Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Praha-východ
Opravy autoskel metodou Glass Repair zdarma na pojišťovnu Brandýs nad Labem
Opravujeme autoskla rychle a kvalitně a máte-li řádnou pojistnou smlouvu, pak navíc zdarma! Autoskla opravíme a navíc za Vás vyřídíme potřebné formality s pojišťovnou.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. Výměna autoskel Brandýs nad Labem
Plastová okna a dveře skladem E-shop - objednávky nad 25 000,- Kč mají dopravu ZDARMA!
Sháníte plastová okna či vchodové a balkónové dveře za přijatelné ceny? Navštivte náš e-shop, ve kterém si zaručeně vyberete. Vsaďte na kvalitu a bezkonkurenční ceny!
Obec Březí u Říčan  - ideální výletní místo do přírody v nedalekém okolí města Prahy
Obec Březí u Říčan nedaleko hlavního města Prahy Vás zve na malebné toulky středočeskou krajinou s možností výletů do kostela Sv. Bartoloměje nebo na hradiště.
Tepelné izolace Praha-východ – dodávka včetně montáže
Potřebujete kvalitní izolaci, která dokonale a bez mezer vyplní daný prostor? Zvolte montáž tepelné izolace firmy IZOLACE HLOUŠEK.
Ubytování v pokojích a apartmánech s wellnes nedaleko Prahy v Hotelu Lony
Hotel Lony leží nedaleko Prahy ve vesnici Kozovaty a zve návštěvníky k odpočinku v útulných pokojích a apartmánech s wellness a na vynikající jídlo do hotelové restaurace.
Jeřábnické práce Tehov - Autojeřáby různých tonáží i jiných mechanizací
Sháníte odborníky, kteří mají mnoholeté zkušenosti s výstavbou rodinných domů a nabízí jeřábnické služby i jiné mechanizace?Obraťte se na firmu Autojeřáby Karel Kliment.
Automatické přístroje na změkčení vody – nízké provozní náklady
Problémy s tvrdou vodou v domácnosti vyřeší automatické přístroje na změkčení vody s nízkými provozními náklady od společnosti GORO spol. s r.o. z Chrášťan.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Vliv estrogenů na zdroje pitné vody a zdraví lidí a účinné odstranění filtrací
Zmírněte negativní dopady vlivu estrogenů na zdroje pitné vody a zdraví lidí s pomocí účinných filtračních systémů společnosti GORO, spol. s r.o. z Chrášťan.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Pokládka zámkové dlažby Úvaly, na výběr různé barvy a tvary
Dostavěli jste dům a na místo krásně vydlážděné cesty máte jen boty od bláta? Stavební firma Kroutil za Vás zámkovou dlažbu položí.
STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o. Stavební práce Praha - východ
Bezhlučné řetězy výroba Praha – speciální úprava válečků
Vyžaduje Váš podnik tichý provoz při práci strojů? Společnost CONTRA Praha, s.r.o. vyrábí na základě požadavků zákazníků bezhlučné řetězy, které vynikají speciálně upraveným tvarem válečku.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Praha
Domov pro seniory a osoby zdravotně postižené - Domov Zátiší s.r.o. v Praze Úvaly
Domov Zátiší s.r.o. v Úvalech v Praze poskytuje sociální služby a péči pro osoby zdravotně postižené a seniory, kteří potřebují pomoci s každodenními úkony a činnostmi.
Realizace a úprava zahrady od zkušených odborníků - Zahrady Kazda
Zahrady Kazda působí v Praze a okolí a poskytují zahradnické služby, které zahrnují veškerou realizaci a úpravu zahrad, travnatých ploch, úpravu dřevin a další zahradnické práce.
Zemní a výkopové práce Měšice u Prahy, hydraulické kladivo, pásové rypadlo, terénní úpravy, stavební práce
Vítězslav Ouzký se sídlem v Měšicích u Prahy se již od roku 2011 zabývá především zemními, výkopovými a bouracími pracemi v okolí Prahy a ve Středočeském kraji.
