Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Praha-východ
Komplexní stavební práce, zateplování, rekonstrukce bytů i bytových jader ve Středočeském kraji
Kompletní rekonstrukce i výstavba rodinných domů. Rekonstrukce bytů a bytových jader. Profesionální služby v oblasti voda, plyn, topení i elektro. Firma Václava Češnera Vám zajistí lepší bydlení.
Výrobky z nerezové oceli nerezaví - korozivzdorné plechy, tyče, trubky, dřezy
Široký výběr kvalitních produktů a výrobků z nerezové oceli s vyhledávanými korozivzdornými vlastnostmi a ve špičkové kvalitě nabízí společnost ITALINOX s.r.o.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Trubky z nerezové oceli – svařované, tažené, různé profily
Kvalitní nerezové trubky mnoha rozměrů a profilů pro nejrůznější účely použití od dekorativních po výrobní nabízí společnost ITALINOX s.r.o.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Robotizovaná pracoviště Čelákovice – efektivní a rychlejší výroba
Společnost CZ. TECH Čelákovice je společnost s tradicí zabývající se mimo jiné prodejem a výrobou robotizovaných pracovišť pro zajištění větší efektivnosti podniku a tím i větším ziskům.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Zateplení rodinných domů, panelových domů polystyrénem a minerální vatou
Ušetření energie či předejití přehřátí obytných prostor díky zateplení rodinného či panelového domu od společnosti STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o. z Prahy.
STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o. Stavební práce Praha - východ
Výstavba domů, rekonstrukce bytů, novostavby na klíč
Stavební práce, výstavba a rekonstrukce rodinných domů, bytů, bytových jader na klíč, zednická, obkladačská, instalatérská činnost – Jaroslav Tůma okres Praha – Východ.
Měření v oblasti elektromagnetické kompatibility (EMC, EMF) | Skybergtech
Aby byly všechny vaše elektrické přístroje v souladu a navzájem se nerušily je velmi důležité. Jak to zjistíte? No přece díky měření EMC a EMF, které realizuje firma Skybergtech.
SKYBERGTECH s.r.o. EMC, EMF
Nové technologie pro zpracování nerezové oceli – dělící a převíjecí linka
Společnost ITALINOX s.r.o. neustále investuje do nových technologií pro zpracování oceli za účelem spokojenosti zákazníků a rychlosti vyřízení objednávek.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Interiérové dveře z kvalitních materiálů s nadstandardní zárukou 5 let
Výběru interiérových dveří se vyplatí věnovat velkou pozornost a rozhodovat se pečlivě. Ačkoliv dveřím spousta lidí nepřikládá příliš velký význam, jejich role v interiéru je klíčová.
Nerezové příslušenství k trubkám ve špičkové kvalitě
Široký výběr, přírub, kolen, redukcí a dalšího nerezového příslušenství k trubkám ve špičkové kvalitě nabízí společnost ITALINOX s.r.o.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Bagrování, zemní a výkopové práce Praha východ, zakládání staveb, demolice, autodoprava
Bagrování, zemní a výkopové práce Praha východ, zakládání staveb, strojní demolice, autodoprava, odvoz odpadu, terénní práce, výkopy pro bazény, inženýrské sítě, odvodnění ploch, hloubení jímek.
Dřevěné podlahy z domácích venkovních i exotických dřevin - podlahy Jiří Horák
Rozhodli jste se pořídit novou podlahu? Líbila by se Vám podlaha z exotických dřevin? Podlahářství pana Jiřího Horáka provádí pokládku dřevěných podlah z domácích venkovních i exotických dřevin.
Geologické práce, polní geotechnické zkoušky, statistické penetrační zkoušky Lázně Toušeň
Geologické práce, polní geotechnické zkoušky, statistické penetrační zkoušky, geologický průzkum, geotechnické profily penetračních sond, vyhodnocení penetračních zkoušek, TERRATEST Lázně Toušeň
TERRATEST s.r.o.
