Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Praha-východ
Domov seniorů Úvaly, sociální služby a ošetřovatelská péče
Celoroční pobyt pro seniory s komplexními celodenními službami poskytuje Domov seniorů Úvaly, poskytovatel sociálních služeb. Nabízíme příjemné prostředí pro seniory s kapacitou 47 osob.
Tuzemská nákladní autodoprava, kamionová přeprava zboží s moderním vozovým parkem
Vnitrostátní autodopravu rozličně velkého nákladu zajišťuje neustále se rozvíjející společnost Autodoprava Bártl s.r.o. sídlící v Nehvizdách, okres Praha-Východ.
Myčky nádobí prodej Praha – ideální mycí výsledky s nízkou spotřebou vody
Žádná restaurace, jídelna nebo kavárna se dnes již neobejde bez kvalitní myčky nádobí. Velký výběr těchto profesionálních pomocníků naleznete u společnosti GASTROART CZ,spol. s r.o. z Prahy.
Ubytování Říčany u Prahy – plně vybavené pokoje, snídaně v ceně
Hledáte pohodlné ubytování v dobré dostupnosti hlavního města, avšak v krásné přírodě? Navštivte HOTEL PRATOL v Říčanech u Prahy a nebudete litovat.
Pronájem skladovacích prostor, veřejné sklady s manipulační technikou, okres Praha-východ
Skladovací prostory pro uskladnění zboží pronajímá společnost SRB DEPO - veřejné sklady Jiří Srb z obce Klecany. Poskytujeme komplexní skladovací služby včetně vykládky a manipulace s paletami.
Reklamní kostýmy Praha – výroba kvalitních přesných maskotů dle profesionálních návrhů
Vyrábíme reklamní kostýmy, takzvané maskoty, z kvalitních materiálů a co nejpřesnější podle předlohy. Navštivte nás v naší firmě na Praze 4.
Výroba kamenných hřbitovních pomníků a hrobů Praha
Společnost Daha Nehvizdy, s.r.o. nabízí ušlechtilou kamenickou výrobu.
Palivové dřevo štípané i rovnané, smrkové, dubové i habrové dříví, doprava a prodej
Dřevo na topení s vysokou výhřevností naleznete u firmy Veronika Ondrášková - palivové dřevo z obce Oleška u Prahy. Disponujeme širokým sortimentem palivového dřeva různé tvrdosti i pevnosti.
Stavební a výkopové práce, kontejnerová doprava, odvoz sutě, komplikované terénní úpravy
Profesionální terénní úpravy pro stavební účely poskytuje společnost Miroslav Durek ze Svojetic u Prahy. Provádíme kompletní zemní práce a zajišťujeme spolehlivou dodávku materiálů i odvoz suti.
Konferenční prostory, firemní akce - Říčany u Prahy
Tříhvězdičkový hotel Pratol nabízí luxusní ubytování a konferenční prostory pro konání jakýchkoliv akcí.
Stroje pro rychlé zpracování surovin Praha - krouhače, roboty, škrabky, nářezové stroje
Širokou nabídku profesionálních strojů pro zpracování potravinářských surovin od robotů, škrabek, nářezových strojů až po krouhače nabízí restauračním zařízením GASTROART CZ,spol. s r.o. z Prahy.
Výroba reklamních kostýmů Praha - maskoti, rekvizity, taneční kostýmy, péřové ozdoby
Pražská společnost Image on Stage, s.r.o. se zabývá zakázkovou výrobou maskotů, reklamních či tanečních kostýmů, tvorbou interiérů a výrobou péřových ozdob.
Zdravotnický materiál, technika a přístroje - LaparoTech Instruments
Společnost LaparoTech Instruments s.r.o. se sídlem v Brandýse nad Labem – Staré Boleslavi dodává špičkové lékařské přístroje a zdravotnické vybavení.
Kamenická výroba z žuly, mramoru a břidlice Praha
Kamenická výroba z žuly, mramoru a břidlice je stále velmi potřebná a aktuální.
Komplexní laparoskopické portfolio, zdravotnické přístroje a materiál
Zdravotnické přístroje pro laparoskopii, instrumentační techniku a zdravotnický materiál nabízí firma LaparoTech Instruments s.r.o. v Brandýse nad Labem.
Kované podvozkové díly pro automobilový průmysl, kování a obrábění hliníku, výroba Kamenice
Kvalitní kované díly pro dekorativní a průmyslovou oblast zhotovuje společnost Strojmetal Aluminium Forging, s.r.o. z Kamenice u Prahy. Vyrábíme pevné díly i pohony na míru s dlouhou životností.
Firemní vánoční a novoroční večírek v hotelu Pratol - Říčany u Prahy
Hotel PRATOL s.r.o. Říčany u Prahy v blízkosti dálnice D1 je ideální místo pro uspořádání firemních vánočních a novoročních večírků pro zaměstnance či obchodní partnery.
Tiskárna etiket VP750 - vylepšená odolnost proti vodě
Mezi tiskárnami etiket pro průmyslové využití najdete v sortimentu společnosti TFP universal a.s. také plnobarevnou tiskárnu voděodolných etiket VP750 společnosti VIP Color.
Gastro konvektomaty prodej Praha – nepostradatelný všestranný varný systém
Nepostradatelným pomocníkem všech kuchařů hotelů, restaurací a cateringových společností se stává gastro konvektomat, který prodává společnost GASTROART CZ,spol. s r.o. z Prahy.
Tuzemská i zahraniční doprava silniční, letecká, námořní, přeprava malých i větších zásilek
Přepravu menších balíčků i objemnějších zásilek zajistí společnost Cargologix s.r.o. z Říčan. Vybereme nejvhodnější dopravu, postaráme se o veškerou dokumentaci včetně celních úkonů.
Cargologix s.r.o. dopravní služby
Výroba maskotů a reklamních kostýmů – přesně podle předlohy
Potřebujete v davu zviditelnit Vaši firmu nebo výrobek? S maskotem či reklamním kostýmem vyrobeným firmou Image on Stage, s.r.o. z Prahy to bude snadné.
Multifunkční kotle a pánve prodej Praha - ThermaLine, ProThermetic
Multifunkční vybavení do gastroprovozů, univerzální tlakové či sklopné kotle a pánve řady ThermaLine, ProThermetic prodává společnost GASTROART CZ, spol. s r.o., Praha.
Výdejní linky prodej Praha  - nadčasový design a maximální funkčnost
Výdejní linky s moderním designem, maximální funkčnost, snadný přístup k prezentaci pokrmů do jídelen či cukráren dodává GASTROART CZ, spol. s r.o., Praha.
Výroba maskotů Praha - logo či jiný výrobek přesně podle zadání
Chcete zviditelnit Váš výrobek nebo upoutat pozornost na veletrzích, výstavách či jiných akcích? S věrně vypadajícím maskotem vyrobeným společností Image on Stage, s.r.o. z Prahy není nic snazšího.
Zpracování kamene Praha – výroba venkovních i vnitřních obkladů, krbů, náhrobků
Společnost Daha Nehvizdy, s.r.o. z Prahy, přímí dovozce a zpracovatel přírodního kamene, nabízí své služby výroby kamenných obkladů do koupelen, kuchyní, interiérů i exteriérů.