Zateplení fasád budov nebo sanace vlhkého zdiva od RETO CENTRUM v Praze
Společnost RETO CENTRUM z Prahy se zaměřuje na zateplení fasád, sanaci vlhkého zdiva a výstavbu rodinných domů nebo rekonstrukce bytů, koupit u nich můžete i stavební materiál.
Lékárna, prodej léků, léčiv a potravinových doplňků
Prodejem léků, léčiv, potravinových doplňků a zdravotnických potřeb se zabývá Lékárna u sv. Ludmily.
Mobilní zábrany STOPPER – nárazově zamezí nebo omezí vstup
Dočasné vymezení prostoru nebo nárazové zamezení či omezení vstupu lidí zajistí mobilní zábrany STOPPER se samonavíjecím páskem od společnosti Zapp Infosystémy s.r.o. z Prahy.
Zapp Infosystémy s.r.o. Orientační systémy Praha
Gallovy řetězy výroba Praha – jednoduché řetězy protizávaží a propustí
CONTRA Praha, s.r.o. vyrábí jako součást svého sortimentu Gallovy řetězy, které jsou zákazníky vyhledávané především jako jednoduchá varianta řetězů protizávaží, propustí nebo otáčecí řetězy.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Praha
Prodej a pronájem nemovitostí v Praze a okolí - Jana Karlachová
Jana Karlachová je realitní makléřka, která působí pod společností RE/MAX Alfa a pomůže Vám s prodejem nebo pronájmem Vaší nemovitosti v Praze a jejím okolí.
Kovové brány, zábradlí nebo schodiště - kvalitní česká výroba na zakázku
Kvalitní kovové konstrukce z nerezu nebo oceli jako brány, ploty, zábradlí a mnohé další do Vašeho domu nebo zahrady vyrobí firma MKovo Zdeněk Marek, sídlící v Jenštejnu v okolí Prahy.
Speciální či všeobecné řetězy a unašeče pro strojírenství a zemědělství.
Co je zásadní pro správnou funkci motocyklů, ale i velkých průmyslových a zemědělských strojů? No přece kvalitní a správně fungující řetěz.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Praha
Třífázové a jednofázové odrušovací filtry, výroba a vývoj -  možnost výroby filtrů na míru
Potřebujete-li pro své stroje a zařízení třífázové a jednofázové odrušovací filtry, obraťte se na českého výrobce, společnost SKYBERGTECH s.r.o.
SKYBERGTECH s.r.o. EMC, EMF
Policové regály Dexion - kompletní sortiment na eshopu Altic
Variabilní a kvalitně vyrobené policové regály Dexion zajistí profesionální skladování Vašeho zboží nebo materiálu. Regály pohodlně zakoupíte na eshopu společnosti Altic Point s r.o. z Prahy.
Altic Point s.r.o. Regály Praha
Výstrče - informační panel pro oboustranné umístění reklamy, názvu firmy - výroba Praha
Reklamu viditelnou z obou stran zajistí výstrče, což jsou informační panely využívané též pro zobrazení loga či názvu firmy. Jejich kvalitní výrobu zajistí společnost Zapp Infosystémy s.r.o. z Prahy.
Zapp Infosystémy s.r.o. Orientační systémy Praha
Kvalitní, rychlé a přesné rozbory vod - Vodohospodářská laboratoř Říčany, s. r. o.
Potřebujete rozbor vody a nevíte na koho se máte obrátit a jak vše provést? Vzorek vody si můžete odebrat sami, nebo za vámi přijedeme.
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vody Praha
Zámečnické práce, soustružnické práce, frézařské práce Praha, izolace horkovzdušného potrubí
V okresu Praha provádíme veškeré zámečnické práce, soustružnické práce, frézařské práce včetně spojkování předizolovaného potrubí, izolace horkovzdušného potrubí a předizolovaného potrubí.