Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Praha-východ
Kolaudace studní a vrtů – odběry a rychlé rozbory vody
Máte na Vašem pozemku novou studnu nebo vrt? Pro úspěšnou kolaudaci kontaktujte Vodohospodářskou laboratoř Říčany, s.r.o., kde nabízí odběry a rozbory vody dle platné legislativy.
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vod
Rozbory odpadní vody Praha – povinné ověření účinnosti čištění
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. nabízí odběry a rozbory odpadních vod nejen z domácích čistíren k povinnému ověření účinnosti čištění.
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vod
OKBHI a medicinální pára – pro laboratoře klinické biochemie, hematologie a imunologie
OKBHI a medicinální páru i další přístrojové vybavení pro úpravu vody klinických laboratoří biochemie, hematologie a imunologie zajistí společnost GORO spol. s r.o. z Chrášťan.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Automatické výrobní linky Čelákovice – projektování a výroba
Pro služby výroby a prodeje automatických výrobních linek pro obrábění hřídelí, pro soustružení motorů nebo pro zarovnání, navrtání a soustružení hřídelí kontaktujte společnost CZ.TECH Čelákovice a.s.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Pokládka parketových podlah včetně úpravy podkladu a povrchu
Parketové podlahy Vám položí včetně úpravy podkladu a povrchu profesionálové z firmy Jiří Horák –podlahářství se sídlem na Praze - Východ.
Truhlářská výroba, nábytek na zakázku z masivu i lamina, pergoly, zahradní domky, terasy
Kvalitní nábytek dle Vašich představ Vám vyrobí zkušená firma Jaroslav Tůma z obce Mukařov u Říčan. Navrhneme a vyrobíme nábytek do celého bytu, precizně a v domluveném termínu.
Pitná voda – odběry rozbory Praha – výsledky již za 7 pracovních dnů
O odběry pitné vody a rychlé výsledky již za sedm pracovních dnů se postará v Praze a okolí tým odborníků z Vodohospodářské laboratoře Říčany, s.r.o.
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vod
Výroba průmyslových, motocyklových a dopravních řetězů Praha
Společnost CONTRA Praha, s.r.o. od roku 1992 poskytuje komplexní služby v oboru převodové techniky se specializací na řetězové převody.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Praha
GORO - na trhu již 27 let! – na nás se můžete spolehnout
Již více než 27 let je na trhu společnost GORO, spol. s r.o. z Chrášťan, která nabízí zákazníkům kvalitní zařízení a služby spojené s úpravou kvality vody.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Průmyslové šicí stroje Dürkopp-Adler, výroba na zakázku, prodej, servis a poradenství
Skutečného specialistu v oblasti průmyslových strojů naleznete u společnosti DA Servis CZ, s.r.o. z Prahy 7. Poradíme, vyrobíme a dodáme Vám kvalitní šicí stroj dle Vašich specifických požadavků.
DA Servis CZ, s.r.o. průmyslové šicí stroje
Výtahy osobní, nákladní i luxusní, dodávka, montáž, servis
Výtahy osobní, nákladní, atypické, panoramatické i luxusní, projektuje, vyrábí, dodává, montuje a servisuje společnost NOVÉ VÝTAHY 2OOO, s.r.o., Brandýs nad Labem.
RFID technologie - identifikace budoucnosti již dnes
V sortimentu společnosti TFP universal a.s. najdete také tagy, ruční i fixní čtečky, antény a tiskárny od společnosti Zebra, využívající technologii RFID.
UV technologie, zářiče, měřidla, lepidla pro široké využití
UV technologie, zářiče, měřidla, lepidla dodává společnost TFP universal z Prahy.
Kovovýroba, obrábění kovů, výroba spojovacích prvků pro potrubí
Kovovýroba, výroba komponentů pro potrubní systémy, vodovodní a plynové rozvody, ventily, fitinky, spojovací prvky z mosazi, oceli a bronzu realizuje společnost FMP a.s.
Teplovodní rozvody vytápění – pohodlná regulace teploty interiéru
O komfortní vytápění celého domu s pohodlnou regulací teploty v místnostech se postarají teplovodní rozvody, které Vám instaluje Kamnářství Tomáš Jíra z Prahy-východ.
Modernizace a opravy CNC strojů Čelákovice - přestavby na CNC provedení, servis
KOPRETINA s.r.o. je sesterskou společností CZ.TECH Čelákovice, a.s. a zabývá se modernizacemi a opravami CNC strojů. Společnost je na trhu od roku 1994.
KOPRETINA s.r.o. Opravy a programování CNC strojů
Návrh květinové výzdoby interiéru Praha – pro zkrášlení každého prostoru
Profesionální služby návrhu květinové výzdoby do všech typů interiérů a péče o tyto květiny nabízí firma Matouš Hydroponie z Prahy.
Zemní vruty - jednoduché řešení pro ukotvení a stavby bez betonových základů
Zemní vruty, které zakoupíte ve specializovaném maloobchodě Kromo Brandýs nad Labem - Stará Boleslav, jsou skvělým pomocníkem pro ukotvení staveb bez betonových základů a kopání.
Ubytování u dálnice D1 se snídaní a s parkováním zdarma
Cestujete po D1? Využijte možnosti komfortního ubytování se snídaní a parkováním zdarma v Hotelu PRATOL v Říčanech, v dobré dostupnosti do Prahy.
Nerezové kuchyně Praha – zakázková i atypická výroba gastro nábytku
Pokud zařizujete restauraci, školní jídelnu, kavárnu či hotel nebo penzion, jistě budete potřebovat kvalitní nerezovou kuchyň a oceníte i další z nabídky společnosti GASTROART CZ spol. s.r.o. z Prahy.
Lokalizace aut - sledování automobilů – aktuální poloha vozu i historie jízd
Společnosti 1. REX SERVICES, a.s. se sídlem nedaleko Prahy nabízí zákazníkům komplexní služby v oblasti lokalizace a sledování automobilů včetně možnosti zjistit historii pohybu vozidla.
Bezpečnostní mříže, certifikované zabezpečovací zábrany a systémy TETRA Security
Certifikované bezpečnostní mříže, bezpečnostní zábrany a systémy včetně dopravy a odborné montáže nabízí společnost TETRA Security, s.r.o. z Úval u Prahy.
Modernizace CNC strojů Čelákovice - profesionální přístup
Firma Kopretina je sesterskou společností CZ.TECH Čelákovice nabízející mimo jiného i modernizaci a opravu CNC strojů, přestavby konvenčních strojů na CNC provedení v České republice i na Slovensku.
KOPRETINA s.r.o. Opravy a programování CNC strojů
Výroba racionální výživy, ovesné kaše, cereálie, sójové potraviny, müsli, produkty pro zdravou stravu
Chutnou cereální snídani, která Vás nabudí, či vyváženou stravou plnou vitamínů a nenasycených mastných kyselin naleznete u společnosti BONAVITA, spol. s r.o. z Kunic u Prahy.
Empiro arény Praha - luxusní prostor pro kavárny, cukrárny a jiná občerstvení
Elegantní vzhled a variabilní vnitřní prostor pro provoz kavárny, baru, restaurace, fast foodu nebo rozšíření kapacit nabízí moderní verze venkovních empiro arén od GASTROART CZ spol. s r.o. z Prahy.