Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Tábor
Prodej jízdních kol, elektrokola, cykloservis, Tábor
Cyklistická sezóna je v plném proudu, tak vyjeďte i vy! Netrapte své tělo na nevyhovujících strojích. Přijďte do BIKESPACE a pořiďte si kolo přesně na míru vám i vašim potřebám.
Chemicky odolný, síťovatelný polyetylenový kompaund TABOREX s paměťovým efektem
Silanem naroubovaný polyetylen Taborex, vhodný pro výrobu potrubí, trubek, telefonních drátů, kabelů, fólií a jiných produktů, nabízí firma Silon s.r.o. v Plané nad Lužnicí.
SILON s.r.o. plastové směsi
Míchání fasádních barev Tábor
Míchání fasádních barev v Táboře zajišťuje prodejna barev a laků RÁJ BAREV. Na zakázku Vám namíchají Vámi požadovanou fasádní barvu.
Chlazené i zmražené kuřecí, krůtí, vepřové a hovězí maso či vyzrálé hovězí DRY AGED BEEF
Velký výběr mraženého i chlazeného kuřecího, krůtího, vepřového nebo hovězího masa a vyzrálého hovězího masa na steaky dodává do obchodů, restaurací či přímo na Váš stůl firma JR FOOD, s.r.o..
Prodej fasádních barev Tábor
Táborský obchod RÁJ BAREV, který se zabývá prodejem kvalitních barev a laků nabízí i prodej i míchání fasádních barev. RÁJ BAREV je maloobchodním i velkoobchodním prodejcem barev a laků.
Velkoobchod s papírem, psacími potřebami, kancelářskými a školními potřebami pro firmy a školy
Papíry, tužky, rýsovací a výtvarné potřeby, zvýrazňovače, lepící pásky, pastelky a všechny ostatní školní a kancelářské potřeby pro firmy a školy nabízí velkoobchod REAL servis, spol. s.r.o. v Táboře.
Míchání autolaků Tábor
Táborský obchod RÁJ BAREV nabízí prodej i míchání autolaků dle požadavků svých zákazníků. Míchání akrylových autolaků a metalíz CENTARI (cca 30 000 odstínů) a akrylových autolaků od fy Body.
Prodej autolaků Tábor
Obchod RÁJ BAREV z Tábora se zabývá maloobchodním i velkoobchodním prodejem autolaků a dalších potřebných věcí k opravě automobilů.
Barvy, laky, tmely, velkoobchod, Tábor
Ty nejkrásnější odstíny kvalitních barev a laků najdete kde? No přeci v Ráji barev, kde si můžete vybírat nejen z širokého spektra barev a laků, ale dostanete tam i množství různých tmelů a lepidel.
Vytyčení hranice pozemků Tábor pro oplocení nebo stavbu nového domu
Plánujete postavit oplocení, hledáte vhodné místo pro zahájení stavby nového domu? Přesně pro tyto účely se vám bude hodit přesné vytyčení hranic pozemků od geodetické kanceláře Ing. Pavla Dvořáčka.
Instalatérství, topenářství Tábor - montáž, rekonstrukce, revize, poradenství
Potřebujete pomoc v oborech vodoinstalatérství nebo topenářství v Táboře a okolí? Obraťte se na firmu pana Miroslava Zachariáše, která zajišťuje montáže, rekonstrukce i poradenství.
Výškové práce do 20 metrů s použitím vysokozdvižné plošiny
Práce s vysokozdvižnou plošinou provádí společnost AUTOHAS BECHYNĚ z Jihočeského kraje. Nabízíme práce s využitím plošiny MP-20 do maximální výšky 20 metrů.
Nonstop odtahová služba pro Vaše vozidlo
O profesionální a spolehlivý odtah Vašeho vozu se postará firma AUTOHAS BECHYNĚ, Jihočeský kraj. Nabízíme odtahové služby s nonstop pohotovostí.
