
Wellness pobyty na Vysočině, pivní lázně, relaxační procedury a masáže
Široký výběr relaxačních procedur a masáží, pivní lázně, saunu i vířivku, to vše si můžete užít v Jihlavě, v luxusním Hotelu a restaurantu Tři Věžičky.
Zajištění parkových úpravy, výsadby stromů a založení trávníku
Parkové úpravy, výsadbu stromů, založení a revitalizace trávníku, zpracování návrhu a realizace zajistí v oblasti Jihlavy na Vysočině firma Společnost I & T s.r.o.
Jihlavské listy, noviny kraje Vysočina, zprávy, kultura, sport, inzerce, předplatné
Důležité informace z domova i zahraničí včetně aktualit o Vašem městě se dozvíte v regionálních novinách Jihlavské listy vydávané společností PAROLA, spol. s r.o.
Zajištění akcí s historickým nádechem, šerm z období gotiky, fire-show, light-show
Ohňové vystoupení, na které budou všichni dlouho vzpomínat, Vám zajistí společenstvo ohně a meče NOVUS ORIGO Martin Bahounek z Polné. Ideální program pro malé i velké.
Masáže, odpočinek, sauna, lázně - wellness hotel Jihlava
Prožijte klidný odpočinkový den v lázních, dopřejte si masáž a saunu v krásném a příjemném prostředí Hotelu a restaurantu Tři Věžičky v Jihlavě.
Profesionální servis autodiagnostiky Bosch
Profesionální servis elektronických systémů a autodiagnostiky značky Bosch Vám poskytnou ve společnosti Autodiagnostika Václava Krejčího na Vysočině.
Expertní a poradenské služby v oblasti ekologie, environmentální poradenství, posudky
Specialistu na oblast ekologie naleznete u společnosti RNDr. Milan Macháček - EKOEX JIHLAVA. S precizností zpracujeme posudek vlivu Vaší stavby na životní prostředí a provedeme potřebná opatření.