Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jihlava
Potahový materiál ESENZA - voděodolný, vodou čistitelný a odolný proti zašpinění
Jihlavská firma BS-textil s.r.o. poskytuje kvalitní potahové materiály, mezi něž nově patří potahový materiál ESENZA, který je voděodolný, vodou čistitelný a odolný proti zašpinění.
BS-textil s.r.o.
Obklady, dlažby a podlahy kolem bazénů, oblázková dlažba
Stavitelství MB s.r.o. z Jihlavy vám zajistí kvalitní povrch podlah. Zrealizujeme obklady, dlažby, podlahy kolem bazénů i kamenné koberce a oblázkovou dlažbu.
Svatomartinské menu v překrásném prostředí Hotelu a Restaurantu Tři Věžičky
Vychutnejte si Svatomartinské menu v Hotelu Tři Věžičky, který poskytuje kromě ubytování také vynikající restauraci, kde Vám uvaří tradiční česká jídla a pohostí Vás skvělým vínem.
Široký výběr dámských hygienických potřeb, intimních gelů a dětských plenek
Firma FIDE s.r.o., sídlící nedaleko Jihlavy, poskytuje široký výběr dámských hygienických potřeb, a v nabídce má také dětské plenky nebo intimní gely.
Kvalitní epoxidové oblázkové podlahy beze spár- vhodné do všech typů interiérů
Originální epoxidové oblázkové podlahy beze spár vhodné do všech typů interiérů Vám zajistí firma Stavitelství MB s.r.o. se svým vlastním produktem PROFISTONE. Působíme v Táboře a po celé Vysočině.
Zateplení obvodových fasád budov a objektů - moderní izolace
Zateplením obvodových fasád budov a objektů pomocí moderní izolace se zabývá společnost Stavitelství MB, s.r.o. se sídlem v Jihlavě. Naši zaměstnanci jsou v oboru zateplování profesionálně zaškoleni.
Okapy, žlaby, dešťové svody - plechové, plastové, měděné klempířské prvky
Bez klempířů a klempířských prvků se neobejde žádná realizace střechy. Kvalitní plechové, plastové i měděné okapy, žlaby a dešťové svody dodává v Jihlavě a na Vysočině firma ZVOZA, s.r.o.
Pokrývač, klempíř -  střešní krytiny KM Beta, Tondach, Satjam, Bramac
Vše pro střechu zajistí ZVOZA, s.r.o. Jihlava, která provádí veškeré práce související se střechou. Zkušení pokrývači a klempíři používají spolehlivou střešní krytinu KM Beta, Tondach, Satjam, Bramac
Rekonstrukce, přestavba, oprava střech - krytiny Satjam, Bramac, Tondach, KM Beta
Rekonstrukci, přestavbu i opravy střechy zajistí společnost ZVOZA, s.r.o. z Jihlavy. Provádí pokrývačské práce a klempířské práce. Dodáváme kvalitní krytiny značek Satjam, Bramac, Tondach, KM Beta
Prodej a montáž markýz – ochrana proti slunci a lehkému dešti
Firma Sega s působností v Jihlavě a na Vysočině, Vám zajistí prodejem a montáží markýz ochranu proti slunci a lehkému dešti v horkých letních dnech.
Prodej pohonů pro garážová vrata značky Hörmann a SupraMatic
Prodej pohonů pro garážová vrata značky Hörmann a SupraMatic se zajištěním proti zvednutí či automatickým vypínáním Vám zajistí v oblasti Jihlavy firma SEGA JIHLAVA s.r.o.
Výroba a prodej dámských hygienických potřeb s probiotiky
ochrana poševní sliznice při menstruaci, vložky s čistou laktobacilovou kulturou, Carine ProBiotic, Oasis ProBiotic, klasické vložky, vložky s fixací jádra
Prevence vaginální mykózy, odstranění kvasinkové infekce
dámské hygienické potřeby, menstruační vložky, tampóny, slipové vložky, vložky s probiotickou kulturou, probiotika, laktobacilová kultura
Výroba dámských slipových a menstruačních vložek, tampónů
slipové a menstruační vložky, tampóny, prevence vaginální mykózy, ochrana poševní sliznice, vložky s probiotickou kulturou, inkontinenční vložky vyrobí FIDE s.r.o.
Venkovní žaluzie, předokenní rolety, markýzy - kvalitní stínící technika
Venkovní žaluzie, předokenní rolety, markýzy a další kvalitní stínící techniku Vám za skvělou cenu zajistí v Jihlavě i na Vysočině firma Sega Jihlava s.r.o.
Pneubazar, pneumatiky nové, zánovní, jeté, pneuservis, okres Jihlava
Pneubazar, pneuservis a autoservis se zabývá prodejem a výkupem nových, zánovních, jetých pneumatik a disků. Náš Pneubazar U Nás - Josef Wagner najdete ve Velkém Beranově a Velkém Meziříčí.
Velkoobchod potahových látek pro čalounění při rekonstrukcí hotelů – odborníci s praxí.
Originální i stylový interiér hotelů, významných budov, kanceláří a jiných prostorů, Vám po celé České republice zajistí BS textil.
BS-textil s.r.o.
Autorizovaný prodej a montáž garážových vrat a vjezdových bran
Autorizovaným prodejem a montáží garážových vrat a vjezdových bran se zabývá v oblasti Havlíčkova Brodu firma SEGA JIHLAVA s.r.o. Za kvalitu našich výrobků hovoří naší spokojení zákazníci.
Dodávka a montáž vjezdových bran - samonosná posuvná brána
Nejrozšířenějším systémem pro vjezd k domu nebo do firemního areálu jsou samonosné posuvné brány. O dodávku a montáž vjezdových samonosných posuvných bran se postará Společnost SEGA JIHLAVA s.r.o.
Materiál pro střechy včetně prodeje a montáže střešní krytiny
Materiál pro střechy včetně prodeje a montáže střešní krytiny a střešních oken Vám zajistí firma ZVOZA, s.r.o. z Jihlavy.
Patologické veterinární oddělením, stanovení příčin úhynu
Naše oddělení Vám zajistí parazitologická, bakteriologická, molekulárně-biologická aj. vyšetření, komplexní vyšetření zvířat při exportu i importu
Analýza potravin, kontrola složení a jakosti potravin, nezávadnost
veterinární laboratorní služby, mikrobiologické analýzy, kontrola složení potravin, monitoring cizorodých látek zpracuje Státní veterinární ústav Jihlava
Výroba a montáž oplocení z kvalitního pletiva - bezpečnostní ploty
Společnost SEGA JIHLAVA s.r.o. kvalitně a rychle postaví oplocení soukromých pozemků, provozoven i hal. Zabývá se výrobou a montáží pletiva a bezpečnostních plotů. Působíme v Havlíčkově Brodě.
Rekonstrukce, opravy, montáže střech - kvalitní tesařské práce
Rekonstrukce, opravy a montáže střech zajistí v oblasti Jihlavy a Vysočiny firma ZVOZA, s.r.o., která provádí kvalitní tesařské a pokrývačské práce.
Výroba vestavěných šatních skříní, komod a ložnic na míru - pro děti i dospělé
Výrobu vestavěných šatních skříní, komod, různého nábytku včetně ratanového a ložnic na míru zajistí v oblasti Jihlavy firma Ráj spánku.