Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Praha-východ
Návrh a realizace květinové výzdoby interiérů hotelů, obchodních center, škol nebo kanceláří
Firma Matouš Hydroponie z Prahy nabízí celkovou péči o květinovou výzdobu interiéru u vás v kanceláři, hotelu, obchodním centru nebo nemocnici - návrh, realizace, údržba.
Firemní akce, konference i vánoční večírky poblíž Prahy - Říčany
Hledáte ideální prostředí, kde uspořádat firemní akci či přímo vánoční večírek?
Firemní vánoční večírek Praha - užijte si oslavu s kolegy z práce
Užijte si firemní vánoční večírek s Vašimi pracovními kolegy v našem pražském tříhvězdičkovém hotelu PRATOL.
Kování, CNC obrábění, výroba podvozkových dílů pro automotive
Výroba podvozkových, dekorativních a průmyslových dílů pro automotive, kování hlinku, CNC obrábění realizuje Strojmetal Aluminium Forging, s.r.o., okres Praha – výhod.
Krby, obklady krbů Praha – zajistěte si teplo domova
Stavbu krbů a krbových obkladů zajistí firma Daha Nehvizdy Praha.
Nákladní autodoprava tuzemská i zahraniční, kamiony, návěsy low-deck, dodávky
Přepravu zboží v rámci celé Evropské unie Vám zajistí společnost JIRSA TRANS s.r.o. z Říčan u Prahy. Bohatý výběr vozů podle velikostí, od dodávek až po velkoobjemové kamionové soupravy.
Automatické změkčovače vody Chrášťany – odstraní potíže spojené s tvrdou vodou
Trápí Vás starosti spojené s vysokou tvrdostí vody? Společnost GORO, spol. s r.o. z Chrášťan přináší řešení v podobě automatických změkčovačů vody s nízkými náklady na provoz.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Urnové hroby a pomníky rozličných tvarů a druhů kamene skladem
Jste náhle nuceni postarat se o ostatky zesnulých členů rodiny? Široký výběr skladových urnových hrobů a pomníků rozličných tvarů vyrobených z mnoha druhů kamene nabízí firma HV-GRANIT s.r.o., Praha.
HV-GRANIT s.r.o. Kamenictví Jirny
Likvidace azbestu a nebezpečných odpadů, olejů, mazutu, ropných produktů i jiných materiálů
Specialistu na likvidaci azbestu a jiných nebezpečných materiálů naleznete u společnosti MITEX CZ, s.r.o. z Prahy 4. Roztřídíme a uložíme odpad způsobem, abychom co nejvíce ušetřili životní prostředí.
Holdomaty - nízkoteplotní trouby pro udržení optimální teploty pokrmů
Specializované přístroje pro udržení optimální teploty pokrmů, holtomaty - nízkoteplotní trouby pro jídelny a stravovací zařízení, naleznete v nabídce společnosti GASTROART CZ, spol. s r.o. z Prahy.
Výroba deskoviny Praha – v různých tloušťkách včetně možných povrchových úprav
Firma Daha Nehvizdy, s.r.o. se sídlem v Praze nabízí zájemcům možnost nechat si zde vyrobit deskovinu převážně ze žuly v různých tloušťkách a s možností povrchových úprav.
Plisování Praha, skládání látky pomocí tepelné úpravy šíře skladu 1,5cm - délka až 118cm
Látky kostýmů a sukní skládáme do plisé pomocí tepelné úpravy v naší pražské šicí dílně. Vytváříme tři druhy plisé. Rovné s protisklady děláme od 3 do 7 cm v různých délkách naplisovaného materiálu.
Truhlářská výroba Vinoř – nábytek, kuchyně a skříně na míru
Truhlářskou výrobu originálního nábytku na míru, kuchyňských linek, vestavěných skříní nebo pokládky podlah nabízí Truhlářství Mapefi - Martin Petr, Vinoř.
Truhlářství Mapefi - Martin Petr Interiéry na zakázku Praha 9 - Vinoř
Návrhy a realizace interiérů Praha – na klíč pro restaurace, obchody i kanceláře
O profesionální návrhy a bezchybné realizace interiérů restaurací, obchodů i kanceláří podle zadání se postarají odborníci ze stavební firma Šulc a syn a.s. z Říčan u Prahy.
Kamenná dlažba výroba Praha – široký výběr přírodního kamene
Vybíráte dlažbu do exteriéru nebo interiéru a máte požadavky na odolnost a snadnou údržbu? Pak si nechte vyrobit kamennou dlažbu od firmy Daha Nehvizdy, s.r.o. z Prahy.
Výroba péřových ozdob a dekorací Praha - jediný výrobce na české trhu
Image on Stage, s.r.o. je v České republice jediným výrobce péřových výrobků. Naleznete u nás nepřeberné množství dekoračního peří, ze kterého i sami vytváříme konečné produkty.
Akumulační kamna RoVe Praha – příjemné teplo bez nutnosti neustálého přikládání
Příjemné teplo uvnitř domu bez nutnosti neustálého přikládání dřeva zajistí svým ekonomickým provozem akumulační kamna RoVe, která Vám nabízí Kamnářství Tomáš Jíra ze Senohrab, Prahy-východ.
Servisní centrum ITALINOX  – dělící, převíjecí a kartáčovací linka -  zpracování nerezové oceli
Servisní centrum ITALINOX zavádí technologickou novinku při zpracování nerezové oceli, tři výrobní linky pro rychlé a kvalitní dodávky ve formě svitků nebo formátů.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Rozbor vody Praha – pitná, odpadní, povrchová i bazénová voda
Voda je neodmyslitelnou součástí lidského života a její kvalita je proto velmi důležitá.Pokud hledáte přesné služby v oblasti rozbory vody, můžete se s důvěrou obrátit na nás!
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vody Praha
Sportovní centrum s ubytováním a stravováním, školicí místnosti, bazén s wellness
Aktivní odpočinek v tělocvičně či relaxaci v sauně Vám dopřeje SPORTCENTRUM Brandýs s.r.o. z Brandýsu nad Labem. Pro naše zákazníky máme k dispozici bohatou škálu služeb v oblasti sportu a rekreace.
Kompletní zemní práce, demolice, sanace kontaminovaných lokalit, široký výběr techniky
Realizace zemních prací a demolic s širokou škálou stavební mechanizace Vám zajistí společnost Polanský Group, a.s. z Říčan u Prahy. Garantujeme velký objem stavebních prací za krátké časové období.
Likvidace a recyklace kabelů Tuklaty - vykupujeme měděné kabely
Zabýváme se výkupem, likvidací, zpracováním i recyklací kabelů, vykupujeme měděné kabely - SURPAP TRANS s.r.o. Tuklaty
Plynové a elektrické kotle, montáž, kontrola, servis, oprava
Plynové a elektrické kotle, konzultace a návrh systému topení, instalace, revize, kontrola, servis, oprava a dodání náhradních dílů zajišťuje GASTERM SERVIS s.r.o.
Výroba kostýmů Praha – nepřehlédnutelné a odpovídající zadání
Společnost Image on Stage, s.r.o. z Prahy nabízí zákazníkům výrobu nepřehlédnutelných reklamních kostýmů a maskotů odpovídajících naprosto věrně zadané předloze.
Odběry a rozbory vody včetně následné konzultace Praha
Odběry a následné rozbory vody mohou poukázat na kvalitu vody a na přítomnost iontů. Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. se specializuje na kompletní odběry a rozbory vody, a to včetně následných konzultací o řešení ukazatelů, které jsou nežádoucí. Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. je držitelem Českého institutu pro ...
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vody Praha