Vitríny Euro Vitrine, Office Vitrine, výroba Praha – kvalitní provedení i pro exteriérové využití
Společnost Zapp Infosystémy s.r.o. z Prahy vyrábí a klientům nabízí vitríny řady Euro Vitrine a Office Vitrine v mnoha formátech pro přehlednou presentaci tiskovin a informací v exteriéru i interiéru.
Zapp Infosystémy s.r.o. Orientační systémy Praha
Komplexní nabídka stavebních a silničních strojů Cat® včetně příslušenství
Stavební a silniční stroje, nakladače, válce rypadla od amerického výrobce Caterpillar nabízí společnost Zeppelin CZ s.r.o. sídlící v okrese Praha-východ s pobočkami po celé ČR.
Bezúdržbové multifunkční hřiště je praktickým a zároveň výhodným řešením
Bezúdržbová multifunkční hřiště skýtají celou řadu výhod. Jak už je patrné z názvu, vyžaduje takové hřiště minimální náklady na údržbu, a to jak finanční, tak časové.
Nákladní autodoprava tuzemská, vnitrostátní přeprava materiálů i rozměrných nákladů
Spolehlivou přepravu zboží i nejrůznějšího materiálu zajišťuje společnost Vladimír Würz - Nákladní autodoprava sídlící v obci Kostelní Hlavno v okresu Praha-východ.
Otevřené krby Praha Východ – prodej i realizace
Společnost Kamnářství – Tomáš Jíra, Praha – východ, nabízející návrh, dimenzování, prodej i realizace otevřených krbů v historických i obytných budovách či venkovních prostorech.
Lázně – lázeňské centrum Říčany u Prahy – bazén, sauna, vířivka
Hledáte lázeňské centrum a místo pro odpočinek v okolí Prahy? Navštivte Hotel Pratol Říčany, které nabízí ubytování s lázeňským centrem a bazénem s kvalitou vody pro kojence, saunou a vířivkou.
Stolní tiskárny čárových kódů na štítky - malá velikost, nízká cena
Stolní tiskárny najdete v sortimentu společnosti TFP UNIVERSAL a.s. z Čestlic u Prahy. Mezi žádané produkty v této kategorii najdete např. tiskárny Argox série O4, P4 a D4.
Autorizovaný dealer strojů DYNAPAC v ČR
Prodej strojů značky DYNAPAC včetně zajištění náhradních dílů nabízí svým zákazníkům společnost DYWI servis CZ s.r.o. se sídlem v Modleticích 138 u Říčan v okrese Praha-východ.
DYWI servis CZ s.r.o. Stroje značky DYNAPAC v ČR
Truhláři Praha 9 -  realizuje všechny typy zakázek
Zakázkové truhlářství zaměřené na kompletní realizaci interiérů, včetně vytvoření 3D návrhu, poradenství a cenové kalkulace nabízí firma Truhlářství Mapefi – Martin Petr z Brandýsu nad Labem.
Truhlářství Mapefi - Martin Petr Interiéry na zakázku Praha 9 - Vinoř
Chladící stoly prodej Praha – velký vnitřní objem, nízká spotřeba
Žádné restaurační zařízení se neobejde bez chladícího stolu. Velký výběr různých objemů a velikostí se zárukou úsporného provozu nabízí společnost GASTROART CZ,spol. s r.o. z Prahy.
Hliníkové konstrukce, speciální profily a příslušenství
Jediný český výrobce hliníkových konstrukčních systémů – to je ALUTEC KK s.r.o. Firma s dlouholetou tradicí na trhu. Navštivte náš e-shop nebo přijďte osobně do Čelákovic – Záluží.
Holografická fólie - bezpečností prvek pro ochranu Vašich výrobků
Chcete ochránit Vaše výrobky? Holografické fólie od společnosti TFP universal z Prahy jsou skvělou volbou.