Autoservis, opravy i výměny autodílů, karosářské práce a diagnostika
Kompletní služby pro Vaše vozidlo Vám zajistí autoservis AUTOHAS BECHYNĚ. Provádíme mechanické opravy a výměny autodílů a autoskel, diagnostiku, servis klimatizací i karosářské práce.
Po renovaci budou Vaše dřevěná okna zase jako nová
O kvalitní a šetrnou renovaci Vašich dřevěných oken se postará Truhlářství Josef Vondruška z okresu Tábor. Provádíme renovace oken dle jejich aktuálního stavu a požadavků zákazníka.
Zakázková výroba kvalitních dřevěných schodišť
Schodiště ze dřeva Vám vyrobí Truhlářství Josef Vondruška z obce Hlavatce v okrese Tábor. Zabýváme se zakázkovou výrobou kvalitních dřevěných schodišť včetně zaměření a montáže.
Truhlářské práce, výroba nábytku, doplňků, schodišť i kuchyňských linek
Zakázkovou výrobu dřevěného nábytku, interiérových doplňků, kuchyní i schodišť Vám nabízí Truhlářství Josef Vondruška z okresu Tábor. Zabýváme se truhlářskou výrobou i renovací oken.
Efektivní vymáhání pohledávek a služby soudního exekutora
Služby soudního exekutora při vymáhání pohledávek Vám nabízí Mgr. Martin Horák, Tábor. Zajišťuji efektivní exekuce a rychlé zpracování případů v rámci celé České republiky.
Agropodnikání Tábor– 4-letý studijní obor zakončený maturitou
Vyšší odborná škola a Střední zemědělská škola Tábor nabízí pro uchazeče čtyřletý studijní obor Agropodnikání zakončený maturitou. Obor je soustředěný na zemědělskou oblast a na chov hospodářských zvířat. Zaměření studentů je: - zahradní a krajinářské úpravy – získání dovedností v oblasti květin a dřevin - chov koní – zaměření nejen na ...
Zemědělská škola Tábor
Studium Agropodnikání a péče o krajinu nabízí Vyšší odborná škola a Střední zemědělská škola v Táboře. Pokud máte zájem o přírodní kulturu, nabízíme Vám kvalitní střední i vyšší odborné vzdělání v této oblasti. Na naší střední škole můžete vystudovat čtyřletý obor Agropodnikání zakončený maturitní zkouškou. Absolventi tohoto oboru se ...
Dodávka a montáž montovaných ocelových hal Planá nad Lužnicí - haly na klíč, zateplování
Dodáváme a montujeme ocelové haly, halové objekty, nosné konstrukce, opláštění, sendvičové panely, zateplovací systémy - Planá nad Lužnicí.
Pronájem halových prostor – hledejte zájemce na volný prostor online
Pronájem halových prostor uveřejněný online na webových stránkách společnosti KORES. Společnost KORES již několik let se zabývá stavbou, opravou, rekonstrukcí nebo zateplováním velkých halových prostor. S jednou nabízených služeb je i inzerce nevyužitých halových objektů. Pomohou a poradí Vám jak investovat do Vaší nepoužívané haly. Pokud jste ...
Halové systémy, halsystém | Tábor
Lehké montované haly jsou ekonomicky výhodným řešením pro skladování a pracovní prostory. Dovezeme a postavíme Vám halu na klíč od šesti do dvaceti čtyř metrů délky. Půdorys budovy může být až dva tisíce m2. Budova je připravena jako stavebnice, vhodná pro sestavení samotnými objednavateli. Především se hodí firmám podnikajícím ve ...
Stěhování a přeprava strojů, strojních zařízení a technologických celků
Společnost B+V trans, s.r.o. zajišťuje dopravu a stěhování strojů, strojních zařízení a velkých technologických celků. Přeprava za pomoci autojeřábu a nákladních vozů.
Nákladní přeprava sypkých a nadrozměrných nákladů, včetně pojištění rizik
Nadrozměrné náklady a břemena pro Vás přepraví společnost B+V trans, s.r.o. z Tábora, která díky zkušenostem a vlastnímu vozovému parku nabízí vysoce flexibilní a spolehlivé služby.